![]() |
![]() |
#5251 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hiç kimseyi aldırma
Başkasının sözüne kanma Hiç kimseye boyun eğme Yalnız kalbini dinle. Hayatta çok aşık olacaksın Çok kişiye sevdalanacaksın Belki evlenip yuva kuracaksın Ama yalnız kalbini dinle. Kuşlar konacak pencerene Aşk türküleri söylecekler Yeni sevdalar getirecekler Ama sen kalbini dinle.
![]() |
#5252 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nasıl ah çektiğimi duyar mısın
İçimden geliyor,icim yanıyor Kalbim acıyor, bunu anlar mısın Özlemin yakıyor, sevdan yakıyor Bulutum ol, yağmur ol, ıslat beni Aşkınla yanan ateşimi söndür SALMA, kalbinin hapsinde tut beni Sen ölürsen bir gün, beni de oldür.
![]() |
#5253 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yollar uzun,yollar kısa ama elbet her yol sonunda varış vardır.
Kimine yol para kimine eğlence kimine makam bana yardır, Benim yolumu anlayamaz herkes,belkide bu yoldaki esrardır. Yolumu anlayan bir yarim olmalı ki anlayamazsa ne zarardır. Ben bir yol biçtim kendime esrarı kelimelirin içindeki anlamlarda. Bazen kalbimde bazen sevgiyle akan göz yaşımdaki damlalarda, Hani hiç susmayan hep konuşan dilim varya sustuğu zamanlarda, Yolunumu arar esrarlı kelimelerin içinde saklı sitemkar amanlarda. Törpülenmiş hislerin dışa vururken yeniden yeşermesidir benim yolum. Yeşertirken hislerimi hayata sımsıkı bağlanışlardaki nefesdeki solunum. Umut kaybedilmeyecek kadar değerli bir erdem ve hep yarınlarda saklı Yürürken umutla sabırla yollarda elbet sevgide hoşgörüde olmamalı yasaklı
![]() |
#5254 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine üstüme karanlık gece örtünürken
Gidişin ezelden müptela ezelden erken Başımıda kim düşürdü kalkınca yerinden Gittin ama başımı dayadığım dizlerin burda kaldı Ne yapsam mana arıyorsun bana kızacak Korkum karşından kaçmak yoksa vuracak Aşina olduğum sesinde keskin bir bıçak Gittin ama sesin burda kaldı Sen gibisinde olur mu vefa vur be acıma Bahanelerin hep hazır tak ettim canıma Az mı vurmuştun kamçılı sözlerle sırtıma Gittin ama izlerin burda kaldı
![]() |
#5255 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ne de çabuk geçiyor ..
ne kadar mı var? ne kadar mı kaldı...? bir dakika değil kaldı an dakika ... seveceksen sev ... ateş donsun.su yansın... sade coşkularından... hırçın bakışlarından... sunacaksan sun o güzel anları... yaşıyorum yüreğinle eksildim beni tamamlasana.. ne var? diyorsun.. hiç bir şey yok bizden başka, diyorum anlasana... özlemle haydi... haydi sar... bak yine geçti an... kaldı an dakika ... Gökalp çelik
![]() |
#5256 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gittiğin kadar hüzün taşıyor bulutlar
Sensizliğin gök gürültüsü kulaklarımda şimdi Gelirsen eğer gelişin rahmet olacak Güller açacak yüzümüzde önce Sonra sen gül olacaksın ve gün doğacak bu şehirde.. Her şeye yeniden değil Kaldığımız yerden devam edeceğiz seninle Beni bırakıp gittiğin gibiyim demiyecem Yokluğun hasretini büyüttü içimde, Sen büyüdükçe alem küçüldü.. Sekteye uğramadık seninle Mecburi istikametlerin kölesiydik, İnişi olmayan bir yokuşa davet etmiştim seni İkimiz de ürkmüştük aslında İkimiz de biraz çaresiz.. Güz mevsiminde gül yetiştirmeyi öğrendim en son Hazanda hârına tutuldum Ruhuma dokunan Nur-u Beyza’ydın Ben Siyah Nur’u tercih etmiştim oysa Bir nokta gözü kör edermiş derlerdi ya Ama aslında bütün körlerde gören bir göz vardır Bir söz vardır hani: “güzel gören güzel düşünür”.. Çocukluk yanım değilsin, bilirsin Önceleri bir damlaydı Ve kevsere döndü sonra her şey, Şimdi ise Kaç zamandır suya hasret çorak çöl ruhum Susamışlığımsın, yanmışlığımsın.. Kara bulutlar rahmet taşıyorlar Seni bana taşıyorlar Ben yanıyorum, sen korkuyorsun Korkma! Rahmetin adı sensin.. Bırakıp gittiğin gibi değilim Beni bırakmadın biliyorum Çünkü hava soğuktu ve ben hiç üşümedim..
