![]() |
![]() |
#521 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dön Ne Olur
bak gideli kaç günoldu beraber diktiğimiz güller soldu gittin beni üzdün de ne oldu şimdiyalvarıyorumdön bana mutluluklar vaad ediyorum sana üzme ne olur sevgiden yana seni sevmiyorum bunu bil hep yalan söyler bu dil sevmeyi beceremedin bari sevil
![]() |
#522 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dön Ne Olur
Seni kırdım biliyorum Senden özür diliyorum Sen gelmiyorsun ben soluyorum Varlıkla yokluğun içine dalıyorum Yokluğunla varolan bir zehir Her gün içimi kemirir Seni seven sensiz delirir Affet ne olur, benliğim sensiz delirir Keşke dönse geriye geçmiş Bizim aşkımızın her şeyi bitmiş Zaman sinsice ömrümüzü yemiş Öldürür bu acı serzeniş Yalan şaka yaptım de ne olur Bu masal sensiz yarım kalır Bütün ettiğim dualar yalan Öyle yandım ki intizarım seni alır
![]() |
#523 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dön Ve Arkana Bak
Eğer ne düşünceğini bilmiyorsan Dön ve arkana bak! Eğer ne söyleyeceğini hatırlayamıyorsan Dön ve arkana bak ama sonra yoluna devam etmeyi unutma ki İleride ne söyleyebileceğini anla! Eğer sevip sevmediğini bilmiyorsan Dön ve arkana bak arkandakiye konuş Sonra yoluna devam et Yelken açabilmek için diğer denizlere Eğer kim olduğunu bilmiyorsan Dön ve arkana ba özellikle arkandaki aynaya O yüzü görebilmek için Artık önemli değil geriye dönüp dönmemen Ne de olsa her zamanki gibi sonunda En başa döneceksin!
![]() |
#524 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Döneceğim
Dağıtır saçlarını ve yalvarıp uzaktan Mavi bir iklim gibi çağırır beni sesin, Tertemiz göklerinde dal dal erguvan açan Rüyalarıma ışık ve özlem serpmektesin. Bir mayıs sabahını yaşayacak böcekler Çılgın karanfillerle dolacak yeşil saksın, Ve sen bir fidan gibi yeşermiş olacaksın, Serin, çakıl yollarda kuşlar birikecekler.
![]() |
#525 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Döneceğim Sana
Bir Akşam Vakti Döneceğim Sana Mutluluk Dolu Yarınlara Uzanacağız Birlikte Zamanı Durduracağız Korku Dolu Düşler Birtanem Ağlamıyacağız Diğer *******den Farklı Olacak Gecemiz Yıldızlar Göz Kırpacak Mutluluğumuza Yalnız Onlar Görecek Bizi Yeni Bir Hayat Başlayacak İçimizde Ben bir denizciyim zorlu fırtınalar atlatmış engin dalgaları aşmış dunyayı dolaşmışDÖNECEĞİM SANA ben bir seyyahım aklıma geldikçe gezmiş nerde güzellik görmüş durmuş bakmış imrenmiş ben bir duyguyum içine kadar hissettiğin ayağını yerden kestiğin ruhunu huzura kavuşturduğun bir parçasın yaşamımda yüreğim sevda denizinde bir gemi ben bu gemide bir seyyah sen bu gemideki duygu prensesimsin
![]() |
#526 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Döneceksin Bir Gün
Döneceksin bir gün Bu böyle anlamsız kalmamalı Nedir ki para pul Hepsi geride kalmalı. Yalanlarla dolu bir hayatta Doğruların anlamı var mı* Sevgisiz yaşıyorken Sevgilinin anlamı var mı? Döneceksin bir gün biliyorum Kapılarım açık seni bekliyorum Gideli çok oldu biliyorum Belki evin yolunu bile unuttun. Fırtınalı bir günde Yeni büyüyen bir ağacın anlamı var mı? Ya rüzgara takılıp gider Yada yeşilliğini kaybeder. Aslında artık seninde anlamın yok Sevgisiz bir yaşamda yerin yok ki Beni seviyor diye kendimi Her gün avutamam ki. Döneceksin bir gün Böyle anlamsız kalan her şey Bir gün kazanılacak Anlamları olanlar ise Sonsuza dek yaşayacak.
![]() |
#527 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dönemeç
Bir gündü, hava ılık Ve cadde kalabalık... Bir kadın sapıverdi önümden dönemece; Yalnız bir endam gördüm, arkasından, ipince. Ve görmeden sevdiğim, işte bu kadın dedim, Çarpıldım sendeledim. Bir gündü mevsim bayat Ve esnemekte hayat.... Dönemeçten bir tabut çıktı ve üç beş adam; Yalnız bir âhenk sezdim, çerçevede bir endam. Ve tabutta, incecik, o kadın var, anladım; Bir köşede ağladım...
![]() |
#528 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dönemez mi
Bilemezdim ayrılığın zor olduğunu Yoksa yapar mıydım ikimize bunu Ağlıyorum için için Sadece ikimiz için Gelemez mi o yıllar Gelemez mi o günler Dönemez mi o yıllar Dönemez mi o günler Dönemez mi senle beraber Ah Çaresiz Yalnız Mutsuzum Söyle şimdi ne yapacağım
![]() |
#529 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dönersin Diye
Yine bir yaz başlıyor, yine yoksun yanımda, yine yaslar akıyor, gözlerimden dolup ta, sen beni unuttun biliyorum aslında, belki sen bir gün dönersin diye... Sevgisiz kalmışım ben yıllar boyunca, meçhul’a gider artik gönlüm yaslarda, senden uzakta mutluyum sanma, beklerim çaresiz gelirsin diye, belki sen bir gün dönersin diye...
![]() |
#530 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Döngü
Havada gezen bir buluttum önceden Rüzgarın önünde oyuncak misali Bir o yana bir bu yana savrulan Diyar diyar gezen, bir kayıptım önceden Seni gördüm ve birden duruldum, yoğunlaştım Bir küçük damla oldum Gökyüzünden toprağa süzüldüm Yanık toprağın, arzuladığı oldum Yeşerttim onu, sevindirdim Bir fidana dönüştüm Yavaş yavaş büyüyüp bir çınar oldum Kollarımı saldım bilinmeyenlere Açtım kucağımı kuşlara ve de böceklere Sense oradan geçen, bir yolcu gibiydin Gölgesinde dinlendiğin bir çınardım bende Salıncak kurdun, sallandın kollarımda Dalgalandı saçların rüzgarla Hasrettim kokuna ve sıcaklığına Bir anlıkta olsa yaşamak istedim Sen habersizdin benden Görmezden geldin çınarın göz yaşlarını Kalbime kazıdığın ismin benimle büyüdü Bilmiyordun sen bunları Bir anlık hevesindim belki, yinede olsun Sonunda sen gittin, benim boynum bükük Gidişinle kurudum, düştüm yerlere Sobanda yaktığın kuru odun oldum Ben yine sönmedim yanmaya devam ettim Duman oldum, yine gökyüzüne çıktım Eskisi gibiydi sanki her şey Tek fark ise Eskiden buhardım şimdi duman oldun..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|