![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kader anlıma gurbet yazalı
Kaç mevsim kaç yıl geçti Ben sıladan hasret kalalı Özledim bile sert olan ayazı Kader anlımada gurbet yazalı Yollar uzak her zaman gidilmiyor Dağlar yüksek kar tipiden geçilmiyor Buranın adı anam gurbet çekilmiyor Kader anlımada dostum gurbet yazalı Kader yazmışta bacım ayrılık yazısını Gurbet bu verir yavrum hasretlik sızısını Kimseler bilmez gurbettekinin çilesini Kader anlımada kardaş gurbet yazalı Halil Çolak 20.1.2006 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şairler susmasın korkusuzca gerçekleri haykırsın
Ey güneş dünyaya ışığını iyice men parlat Uyuyan dev olan Türklüğü uyandır artık Ey göklerinde korkusuz nazlı güzel hilali Korkusuzca, özgürce,pervazsız dalgalan artık Şairler susmasın korkusuzca gerçekleri haykırsın Vatanın bağrına saplanmış hançeri kaldırsın atsın Kuş gribinden gariban milletimde karalar bağlar Kanlı göz yaşlarıyla da ile bağrı yanık analar ağlar Kuş gribi denilen biyolojik o melun düşman Saldırır milletime de o hain engerek yılan Bulmuş fırsatı terk etmez kardeşim hemen Saldırıyor millete acımadan vermiyor aman Ey millet bunun adı haince yapılan biyolojik savaş Kendinize gelin olun birbirinizle olun sarmaş dolaş Her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanmış kandaş El ele verip bu püsküllü beladan kurtulalım kardaş Halil Çolak 18.1.2006 yüce tepe Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydan önce doğan canan güneş misin sen
Aydan önce doğan canan güneş misin sen Yolculara yol gösteren Merih yıldızmışsın sen Şakıyarak gül bahçesinde öten bülbülmüşsün sen Eşi bulunmaz gönül sultanı hatun musun sen Beni yalnız bırakan semam mısın yoksa sen Halil Çolak 17.1.2006 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönül kalem dostta name yazınca
Gönül kalem dostta name yazınca Lal olan diller bülbül olur dostu görünce Kurumuş dereler birden sel olup akınca Bırakmaz hiç bir engeli gücü yetince Gönül uslanır hasretine sevdiğine varınca Halil Çolak 17.1.2006 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönüldür bu belli olmaz gider konar çalıya
Bu gönüldür sever kimi kırmızı gülü Kimisi de sever menekşe sümbülü Karanfildir bazı aşıklarında sembolü Bazı gönüllerde gönül verir çalıya Gönül muhabbet ister yeni açmış gül ile Aşık da söyleşir durur akan giden su ile Selam söyler nazlı yare esen giden yel ile Gönüldür bu belli olmaz gider konar çalıya Halil Çolak 15.1.2006 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu isteklerimi bana nasip et Yarabbi
Yarabbi binlerce hacı huzurundalar Sana gönülden yalvarmadalar Aşkımdan yanıp kavrulmadalar Yanmış gönüllere su ver Yarabbi Lebbeyk Allahümme sesleriyle inliyor dağlar ve taşlar Huzurunda günahkarlar döker kanlıda yaşlar Şeytanı imanı aşkıyla bütün aşkıyla şeytan ı taşlar Yanmış gönüllere su ver Yarabbi Yarabbi aşkınla yanıyor bağrım İnsanlığa en büyük çağrım Gelin hak yol olan İslam’da buluşalım Şaşırmış kullarını doğru yola getir Yarabbi Yarabbi! Sana yalvarırım bütün kalbimle günahım çoktur huzuruna gelmeye yoktur bu halimle dayanmaz hiçbir güç nurlu cemalini… sen bizim günahlarımızı affet Yarabbi Yarabbi kutsal belde olan Medine yi görmek emelim zemzemi kana, kana içmek muradım Kabe’ye varıp yüz sürmek en büyük isteğim Bu isteklerimi bana nasip et Yarabbi Halil Çolak 10.1.2006 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu gidiş, gidiş değil gafletle ihanetle bu cennet vatan yıkılır bence
