![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu veda faslından belki cayarsın
Gözümün içine dal biraz daha Yüreğim derin ağı duyarsın Aşktan nasibini al biraz daha... Gitme, gitme, kal biraz daha Gitme, gitme imanın varsa Allah'a Kurtuluş yok, aşkım alın yazındır. Ne söylersen söyle merhem nazırdır. Emrine amade gönlüm sazındır Mızrabın olayım çal biraz daha Gitme, gitme, kal biraz daha Gitme, gitme imanın varsa Allah'a
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaç mavi yasak yaşadık seninle,
kaç deli gece... Düşünse, dolunay bile utanır, yıldızlar çıldırır, ağlar erguvanlar. Ben, seni işte öyle bir gecede sevdim, hesapsız. Ve düşlerim... Düşlerim sınırsızdı alabildiğine Duygularım sabırsız. Bir çocuk kadar günahsız. Sahi, sen de sevebilir misin beni seni sevdiğim kadar, dokunabilir misin yüreğime? Bak, orada sen varsın. "Mutluluk nedir?" diye sorsalar "Sen" derim alabildiğine, "Yalnız sen." Sesin, gözlerin, ellerin sonra, titreyen dudakların ve arzun çekingen Sen, benim her şeyimsin. Sensiz neye benzer bu ay, bu güneş? Çiçekler açar mı sen olmasan, Martılar uçuşur mu çığlık çığlığa? Sonra, kim aydınlatır benim gecemi, Günümü kim paylaşır? Kim sorar derdimi, Ben neye sevinirim, Kimle gülerim? Kal biraz daha... Beraber büyüttük sevinçlerimizi, Beraber öğrendik yaşama direnmeyi Sevmeyi beraber öğrendik. Bak, güneşler doğdu üzerimize Yolumuza begonyalar serildi. Ağlamak bu kadar kolay mıydı, Ve güzel miydi gülmek kadar? Herkese seni anlatmak istiyorum Seni söylemek şiir şiir. Her dizede sen olmalısın, adın olmalı çığlık çığlık... İçimi ısıtan sen, tam şuramda; ılık ılık, sen olmalısın kıpır kıpır yüreğimde... Sevdan olmalı deli dolu Ve çılgınlığın, çılgınlığın olmalı. Ben seni sevmeyi seviyorum Ve seni özlemeyi. Bu bir itiraftır... Aşkın yoksa ben de yokum Yetim düşlerimin kimsesizliği kuşatır benliğimi Hüzünler yağar *******ime. Ben, bir garip ben olurum, Sığamam odalara, taş duvarlar üzerime üzerime gelir. Ruhum durmaz bedenimde, hücrelerim yaşamaz. Kurumuş dallara döner yüreğim, susuz çöllere... Gece böyle bitemez, ben ölürüm, Ölürüm gitme, kal biraz daha... KAL BİRAZ DAHA...
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uzun bir ayrılık zamanı geldi
Sen kafana koymşsun, gideceksin Sızlayan kalbim şimdiden delirdi Faydası yok, kal desem de gideceksin Bu ayrılık bize acı verecek Biz ağlarken kötü yüzler gülecek Hasret ateşini hissedeceksin Faydası yok, kal desem de gideceksin Belki beni benden daha çok sevdin Benden uzakta fark edeceksin Ayrılık çok zormuş göreceksin Faydası yok, kal desem de gideceksin
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kader defterimin dram bölümü;
Sana tutsak ettim sefîl gönlümü, Esaret yerine bil ki ölümü, Seçerim sevgilim kal sağlıcakla. Benimle bir dünya dar geldi sana, Seviyorum demek ar geldi sana, Kara toprak daha yâr geldi bana, Göçerim sevgilim kal sağlıcakla. Göçüp gidenlerin son nefesini, O sessiz ülkenin efsânesini, Hayatla ecelin mesafesini, Ölçerim sevgilim kal sağlıcakla. Çektiğim çileler gelmiyor dile, Söylesem nafile, yazsam nafile, Senden vazgeçersem, Sırat'tan bile Geçerim sevgilim kal sağlıcakla.
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen,
Darbelerin şeklini Bozduğu,şekillendirdiği; Acıların,dağarcığına Kilit vurduğu,vurdurduğu; Dış dünyaya kapalı, İç dünyasında; Fırtınalar estirdiği; Çığlık çığlık konuşan; Dev sorunlarla boğuşan, Sen, Karamsar olma! Kendine gel ve silkin!.. Şöyle sakinleş ilkin; Sorunu,olguyu anla; Çözüm yollarını sırala... Uygununu bul,al. Gerisini sal,salla... Cesur ol; Kaybedecek neyin var; Can bir kemik bir deri, Geride kalan; Kala kala!..
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah bitmeyen sabahın sıcak yarası!
