![]() |
![]() |
#511 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8785
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AYRILIK
Günlerin hepsi aynı, Sen gittiğinden beri, Ayrılığın en zor yanı, Bilmek dönmeyeceğini geri.... Yolların hepsi aynı, Sen yoksun hiçbirinin sonunda, Yokluğunun en zor yanı, Bilmek gittiğin o karanlık yeri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ANNE O BENİ HİÇ SEVMEDİ
Selamlar indirdiğim Karadeniz’den Karaman üstüne. Sevdalar düşürmediğim,yüreğim yaramın üstüne. Anne bir şeyler söylesene, O beni hiç sevmedi. Düşümde yer koymamıştı o sana. İnsan bu kadar mı yanar, Bu kadar mı yakın olur, Ve insan bu kadar mı uzak kalır insana. Anne anlasana. O beni hiç sevmedi. Gözlerinde deniz bulduğum, Gözlerine vurulduğum. Gözlerinde durulduğum. Yabana bakar da kırıldığım. Sevdalandığım. Darıldığım, Nefes gibi sarıldığım, Anne o beni hiç sevmedi. Dudaklarının bir kenarı İstanbul kokardı. Erciyes dağı gibiydi,kar vardı saçlarında. Manavgat gibi bakardı. Soğuktu hasreti,Şubat ayazında yakardı Nefesimle çekerdim içime, Damarımda o akardı. Falımda o, Düşümde o, Fikrimde o, Nereye gitsem karşıma o çıkardı. O beni hiç sevmedi anne Senin kadar sevdim anne, Yüreğin kadar sevdim , Hüsnü Yusuf çiçeklerini sevdiğin kadar hem de. Sevebildiğim kadar sevdim. Sevdasız küçük bir nokta, Severken koca bir devdim. O beni hiç sevmedi anne Yüreğimi sıkıştırdım Kenarı yakılmış mektuplarla zarflara. Posta çuvallarındaydım. Adını yazdıkça kumlara Adını silen Akdeniz’le boğuşmaktaydım. Her mevsim umutlar ektim saksılarıma. Kimisi papatya oldu kimisi menekşe. Umutlarla merhaba dedim sabahlarıma. Gülüşüme çiçeklerim oldu gerekçe. Adam gibi sevdim anne. Hem de erkekçe. O beni hiç sevmedi. O beni hiç sevmedi Anne. Adını andığımda dudaklarımın çatladığı yar, O hiç gidemediğim, Ulaşamadığım diyar. Benim bu diyar için kan dökesim var O beni ,o beni hiç sevmedi anne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KARŞIDAKİ ÇİÇEK
Başımı kaldırıp baktığımda Diğer dairenin camında durmuş Yeni açan bi çiçekti önceleri Gözlerini dikmiş etrafı seyrediyordu İkinci katta camın önünde Bir karanfil hikmetiyle ne güzel de duruyordu Başını biraz öne eğmiş elleri bağlıydı Bazen bana bakıp gülümsüyordu Benimde ona baktığımı görünce Bir kuş gibi kalbi atmış utanmıştı sanki Gözlerindeki o masumluğu gördüğümde Varlığını hiç hissetmediğim bu kalbim Onun kalbindeki kuş olmuş Hayallere bırakmıştı kendini. Ne adını biliyordum ne kim olduğunu Ne beni düşündüğünü hissediyordum Ne de beni biraz olsun sevdiğini Sadece *******i yıldızları izler gibi O masum gözlerini izliyordum Hiç bir karşılık beklemeden Tek bir söz bile istemeden Sadece seyrediyordum Karşılıksizdı biliyordum sevgim Ama bu kuş kalbimi engellemem imkansızdı yanına gittim ellerini tuttum ve artık bu kalbim atmıyor gözlerindeki gözlerim gözyaşıyla ağlıyordu… |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() UNUTMAK KOLAY
Unutmak kolay diyordun ya Kolaymış meğer Unuttum adını,her kelimesini unuttum Dalga dalga savrulan saçlarını unuttum Kömür karası yaşlı gözlerini unuttum ben Unutmak kolay diyordun ya Kolaymış meğer Yağmur altında gezdiğimiz sahilleri unuttum ben Bana ilk seni seviyorum dediğin O çay bahçesini unuttum ben Unutmak kolay diyordun ya Kolaymış meğer Elini ilk tuttuğumda Yüzündeki o masumluğu unuttum ben Sarıldığımda ise Başımı döndüren gül kokulu,kokunu unuttum ben Unutmak kolaymış be bitanem O yüzündeki gülüş,içindeki sıcaklık Seni özlüyorum dediğinde Gözünden akan iki damla yaş Ve seni öptüğümde içinde kaybolduğum yıldızlar Bütün bunları unutmak O kadar kolaymış ki bi tanem O kadar kolaymış ki hepsini unuttum |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GÖNLÜMÜN SEVGİLİSİ
