![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne Olursun Sıcacık Tut Sevgimi
her sabah sen uyanınca gülümsediğin anda güneş doğar İstanbul'a çiçekler rengarenk açar bahçelerde kırlarda gördüğüm her gonca hep seni hatırlatır bana sen de yılın dört mevsimi açıver şairine ömrün boyunca bil ki her seferinde seni koparmadan doya doya kokluyorum dalında içime çekiyorum şiirimi derin bir nefes gibi bir bahar yeli bile tir tir titretirdi yüreğimi sen gönlümde olmasaydın eğer ne olursun sıcacık tut sevgimi haydi uzat bana o güzel ellerini eğer çizmişsen kalbine resmimi sakın ha oralarda üşütme beni ben yaşadıkça öğrendim ki bir gün olsa dahi sevmek sevilmek bir değil binlerce ömre bile değer mesaja vakit harcama geç kalırız sonra zaman kaybetmeden ya sen bana geliver ya da telefonda şairim haydi sen gel deyiver 18.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Neden Beni Ayazlarda Bıraktın
anladım ki duygusal olsa da senin gibi acımasız olabiliyormuş insan artık güneş değil dünyama doğan sanki geceden kalan bir karabasan ah! ah! sen de beni bir anlasan sen ateş gibi bir kadınsın bana benden daha da yakınsın ben sana taptıkça neden beni yaktıkça yaktın? söyler misin canım? niye beni bıraktın? neden bana taktın? niçin böyle kaçtın? oysa sen gönlümde akan bir ırmaktın bir çöl gibi sıcaktın neden beni ayazlarda bıraktın? 11.04.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nefes Bile Alamam Yokluğunda
gönül bahçeme diktiğin güllere senin adını verdim her gün onları bir bir türlerini renklerini ayırmadan senin yerine okşar severim yapraklara gözlerin renk verir bakışların çiçekleri renklendirir tabiat kokusunu teninden alır en güzel kokular senden yayılır bil ki doğa seninle denklenir beni buralarda teselli eden de senin o muhteşem sevgindir şiirim benim en büyük hüznüm ise inan ki bir tek sensizliğimdir her sabah bir güneş gibi pırıl pırıl doğarsın dünyama ne olursun hiç batmadan kal bende her gün öylesine canlı renklerde bir bahar açarsın ki sevdama şiirim ömrümce sakın hiç solma yoksa nefes bile alamam yokluğunda vallahi birdenbire düşüveririm yatağa ömrüm boyunca da çıkamam bir daha 19.01.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nefesin Karışsın Nefesime
senin olduğun yerde hiç olur mu hüzün? çiçekler bile rengarenk açar güzün sen bir eşisin bahçelerdeki gonca gülün ömrün boyunca hep gülsün o güzel yüzün sen benim en güzel aşk şiirimsin dünyaya baktığım renkli gözlerimsin seni yazsam da okusam da her gece koklasam da bir çiçek gibi senelerce bil ki yine doyamam sana ömrümce ne olursun sen de bir gün çıkıp gel de razıyım sevdiğim bir kez olsa bile seni bu alemde yaşarken görmeye yeter ki sıcacık ellerin değsin ellerime seninle tutuşalım el ele gezelim sahilde bir yangın gibi nefesin karışsın nefesime 05.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neonlara Yazılsın Adımız Aşkımız
çıralı bir ateş gibisin sen harika bir kadınsın bence inan ki hiç sönmeyeceksin ölünceye değin kalacaksın yüreğimde çok derinlerimdesin razıyım hep yansan da bedenimde sakın beni aşkına yenik düşürüp de ne olursun el alemi bana güldürme karalıklarda bırakma beni korkarım bir gece olsa bile bir tek hüzün düşmesin yüreklerimize sağlıklı mutlu umutlu yaşayalım ömrümüzce sabahlara dek birbirimizi görelim düşlerimizde ölünceye değin el ele olalım gündüz gece sevgi dolu yüreğim bir tek senin için sana sevdam sürecek mahşere değin ömrümce hiç bitmeyecek bendeki sevgin şu anda tir tir titreyip üşüyorum hani nerede senin o güzel ellerin? derin aşkımın alevleri günden güne yükseldikçe yükseliyor gök yüzüne ne olursun beni buralarda yakıp kavurma hasretinle mor menekşeler toplayıp geldim sana demet demet yığdım kapına büyük sevdamsın sarılalım birbirimize ömrümüz boyunca loş ışıklar altında neonlara yazılsın adımız aşkımız hiç sönmeden yansın dursun dünya durdukça 27.09.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Niye İlaç Olmuyorsun Derdime?