Delisiyim, divanesiyim, sevginin muhabbetiyim de bende Kendimi de bilemedim bulamadım ey güzelim Ankara sende Coşkun sellere benzerdim engel tanımazdım hak olan yerde Dillere kilit vuruluyor, hakkı söyleyen yeriliyor Ankara sende Çağlar geçer, ömür biter hakkı söyleyenler, bu gidişle azalır sende Hakkı savunmaktır,hakkı tanıtmaktır boynumun Borcu olan bende Binlerce yıllık bir milletin başkentisin birazcık kendine gel sende Sar milletin yaralarını artık vatan severler kaygı duymasın bende Nasıl haykırmıştı o cihana hükmeden şahin bakışlı koca Yavuz sende Bu cihan bir hükümdara çok bir hükümdara az haklıda dedem bence Haykır artık Türkün güçünü kudretini göster,Ulu Atatürk söyledi sende Bu gidiş, gidiş değil gafletle ihanetle bu cennet vatan yıkılır bence Halil Çolak 8.1.2006 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Açmamış
Gül mü var bülbül mü var bilemem sende Bozulmuş bütün bağların virandır da bende Açmamış goncada cananım güllerde sende Bitmeyen aşkla sevdiğim muhabbet bende Akmayan kurumuş su gelmez dereler sende Çağlayarak akan sevgi ırmakları gülümde bende Ne kadar sevdimse de kıymet bilmedin sende Aşkın kalbim de kor gibi hala yanıyor bende Yunus gibi aşık olup hiç yanmadın mı sende Kerem gibi de yanıp tutuşanda gönülde bende Mecnun aşkı olan Aslı gibi olmadın da sende Yandım aşkından aşkım kül oldum da bende Gecenin karanlığını aydınlatan yıldızlar sende Karanlığı aydınlatanda o sıcak güneşse bende Zemheriye benzeyen buz gibi o gönül sende Acı ve üzüntüye rağmen sevgi ile aşk ise bende Halil Çolak 6.1.2006 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yurdumuz elden gidiyor yüce Gazi Mustafa Kemal
Senin adını şanını kullanan nice kahpeler gördüm Bu ********lerin dedelerini bu yurttan surdun de attın Milli mücadeleyi verip bizlere eşsiz bir vatan kurdun Yurdumuz elden gidiyor yüce Gazi Mustafa Kemal Kahpe milletlerle kahramanca cephelerde savaştın Milletin kanayan yaralarını durdurup dermanla sardın Bu millete özgür bağımsız bir cennet vatan bıraktın Yurdumuz elden gidiyor yüce Gazi Mustafa Kemal Cephede yendiğin düşmanların yurtta cirit atıyor Kutsal vatan topraklarımızı da talan ediyorlar Milli değerlerimiz, varlıklarımız elden gidiyor Yurdumuz elden gidiyor yüce Gazi Mustafa Kemal Horasan ereni mertçe söylüyor doğrudan sözü Yarabbi ne olur söndür bağrımdaki yanan ateşi Vatanı savunurken de takatsiz da bırakma bizi Yurdumuz elden gidiyor yüce Gazi Mustafa Kemal Halil Çolak 5.1.2006 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Binlerce vatanı seven ülkü devi canı kurban bu vatana
Üç tarafı dadaşım,efem vatanım denizlerle çevrili Her tarafı iç ve diş ihanet şebekeleriyle örülü Vatan aşkıdır dadaşım,efem söyletende bu dili Bin değil, bin bir canım olsa da kurban vatana Vatandır bana bu yaşama aşkı bu şevki veren Dilinden düşmez ozanımın vatanı anlatan ülküsü Bin bir canım olsa da kurban olur bu vatana… Göklerin hakimi vardır dadaşım al bayrağım benim Uğrunda ölen vardır, Mehmet’im şehidim benim Sınırda bekler korkusuz kahraman askerim benim Sınırsız canlarımızda olsa da kurban bu vatana… Horasan ereniyim ezelden beride bu vatan benim Milyonlarca şehit kanıyla sulanmış bu toprak benim Adriyatik ten cin settine uzanan kızıl elma benim Binlerce vatanı seven ülkü devi canı kurban bu vatana Halil çolak 5.1.2006 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|