![]() |
#5257 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() seni düşlerime aldım,
uykusuz kaldım. seni uykularıma aldım, düşsüz kaldım. başıma aldım, sensiz; gönlüme aldım, başsız, sensiz, yollarda pulsuz, pullarda mektupsuz kaldım. sana adlar aradım. ardında adsız kaldım.
![]() |
#5258 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Buralara hasretin
çöktü bir ayaz gibi her dem titretir oldu şu cılız bedenimi. Senden sonra dalıma bir damla su gelmedi gözlerim hep nemliydi yüzüm hiç gülmedi. Kaldım sensiz, zehir olur günlerim kırıp penceremden yollarını gözlerim her şeyi unuttum adın tel ezberim gel yetiş kara gözlüm çok beterim.
![]() |
#5259 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Darda kaldım, zorda kaldım
Zorda kaldım, düşe daldım Düşe daldım, zor uyandım Zor uyandım, yarda kaldım… Yarda kaldım, gülde kaldım Gülde kaldım, bülbül oldum Bülbül oldum, dile geldim Dile geldim, zarda kaldım… Zarda kaldım, dalda kaldım Dalda kaldım, aşka daldım Aşka daldım, şiir yazdım Şiir yazdım, sazda kaldım… Sazda kaldım, telde kaldım Telde kaldım, ozan oldum Ozan oldum, göze geldim Göze geldim, güzde kaldım… Güzde kaldım, kışta kaldım Kışta kaldım, yazdan oldum Yazdan oldum, yardan oldum Yardan oldum, yâd da kaldım… Yâd da kaldım, naçar kaldım Naçar kaldım, derde daldım Derde daldım, deli oldum Deli oldum, Engin oldum… Engin oldum, burada kaldım Burada kaldım, darda kaldım… 24.01.2004
![]() |
#5260 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaldır kafanı
Bak bir kere gözlerimin içine Her gün aynı kaldırım taşına bakmaktan bıkmadın mı Kaldır kafanı Bir şeyler söyliycem gözlerine Ne olur kaldır şu kafanı Fark et beni bir kereliğine Cesaret gelsin yüreğime Gözlerin değdiğinde gözlerime Bir kez söylesem yeter Seni sevdiğimi Bir kez gözlerini gözlerimde hissetsem Yeter oracıkta ölsem Sen her gün O sessiz sokaktan Saçlarını savurarak geçerken Ben seni uzaktan uzağa severim Bilmezsin İsterim ki bir gün gözlerimiz çarpışsın köşe başında Ama yok Sen ezbere biliyorsun o köşe başını Bu inat neden Niye kaldırmıyorsun kafanı Diyorum ki Bir gün o köşe başında Gözlerini unutsan Yada saçlarından bir tutam Bıkmadan, usanmadan okşasam Saçının bir teline aşık olsam Yansam tutuşsam ağlasam Kaldırıp o inatçı kafanı Gözlerime baksan Bu şiiri Yarın sen o köşe başından geçerken Önüne sereceğim Hani ezbere biliyordun ya o köşe başını Farkına varırsın elbet Altına adımı yazar mıyım bilmem Ama o köşe başında ben Her gün yine seni seyredeceğim.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 8 (0 üye ve 8 misafir) | |
|
|