![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Siverek-7
Sivereğin üzümü İnan tuttum sözümü Başkasına bakarsam Kör ederim gözümü Sivereğin yününü Unutmadım dünümü Yalnış bir söz söylersem Keserim ben dilimi Sivereğin yağını Karacadağ dağını Senden başka duyarsa Keserim kulağımı Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Siverek - 4
Siverekte serpene Serpene tene tene Öyle güzel yarim var Siverekte bir tene Siverekte kuşhana Pilav yedim meyhana Seni öyle sevmişem Fedadır bu can sana Rışvat yedim çok acı Sulu kıyma yap bacı İnce ekmek tükenmiş Hazırlayın siz sacı Mavi mavi çarşaflar Dadsız olmuş hoşaflar Gidip kızı istedik Anlaştılar taraflar Siverekli kalender Yalnızca doğruyu der Yalnışa hiç yönelmez Doğruda ısrar eder Şolikiler bekmezli Sucuk içi cevizli Siverekli hanımın Çarşafı mavi renkli (Rışvat=Tere otu tadında bir ot) Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Siverek -8
Kala bogazından geçtim Tuluklardan ayran içtim Sivereğimin içinde Nazlı Asiyeyi seçtim Oy Asiyem oy Asiyem Sivereğimin sesiyem Ne olur yok deme bana Asiyemin hevesiyem Şire hanında bastık var Yünden yapılmış yastıklar Asiyemi almak için Dolaşmışam diyar diyar Oy Asiyem oy Asiyem Sivereğimin sesiyem Ne olur yok deme bana Asiyemin hevesiyem Baga gitmiştim üzüme Serpene değdi gözüme Kız Asiye senin için Yalanlar kattım sözüme Oy Asiyem oy Asiyem Sivereğimin sesiyem Ne olur yok deme bana Asiyemin hevesiyem Senin için ben kaç kere Ağlamışam tepelere Kız Asiye senin için Söyle gideyim kimlere Oy Asiyem oy Asiyem Sivereğimin sesiyem Ne olur yok deme bana Asiyemin hevesiyem Üregime kan damladı Bende hıç nefes kalmadı Şu siveregin içinde Kimse bu kadar yanmadı Oy Asiyem oy Asiyem Sivereğimin sesiyem Ne olur yok deme bana Asiyemin hevesiyem Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sizin için
Dönmeyecekmişim gibi sılaya Nice nice dağlar girdi araya Ne olur tuz basmayın yaraya Kimsem yoktur burda yaram sarmaya Gayretim ve çabam dönmek içindir Burada bulunmam geçim içindir Yüreğimde sızı için içindir Dilim sessiz ise sizin içindir Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sizlerde bilin
İhanet etmişim kendi fikrime Nasıl inanayım kendi zikrime Girmek istiyorum yerin dibine Allah biliyor ya sizlerde bilin Çalışsam hainim gezersem işsiz Çektiler dişimi kalmışım dişsiz Bukalemun gibi ben kişiliksiz Allah biliyor ya sizlerde bilin Patronlara sorsan çalışan hain İşçiyle konuştum patronu lain Böyle mi gidecek bu böyle daim Allah biliyor ya sizlerde bilin Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sizleri
Her sabah uyanırken Görmek isterim seni Gözümü ovalarken Beklerim ben buseni Sabah oldu kalk artık Horozlar ötüşüyor Güneş kızgın duruyor Serçeler uçuşuyor Nasıl özledim bilsen Sarfettiğin sözleri Yüzüme bir görünsen Bırakmam ben sizleri Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sohbet
Cevlanı dünya eylesem Dünya halini anlasam Birkaç mahlukla konuşsam Geçek hali dermi bana Dağda gördümki bir ağaç Dedim bana derdini aç Dedi ey mahluk durma kaç Bu dünyada rahat yoktur Dedim halin nice ola Dedi derdimi kim sora Geldik bir kere dünyaya Bu dünyada rahat yoktur Dedi dinle beni adem Ben ağacım meyvem badem İnsan elinden nere gidem Bu dünyada rahat yoktur Bayırda gördüm bir eşek Yanında havlar bir köpek Yavrusuyla bir de inek Diyorlarki rahat yoktur İnek derki insanoğlu Yaptığınız nedir bize Yetmezmiki sütüm size Bu dünyada rahat yoktur Köpek ise havlıyordu Kulak kabartıp dinledim İnsandan dert yanıyordu Bu dünyada rahat yoktur Eşeğin yükü ağırdı Can acısıyla anırdı İnsanda vicdan aradı Bu dünyada rahat yoktur Dedim insan nedir derdin Bütün mahluk hizmet erin Şu dünyada mevkin nedir Bu dünyada rahat yoktur Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son verin
Özlemin yakıyor beni kavruldum Dünyanın bir köşesine savruldum Her kes bilmeliki senden ayrıldım Ayrılık ruhumu kararttı benim Ben bir mehtap idim sendin günesim Şeytan üçgeninde kayboluverdim Işığı vermedin neden çok gördün Karanlık boşlukta siliniverdim Karanlıkta kaldı yüzüm kapkara Selam göndermiştim hayırsız yara Saldınız bilmediğim diyarlara Ne olur son verin ayrılıklara Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sonbaharda
Bu kaçıncı sonbahar yapraklar dökülüyor Öksürükler peşpeşe ciğerimi söküyor Şu melanet hastalık esir etti kendine Görünmez yerlerde çocuklarım ağlıyor Her tarafım titriyor ateşler içindeyim Islatılmış mendiller çabucacık kuruyor Sonbaharda ayları ve günleri unutmuşum Yavaş yavaş avurtlar içeriye çöküyor Uyumakmı gözlerim sanki uyku düşmanı Düşmüşüm ben derdime unutmuşum cananı Yaşadığım günleri kazanılmış sayarak Son günlerimde gördüm gerçekten yananları Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sorgulamadan
Sorgulamadan nasıl bileceksin hakikati İnanmışsan nasıl göstereceksin sadakati İnandım demekle inandım mı zannediyorsun Eğer varsa sende göster bakalım marifeti Konuşmak ve konuşturmak istemiyor insanı Allahı tanımazsın ki okumazsan Kuranı Allah ve Peygamber ne buyurdu biliyor musun Bilmiyor musun sen Allah sağladı yaşamanı Girmesin diyorsun Allah ile kul arasına Vahiy mi indi sana ne olursun söylesene Vahiy Kuran tebliğ eden Allahın Resuludur İndi ise vahiy sana hadi bir göstersene Zoruna gitmektedir bundan nefsin itirazı Bırak bağırsın nefis çıktığı kadar avazı Kolay mı sandın dünyada kulun imtihanını Tevbe et bağışlanma dile eyle niyazı Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|