![]() |
![]() |
#5141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ve ben sana göçtüm bu gece
Bütün özlemlerimi yanıma alıp Umut ağaçları diktim geçtiğim şehirlere Dostluk tohumları ektim Seninle doğsunlar diye Keşke sen her gün yeniden doğsaydın da Ben şehir şehir gezip umut ağaçları dikseydim Dostluk tohumları ekseydim Keşke her şehirde bir ben bir sen olsaydı.
![]() |
#5142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uyandım, seni düşündüm
Birdenbire duvar Birdenbire gece yarısı... Sonra devriye parolası Ve rüzgar Ve birdenbire kalp ağrısı... Uyandım, seni düşündüm Ey yar Ey göğsümün sol yarısı! Su bulanınca Meydanlarda sesin yırtılınca Hiç dostun kalmayınca Sarsılmış bir ömrün Basamaklarından Görüşüme gel ne olur İyimser bir gül olsun Dudaklarında... Dert etme, iyiyim ben Ara sıra mahşer Ara sıra yaşama hırsı... Sonra mazgal altı zulası Ve mektuplar Ve ara sıra hasret belası... Dert etme, iyiyim ben Ey yar Ey hüznümün tütün sarısı... Kan bulaşınca Yangınlarda yüzün harlaşınca Saçların tutuşunca Zorlanmış bir hükmün Tutanaklarından Görüşüme gel ne olur İyimser bir gül açsın Yanaklarımda...
![]() |
#5143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Maziyi düşündüm dün gece yine,
En çok ta sevdalar iz bırakmışlar, Elbette uymadı; bu günüm; düne, Hatalar içimde; toz bıraktılar... Tarttım geçmişimi; hilesiz hem de, Hüsranlar bir yaradır;hepsi sinemde, Tüm dostları karşılıksız sevsem de, Hep onlar çok almış, bana; az bıraktılar... Sevdiğim kadınların güzel yüzleri, Gülüşleri, sözleri, ahh hele gözleri, Hepsinin içimde bambaşka yeri, Hep bir eda ile; naz, haz bıraktılar... Kimi bir ceylan dı, kimi; tombul ca, Kimi candan, kimi; kurnaz aklın ca, Hepsi sevildiler hak ettiklerince, Benden bahar aldılar, güz bıraktılar... 26.02.2004 Taşkışla/Taksim
![]() |
#5144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Leyla Leyla diye arar dururum
Bulunmaz çöllerde izin bulunmaz Aşkın ateşiyle yanar dururum Bulunmaz küllerde izin bulunmaz Duman olur gökyüzüne ağarım Yağmur olur yaşın yaşın ağlarım Derya gibi elden ele çağlarım Bulunmaz sellerde izin bulunmaz Bir aşığım diyar diyar gezerim Rüzgar olup dağdan dağa eserim Bülbül gibi daldan dala seslerim Bulunmaz güllerde izin bulunmaz Baharda kışlarda yazda ararım Gelinde dullarda kızda ararım Kemanda cümbüşde sazda ararım Bulunmaz tellerde izin bulunmaz
![]() |
#5145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalem kaşta, elâ göz de
Seviyorum! Diyen söz de O sendeki gül beniz de Gözüm kaldı, gözüm kaldı. Elin değmişti elime Kapıldım aşkın seline Sözler dolandı dilime Söylenecek sözüm kaldı. Tatlı tatlı bakışında Alev gibi yakışında Gönlüme her akışında İzin kaldı, izin kaldı.
![]() |
#5146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uykusuz gece
Sanki yıldızlar karartıyor yalnızığımı Sınırsız karanlık hem de Birlikte kayıp zamanla Gözlerimden akmayan yaşlara Hüzünlü gülücüklere Bulantı yüzümde Acemi konuşkanlığımda Ve asla olamayacağım Aşktaki ustalığımda Bir kahkaha Yaratırım Hatta bir komedi Hem de suretsiz İzinsiz bir komedi
![]() |
#5147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İzler taşır,kırık dökük
yaşam kuyusunun giz'leri ipleri sökülmüş define köprüsünden yitik zaman şehrine doğru... belki üstüne çöken gölgelerdir gizemli yolculuğun sır perdesi anka kuşunun kanadında saklı siyah beyaz izlerin gerçeğe sarılmış görüntüsü...
![]() |
#5148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşifte mahsüllerden doğma şehvetim
belki biraz utanmalı ama en çok yangın kokan *******in koynuna dalmayı bekleye yağmurların damlalarını çekip üzerimden nefesinle almanı bekleyen gel armağan gibi damla şefkatli bir sevişmeyle tenime anla ıslat derelerimi, serhoşken çal beni aşkının sesine çal bırakma deli yalanlarına gel o gecenin kelepçeleriyle bırakma.
![]() |
#5149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ( kurtar beni yalnızlığımdan ,kanatlanıp gidelim ,bir yağmur ıslatsın bizi ,
kumlarımı örten denizim ol,ad koyalım buna,olsun olsun bunun adı aşk olsun..) Bulut bile ağlarken Tek dertli sen mi sanırsın kendini Ağaçlar mı mutlu sanırsın Dökmezlerdi yapraklarını çıplaklıklarında Kuşlar mı mutlu sanırsın Bakmazlardı korkakça tüneklerinde Sokaklara yağmur Bana tutsaklık yağıyor Ben ölüyorum anne Ben iyice kapanırken içime Açılmışım sağanaklara Ayağı kayan kör gibiyim Yağmurlara rehin verilmiş Yolunu arayan seller gibi Çamurlaşmış kaldırımlar da Köşe başlarında herkese savruluyorum Tüm bakışlar kuşkulu Hareketler tedirgin Islak yüzlerde Herkes birbirine yabancı Biri yanlışlıkla adres sorsa Kalbimin yolunu göstersem Buruk yalnızlığımı kırsam Utanç yağmurun da Eve dönsem kabuslar başlayacak Buğulu aynaya baksam Yüzüm akacak Süzülecek yaşlar sebil gibi Resim çizsen yağmura Tutsaklığıma gardiyan olacak Çare diye aradığımız dostlar Benden çaresiz Benden yalnız Bir cenaze çıkıyor yaşlı bir evden Ağlıyanı çok Belli ki ölmüş vadesiz Herkes koşuyor yağmura karşı Bir ben dolaşıyorum gayesiz Gem takılmamış yalnızlıklarım da Kendimi ararken Nerede unutmuştum çocukluğumu Bir tek gölgem mi seviyor beni Ayak izlerimi kim siliyor arayışlarım da Dönüp dururken başımın üstünde Pençe elleriyle martılar Simitçiler bile sığınmışlar Çocuk korkusunda ürkek seslerine Gözbebeklerinde su baskını Elleri üşümüyor simitçilerin Umutlarını sel almışken Duaları yağmurlar biraz bulutta kalsın Yollar mı çukur Kaldırımlar mı yüksek Çatlarken caddeler Seller mazgallara küs kaçmakda Kabaran dalgalar yine başladı Okşamaya köpükleriyle Körfezin mavi kıyılarını Kilit vurulmamış bir kalp olsa Tam yanımda yalın ayak Tutsakken meltemli yağmura Bulutlar atmışken sularını Tek toprak mutlu ki yağmurdan İçine alırken birikintilerini Kimliksiz kaldım yağmur gurbetinde Çölde serap misali Seken su birikintisinde ki gölgem Aniden yitip gitmekde Toprak yağmuru dinliyor Islak sonsuz gökyüzünde Yıkarken sesleri Ezenler var yağmuru İzmir bu gün yağmura tutsak Ben hala yağmurda aramaktayım Benim yağmurum nerede
![]() |
#5150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İzmir e yağmur yağıyor
Her damlada yüreğime acılar düşüyor İzmir in caddeleri yağmurla ıslanıyor Islak caddelere göz yaşlarım karışıyor İzmir in caddelerinde yağmur suları akarken Akan yağmur sularına göz yaşlarım karışıyor Hayatım kayıyor ellerimden tutamıyorum Her gecen gün uçuruma biraz daha yaklaşıyorum Eriyorum yavaş yavaş farkındayım İnan ki gülüm çok acıyor canım Kalmadı artık dayanmaya takatım Nede bekleyecek sabrım Kader diyemezdim bu ayrılığa Hakkımız yoktu bir dünya yıkmaya Kulun gücü yeter mi kaderin kalemini eline almaya Sen yazıyorsun kederim oynuyor Bende izliyorum bu oyunu acılar içinde Ve bekliyorum neyi beklediğimi bilmeden Çok oldu da hayat denilen yoldan geçeli Senden gecemiyorum gülüm Sen İzmir e sor seni nasıl sevdiğimi *******i sensizliği içime nasıl çektiğimi Ve ağlayan gözlerimi, Sen İzmir e sor o hiç anlayamadığın sensizliği Her caddesine adını yazdım Seni içimde bir yere sakladım Bu gece yine sensizlikle baş başa kaldım Ve Allaha yalvardım bitsin diye hayatım Sen İzmir e sor nasıl acı cektiğimi Eriyip günden güne bittiğimi Sen İzmir e sor…… İzmirin bildiği ama senin asla bilemeyeceklerini…. Dünyanın en güzel çiceğine…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|