beni böyle yakıp da uzaktan yanma hayallerimi yıkıp da üzülmediğimi sanma inan ki daha düne kadar sen gonca bir güldün her sabah gönlümde açan şimdi ise bir güneşsin sanki dünyama doğmadan batan günümü zifiri karanlığa boğan hayatıma derin hüzünler dolan ben seni delicesine severken neden böyle acımasızca duyarsız kalıyorsun sevgime? yaram günden güne azarken niye ilaç olmuyorsun derdime? 13.06.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nur Yüzlüm Işık Gözlüm
yıllar sonra birdenbire sen düşüverdin yüreğime alıp götürdün beni rengarenk bir hayal alemine her gün fotoğrafına bakıyorum kendi kendimi avutuyorum bir tablo gibisin inan kainatta en mutlu ben olacağım ellerimi tuttuğun zaman masmavi deniz sahillerinde renk renk çiçek bahçelerinde gezelim seninle el ele Suadiye'de Ataköy'de senelerce hem de ömrümüzce iliklerimize kadar yaşayalım mutluluğu doruklarda tadalım bir kez olsa da göreyim seni sen de gelip beni görünce ellerimi tutacaksın değil mi? nur yüzlüm,ışık gözlüm yeter artık sevdiğim ne olursun bir gün çıkıp gel de bu alemde aklım kalmasın sende 20.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O günü hatırlar mısın söyle?
sürüler halinde, diğer kuşlar gibi martılar da göç edip gitmişler çok uzaklara onlar da dayanamamışlar hasretine ******* boyunca göz yaşı dökmüşler benim halime bu nedenle bir sabah erkenden çekip gitmişler bana haber vermeden tutamadım kendimi çatıda göremeyince hiçbirini bakınca penceremden ben erkeklik merkeklik dinlemem birdenbire ağlayıverdim işte öyle bundan önce de bir kez daha ağlamıştım beni terk edişine o günü hatırlar mısın söyle? 17.12.2004 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O Harika Ellerini Uzat Bana
her zaman ki gibi arada bir olsa da mutlaka ara beni duymak istiyorum o muhteşem sesini hissetmeliyim iliklerime kadar o sımsıcacık nefesini yoksa yaşamak neye yarar öyle değil mi? ne olursun al götür beni de her gittiğin yere sevgimiz olsun şırıl şırıl akan bir dere ömrümüzce hiç düşmeyelim derde her şeyimize sevdamız olsun çare anladım ki hayat seninle güzel sensiz mutluluk mu? bence tez geçen bir yel sevgimiz yüreğimizden taşan bir sel haydi beni bekletme artık bir sabah güneş doğmadan çıkıp gel o harika ellerini uzat bana hayallerimde düşlerimde olsa da yokluğunda yüreğime hüzün dolsa da hasretinden gönlümdeki goncalar solsa da bu sevdanın sonunda kavuşmak olmasa da vaz geçemem senden asla bin yıl yaşasam da bil ki yine de bir tek seni seveceğim hem de ömrüm boyunca 16.01.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Olur mu Sevgili Prenses?
sensiz ne bahar yaşanır ne de alınır bir tek nefes ne olursun güzelim her sabah uyanınca bir meltem gibi tatlı tatlı gönlüme es biliyorum sen öylesine farklısın ki bu şehirde herkes hayrandır sana el alem belki de için için sevdalanır demek istıyorum anlasana sakın ha sen benden başkasına deme 'yes' olur mu sevgili prenses? 14.01.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|