Gönlümden yüreğime aktın bir kere sevdim de sevgimi sana veremedim. Neyazık ki ben yolu yarılamıştım sense yolun başındaydın. Olmazı aşkı yaşamıştım ben sende. Oysa o kadar istedimki seni seninle yaşamayı. Kimin ne dediğini duymadan aldırmadan seni seninle yaşamayı. Ama sen bende hiç olmadın ki. Hep bir adım uzaktın bana biliyordum kalbimin kapılarına zincir vurmuştum. Benim sevgim yetmedi yetemedi kalbini sevgiyle doldurmaya yada istemedin yada korktun sevdiğim beni sevmeye. Haklısın belki ya ben çok bencildim ya da çok sevdim. Biliyordum ki Yanlış bir zaman dilimindeydik ikimizde |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BULAMIYORUM
Güzel günlare dalınca gözler Üzülüyor insan elinde olmadan Lale devrini yaşar gibi her an Şartlanıyor insan deli olmadan Ağlıyor mahsun bakışın yine bende Hayal oldun içimde tutamıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BİLEMİYORSUN
Şahlandı gönlüm şuan dalga misali Elimde olmadan şuan çok özlüyorum Yaşar gibi heranı hançer sözlerle Ağlamak yetmiyor,seni bulamıyorum Zaman yetmiyor seni unutturmaya İçimde bir sen oldun tutamıyorum Her gördüğüm el senin elin misali Aynalara baktım beni göremiyorum Gidişin acıydı yokluğun ise ölüm Yalvarmak nafile yine inamıyorsun Aldırmadan giden şu zalim zamana Mertçe karşı koymayı bilemiyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SENSİN
Herşey yalan,herşey rüya, Bir sen gerçeksin, Bir tek sen... Aldırmamana rağmen teksin, İçimdesin. Anlatamadığımsın. Yaşayamadığım ve dokunamadığım Tek kadınsın... Yüreğimdeki en kötü cadısın, Aklımı kemiren yaratık sensin, Şimdi bomboş odamda, Hayalinle avunduğum tek resimsin. Aşkımsın,canımsın... Herşeyim sensin, Bunu bilmek istemesen bile, Bilemediğim sensin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BİTMEYEN SENİ RESMEDİYORUM )
Yaşıyorum,tek başıma bir bende ben Tutsağınım,soğuk gecem de yapayalnızım Aniden gözlerin geliyor aklıma ağlıyorum Susuyorum;hatalıyım,biliyorum Derken;elime konuyor resmin Nerden,nasıl geldiğini bilemiyorum Korkuyor yüreğim,bendeki senden Sensiz yaşamamaya and içiyorum Sabah olmak üzere,güneş doğuyor Ben,cehennemindeki alevlerde donuyorum Yanıyor yine,duvarda ki o sade resim Gördüğüm kabuslarla uyanıyorum Sana eğilmemek için harcanıyorum Bu bir sitem değil,bu bir rüya Aslında sana anlatamamaktan çıldırıyorum Defalarca yumruklayıp duvarlarımı Elimde ki kanlarla ismini yazıyorum Yalvarmak,yakarmak,isyan etmekse nafile Bıraktığın viraneyi resimliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() UNUT DEDİLER
Dirensede kalbim unutmamaya, Gözlerinin yokluğuna alışmasa da, Gönlüm terketmene inanmasa da, Sileceğim seni unutacağım... Gözlerim gözlerine bakmasa da, Ellerim ellerini tutmasa da, Yeniden seviyorum desende bana, Sileceğim seni unutacağım... Unut dediler, Yanma dediler, Boşver gönlüm onu, O yalandı dediler!!! Boşver kalbim onu, O hayırsız dediler... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|