www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-20-2006, 01:40 AM   #501
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2561
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen M@D_VIPer

bırak şimdi lütfen...Ben öyle ağlarım küserim zırlarım vızlarım gibi eylemlere inanmam...:smile:Ama insan alırken bir der müsade ister...:biggrin:Ancak BJK li olduğun için bunu sorun yapmıyorum doya doya kullan:smile:
oldu ya cok saol valla bende cok sevındım sımdı ıykı ızın verdın yoksa hemen cıkarcaktım ımzamndan yaa bak gordun mu ıykı bjklıyım ya cok duygulandım sıdmı

ama atakan a kusme eylemım devam edıyoo :frown:
Old 09-20-2006, 01:40 AM   #502
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3175
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen niket
hayır kustum ıstee nıkett dıysoun efendım dıyroum bı bakıyorum atakan baska muhabette olmuyo bolee bana bak benı chatan atan orcun olmasın) hehehııh buu aradaa
burdayım ben asıl sen çok geç yazıyorsun sen yazana kadar ben 5kere yazıyorum tamam uzatma gel barışalım affettim de

Tanrıyı Güldürmek İstiyorsanız Ona Planlarınızdan Bahsedin...

DHeMLy-CHaY çevrimdışı  
Old 09-20-2006, 01:40 AM   #503
OrCuN23
Geçerken Uğradım

OrCuN23 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 8
Üye No: 12
İtibar Gücü: 1490
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi : OrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really nice

nick işlemi uzatılmıyacak atakan keyfim değilmi alla alla cuma günü son!!!!!
Old 09-20-2006, 01:42 AM   #504
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3008
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute

cıx cıx ve cıx...misafire böyle mi davranılır hiç niket...Kanka mın gözünü sevim turuncuyu özledim ben be )) Orti sende bi rahat dur şurda oraya buraya hidiyorsun görüyorum yai

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı  
Old 09-20-2006, 01:44 AM   #505
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute

ben olsam üyelerinden yerinde isyan ederim orçun hemen örgütleyecem zaten uğraş biraz

bak gördünmü orti hem bana küsüyor hemde msj atmıyor.benmi haksızım şimdi

DHeMLy-CHaY çevrimdışı  
Old 09-20-2006, 01:45 AM   #506
OrCuN23
Geçerken Uğradım

OrCuN23 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 8
Üye No: 12
İtibar Gücü: 1490
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi : OrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really nice

harun seni burda s.mod yapiyim kankadan yetkilerini aliyim kabulmu?? hem karisaninda olmaz ne guzel iste
Old 09-20-2006, 01:45 AM   #507
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen M@D_VIPer
cıx cıx ve cıx...misafire böyle mi davranılır hiç niket...Kanka mın gözünü sevim turuncuyu özledim ben be )) Orti sende bi rahat dur şurda oraya buraya hidiyorsun görüyorum yai
hehe ya sende mısafır msın ya aa kanka da bzım burasıda snızın senı mısafırden yazmıyoruz bız ya hehe ask olsun demekı sevmedın sen bızı ( bellı zaten dırek ımsamı caldınd edın bana(

atakannnnnnnnnnnnnnnnn nerdesın??
Old 09-20-2006, 01:46 AM   #508
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3008
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen DhemlyChay
ben olsam üyelerinden yerinde isyan ederim orçun hemen örgütleyecem zaten uğraş biraz

bak gördünmü orti hem bana küsüyor hemde msj atmıyor.benmi haksızım şimdi

hımmmm..örgüt mü dedi biri...ahh nerde o eski sloganlar yürüyşler planlar :biggrin:

Orti boşver...Misafirperverlik yok bak burada...Biz olsak el üstünde tutarız elini sıcak sudan soğuk suya sokmayız ama işte :biggrin:

edit:
Olur mu niket...Ortam biraz yabancı (bu yalan oldu ) Ben takıldım sana imza konusunda...İstersen nick imide alabilirsin Ama öyle sevmeme gibi bir olayım yok...Ben her yere uyarım ))

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!

Son düzenleyen: M@D_VIPer; 09-20-2006, 01:48 AM..
M@D_VIPer çevrimdışı  
Old 09-20-2006, 01:49 AM   #509
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Alıntı:
İlk Gönderen M@D_VIPer

hımmmm..örgüt mü dedi biri...ahh nerde o eski sloganlar yürüyşler planlar :biggrin:

Orti boşver...Misafirperverlik yok bak burada...Biz olsak el üstünde tutarız elini sıcak sudan soğuk suya sokmayız ama işte :biggrin:
ya 133 mesajın var hala mısafırım dıyosuun ya sız mısafır degılsın ya aa kardes sıtenı zıyarete gledın bıde mısafırım dıyosun ya aa

yok nıkımden memnun um saoll )

atakannnn ??:S
Old 09-20-2006, 01:49 AM   #510
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

burdayım sari-lacivert.netteyim msndeyim heryerdeyim ben niket sen niresin

DHeMLy-CHaY çevrimdışı  
Kapalı Konu

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı