![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57926
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kirli Su
Bir su kıyısındayım Su kirli mi kirli Çamur mu çamur Girmek istiyorum Kaybolmak sitiyorum pisliğinde Hayır diyor sesin Kulaklarımda çınlıyor Sakın diyor Bizi düşün diyor sesin Gözlerin beynimi deliyor Gözlerin büyüyor Göz kapakların küçülüyor Gözbebeklerinin siyahına giriyorum Sonra elasın adlıyorum Kaybolup eriyorum Ben sana azyıfım biliyorsun Ben sana tapıyorum tanrıdan sonra Sen olmasan Sen bakmasan konuşmasan Çoktan karışıp akmıştım O kirli çamurlu sulara |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Komplo Şifreleri
Ne dertleri satabildim Ne mutlulukları alabildim Piyasası ucuzdu çelişkilerin İçimde... Sen gittikten sonra Komplo şifrelerini Beynime kazıyordum Çözülmez bakışlardan Seviyormuydun Yoksa sadece Sahibi mi olmaktı hedefin Yorgun kalbimin Bilemedim hiç Sezgilerim beni nereye götürür Hangi izlere ulaşırım Hıçkırıklarından Kuşlar getirir mi kısmetimi kafdağından Sanmıyorum Ruhumun kutsallığı Ve tanrının ilahi gücü şahittir Irmak kenarına dikilmiş bir ağaç gibi Büyütüyorum seni içimde Görmüyormusun? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Konfeti Yağmuru
Bocalamak banamı mahsus Bozguna yanlız benmi uğrayacağım hep Birde sen kaybet Birde sen bekle Bismillah... Bozkırın ortasında kalırsan bir gün tek başına Sende kompliman yapacaksın Tanrıya Çiftetelli oynayacaksın belkide Kaybetmeyi sindirmek için Konfeti yağmuruna tutacaksın beni Seni bir zamanlar sevdiğim için Kontak atmaya görsün bir kere Geriye dönülmez artık Pişmanlıklar yeniden yaşanmaz Bozgunda bile birlikte olmalıydık Bocalarken yan yana Yoksa boşu boşuna ağlar dururuz Böyle çaresiz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kor Bende Alev Sende
Ellerimi tutarken gözlerin ıslanmasın Kurulsun ip merdiven yürü Tanrıya doğru Gönlünde kan koparken yüreğin uslanmasın Her zerren af dilesin,eğil dağlara doğru Sakın arama beni köleyim at pazarında Müneccimler bürümüş korkumu baharımda Afakanlar büyümüş gedik açıp ruhumda Suskunlar şeytanıdır meleğin çığlığında Kollarımı sallarken mintanın utanmasın Her sözü söyleyen ben şimdi uçar avluya Konakta şekillenen evvel ahir sanmasın Dudaklarında ölüm güzelmiydi bu kadar Kilitle başkasına gökler hiç kıskanmasın Aşkın muhteşem kini kıpır kıpır aklımda Ne bu hayat yalancı nede gerçek ahiret Zaviyesiz denklemler bilmem hangi iklimde Ağlşarmısın ölürsem bir gün başka büklümde Dikkat et fütursuzca ölüler saklanmasın Daha dün gibi melhem süremedim yarına Bugünüme faniler mefta olup kanmasın Bil cümle cihan ile saldırsan anılara Kapısına aşkımın ağalar dayanmasın Gel desem kaçacaksın aşkımı benden kapıp Bilmem hangi yüreğe kılıç şakırdatarak Bakma sakın geriye dayanamam gelirim Gözlerindeki hüznü kalbim evet sanmasın Döne döne yükselir korkular duman duman Hangi gönülde yangın hangi ateşte zaman Elini baş parmağı beni boş bırakmasın Bugün ayrılık günü vakit bilmece sorar Gece geldi gelecek nehir olup akmasın Kor bende alev sende bizi bizde yakmasın |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Koşuyorum