Seni okyanuslar ötesine Ne kadar da atmak isterdim Bir seninle tatmadan bu kahreden ayrılığı Yokluğun halen kanlı bir mızrap gibi dururken İçimde bir yerlerde Sen hasretleri taşıma acısına sürükleyip durdun beni Alışmak ne mümkün yokluğuna yokluklara Ve dayanmak kanlı mızraklara Gök kubbeye hıçkırıklarımı yolluyorum her akşamın Sabaha duran karanlıklarında Yetim sevdalar ağlar oldu sen gideli Ozanlar tele dokunmayı unuttu Mızrap ilk defa üşeniyordu bamteline dokunmaya Kalemler yazma grevine çoktan çıkmışlar İlham kapıları çoktan kapandı yüzüme Gözyaşlarının o masum ilikliği yalamaz oldu yanakları Gönlümün göğsüne taktiğin yıldızlar çok sönük yokluğunda Göz kırpmıyorlar artık bana. Ve inan bir ah koparsam yüreğimin derinliklerinden Fırlatsam onu göklere hepsini söndürecek. Yolunu kaybetmiş bir kayık misali Yokluğunun gurbet denizlerini. Bilemezsin sana ne kadar bu muhtaç Kararan bu bahtıma Bembeyaz bir fırça çekmeyecek misin Sen ey efsunlu rüyalarımın utanmaz güzeli Rüyalarıma gelmiyorsan kokunu gönder, Hasretini yolla rüzgarlarla Gözyaşlarını gönder bulutlarla Hıçkırıklarını ulaştır yağmurlarla Ulaştır ki ızdırabıma es ağlasın bu çorak gözler Canlansın bu çorak yüzler Ya da bir hasret türküsü uçur ta uzaklardan bu fani garibe Su batan güneşe yemin olsun ki işiteceğim Yeter ki bana bunu çok görme ceylan gözlü yar Kimsenin bulamadığı bu gurbet çölünde dolaşıp duruyorum Gönlüme bu koru atıp gittiğinden beri Yitirilmiş cennet yolundayım Sana geliyorum ama sensiz bir benle
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaptırınca kendini insan duygularına düşermiş dizleri üstüne
Hayatın en zor yokuşlarında bile soluksuzca koşarken beden Sevince yol verilir sevda kuşuna gel ey kuş gelde kalbe tüne Tünerse eğer kuş sorgulanmaz onca hüzünlü duygu seli neden. Neden aramadım senle yaşadığım duygu denizindeki,fırtınalara Bazı durulur bazı kasırga olur fırtına ,bedenim bir gemi dümensiz Bu gemi güçlüdür gülüm hemde çok güçlü dayanır nice kasırgalara Lakin konunca sevda kuşu ufacık esintilerde bile alabora olur nedensiz. Ne güç kaldı ne gurur girince kalbime sevda kuşu aldın dümenimi eline Haritasız pusulasız yaşam denizi nasılda çevriliverdi durgun segvi gölüne Aslında bu göl engin denizlerdende hırçın olur bakınca güzeller güzeline Seven vardır elbet lakin kapılırlarmı benim gibi sevda duygularının seline.
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ellerinde çiçekler,
Aşk kokuyor çiçekler. Gözlerinde bulutlar, Ağlıyor bulutlar. Kulaklarında nefesim, Sen diyor sesim. Dudaklarında dudaklarım, Seni söylüyor dudaklarım. Her yerinde dilim, Sadece seni söylüyor dilim. Teninde tenim, Sen kokuyor tenim. Gönlünde gönlüm, Seni seviyor gönlüm. Herşeyinde herşeyim, Sadece senin herşeyim. Kalbinde kalbim, Senin için atıyor kalbim...
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu gün yine kalbim ağrıyor
Sol yanımı hissedemiyorum Göğsüm sıkılıyor Dayanamıyorum yaşamaya Yaşatılmaya içimdeki sıkıntı Kalbimdeki yara Dayanamıyorum artık Ağrılarım beni öldürüyor Keşkeler dökülüyor Beynimin ucra noktalarına Keşke kurma kolunu çekip Dayasaydım namlu yaralı kalbime Ve sonra tüm acılarımdan kurtulsaydım. 19,06,07
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni başka dünyalarda arama!
Ben Anadolu’mun yöresindeyim. Şehit kanlarıyla sulanmış olan, Cana bedel metre karesindeyim. *** Gövdeye muhâlif kolda işim yok. Meyvesiz kupkuru dalda işim yok. Yozlaşmaya giden yolda işim yok, Hep o değişmeyen töresindeyim. *** Bâzen bir seyyahım Tuna boyunda, Bâzen yıkanırım Fırat suyunda. Duru göllerinde,deli çayında, Çağıl çağıl akan deresindeyim. *** Çamlı bellerine çıktığım zaman, Turacına tüfek sıktığım zaman. Pembe ufuklara baktığım zaman, Ömrümün en makul süresindeyim. *** Aklım bozkırlara takıldı yine, Ruhum odaklandı kaval sesine. Öyle kapıldım ki câzibesine, Bilmiyorum şu an neresindeyim!. *** Yurdum kandilidir yürek yağımın, Düğüm noktasıdır gönül bağımın. Saklıyım renginde al bayrağımın, Mehmetçiğin mavi beresindeyim. *** Çeyiz sandığıyım Döndü,Döne’min, Yazmayım başında Nazlı Senem’in. Ayşe’min,Fatma’mın Gül Emine’min, Kumaş fistanının hâresindeyim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|