Koşuyorum Yıldızlar yok Sokak fenerleri yok Bu sokaklarda Koşuyorum Yapayanlız Sevdiğimin sıcaklığı yok Yuvamın bereketi yok Bu sokaklarda Koşuyorum Geriye bakmadan Gitme diyen yok Yok sen bize lazımsın diyen Bu sokaklarda Koşuyorum Kendimden kaçarak Geride anılar yok Yeminler yok Bu sokaklarda Bu koşu sonsuz Bu koşu amansız Bu koşu beni bitirir Öldürür beni bu koşu Ağlayanım olmaz Bu sokaklarda |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kralın İçindeki Kral
Susarsa dudak Eller konuşur Usun susuşunda Gözler konuşur Dilimde ve beynimdesin Ellerimle tutup Gzözlerimle okşayamadım Seni hala Özgürlük Sen susarsan Kralın içinde ki kral Konuşur Ey özgürlük! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kravat
Eski bir kravatım vardı Hani bilirsin Sen almıştın ya İlk evlilik yıldönümünde Ve ilk çocuğumuzun yaş gününde Kapımızı çalan Bir yaşlı kadına Hediye etmiştin hani Onu hatırladım bugün Mevsimin ilk yağmur damlasını seyrederken Sonra vitrindeki aynada Kendimi gördüm Karvatım.. O ilk aldığın ki kadar Yeni ve güzeldi Ama ben.. O ilk aldığın kravatı Taktığım gün ki kadar Genç değildim artık |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kumpanya
Kırmızı fularını çıkar be kadın Türkü söyle,şarkı söyle,bir şeyler yap Durup bakma kapı girişinde yüzüme öyle Valizini bırak,dudağın oynat,,ıslık çal Eteğini savur,rujunu yenile,derinden bak Tahta döşemedir,ritm tut ayaklarınla Kollarını oynat ve yaklaş ışığa doğru Tanıt bana kendini,kabul ettir,utanma İş arıyorsan ve paraya ihtiyacın varsa Ve gururluysan kadın olarak biraz Satmalısın vücudundan başka herşeyini Bir göz süzüşün bile para edebilir bazan Bazan bir mimik bile anlatır herşeyi seyirciye Bütün kadınlar birdir aslında farklıyım diyorsan Hissettir,yaşat,anlat herşeyinle,ellerinle yüzünle Yoksa ısınmak bedava mı sandın bu kış gününde Hepde burada bu garip şehirler kumpanyasında Sen o kadın o istanbullu kadın değilmisin yoksa Yoksa sen bir anlık bir düşte bir perimisin Kırmızı fularını çıkar be kadın Yaklaş çekinme bu kumpanya benden sorulur |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kurşunun Vurduğu Yer
Susacağım... Ben kalbimin durduğu Kurşunun vurduğu yerde susacağım Susarken son kez susayacağım Kurşunu atan son suyumu sunacak Zehir gözlerinin içinde... Asude bahar ne kadar yakındı oysa Bir milimlik zaman vardı sonsuzluğa Kapısından döndüm... Ağusu kapladı yaşamın Düşlerimin oynaşında... Değirmene benziyordu yaşam Bir un gibi dağılmıştım Ve musalla taşında Bana musallat Bir mevsimsiz hasat gibi O kadın için kırılmıştım Susacağım biliyorsun Ve zaman gündoğumuyla Benim yerime Her sabah Yeniden konuşacak Korkuyormusun? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kuşanalım İlim İle
Kaynıyorken dünya cahil Olmak gerek mutlak ehil Rabbim verir ise mehil Kuşanalım ilim ile Yaradanın rahmetiyle Dost elinin himmetiyle Alimlerim zimmetiyle Kuşanalım ilim ile Kimi zengin kimi fakir Fakir kulu görme hakir Alim olmuş Abdal Bekir Kuşanalım ilim ile Sakın deme inat murat Gel kuyuya sen bir taş at Altın değil, kırat kırat Kuşanalım ilim ile Sonsuz değil ömür kısa Cahil kalmak değil yasa Bunun için çekme tasa Kuşanalım ilim ile |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|