![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Oturtur musun Beni Yalnızlığına?
bir sabah erkenden çıkıp gelirsem yanına merhaba'şairim'der misin? sarılır mısın bana? ellerimden tutar mısın? oturtur musun beni yalnızlığına? başını çevirip de tanımamazlıktan mı gelirsin yoksa? fark etmez'hoş geldin'demesen de hiç beklemediğin bir günde beni bulacaksın arkandaki ayak sesinde şaşırıp kalacaksın belki de 'sen bir çılgınsın'diyeceksin bana bil ki bu gönül deli divane sana inan ki seni seviyorum taparcasına 09.03.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Oysa Şimdi
seninle sevmiştim Mersin'i yolunu ağacını denizini oysa şimdi martılarını bile sevmiyorum unutmak istemiyorum beni terk edişini çiçeklerini bile görmüyor gözlerim ben yalan söyleyemem her şeye rağmen bil ki seni özleyeceğim belki de dönersin diye ömrüm boyunca seni hep bekleyeceğim Hüseyin Erdoğan
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öksüz Kaldı Liman
sen gittiğin gece soldu çiçekler ağlatıyor beni sensiz ******* gönlüm isyan eder hep seni bekler ne olur geri dön ağladığım yeter vurmuyor dalgalar esmiyor rüzgar sen yoksun diyerek inler kayalar artık yanaşmıyor senli vapurlar öksüz kaldı liman batsın sandallar yıldızlar çıkmasın sabah olmasın istemem sen yoksan güneş doğmasın ırmaklar yerine göz yaşım akmasın yaşayamam inan dönmezsen eğer Hüseyin Erdoğan
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölene Kadar
yeşili,sarıyı,kırmızıyı senden öğrendim ben çünkü rengarenk açan bir çiçeksin sen sanki,her sabah bir güneş doğar gözlerinden sen bakınca,ısınır dünyam,ateş çıkar yüreğimden gök yüzünde ay yerine sen doğarsın her gece seninle bin ömür bile geçer böylece güzelliğin yıllarca yüzünde durur öylece herkes adını ezberler,senli şiirler yazar şairce senin olduğun yerde güneş batmaz bir gün bile insan düşmez derde,hiç olmaz çile mevsimler iner bire hep yaşanır bahar şanslıdır seni seven hem de ölene kadar... Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölmez miyim Hiç?
inan ki gonca bir gülsün sen benim yüreğimde yeşeren ne olursun bir tek benim için her gün açıver rengarenk göreceksin ikimizde olacak imrenilecek bir ahenk gecem bile gün olur sen yanımda olsan her sabah bir güneş gibi dünyama doğsan ah! sevgi okyanusunda beni bir güzel boğsan senin aşkın uğrunda ölmez miyim hiç? 27.04.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölüm Düşürme Sensizliğime
bil ki sen ölünceye değin soluğumsun benim tek gıdamdır senin sevgin gözlerimdeki uyku bile inan sensin desene canım günün yirmidört saati sen hep benimlesin sakın çekip gitmeyi hiç deneme sensiz olamam nefes alamam ki ne olur beni terk edip de ölüm düşürme sensizliğime 10.01.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölünceye Değin
sen benim yılın dört mevsimi açan yediveren gülüm mor menekşemsin günün yirmi dört saati kokan kır çiçeklerimsin yanaklarımı okşayan sabah yelimsin yağmurlarım sen rüzgarlarım sen ay ve yıldızlarım da sensin inan ki sen benim hiç batmayacak güneşimsin hem de ölüceye değin Hüseyin Erdoğan
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölünceye Değin Bende Kalıver
bu sabah bütün çiçekler gözlerinin renginde açmışlar her yerde güller karanfiller nergisler hepsi kokuyorlar senin teninde bil ki ömrümce yemyeşil kalacaksın benim yüreğimde sen ömrümün kalanını vereceğim kadınımsın bana can veren mutluluk veren sol yanımsın yüreğimdeki sönmeyecek yangınımsın mahşerde bile bitmeyecek aşkımsın senin gözlerinle dünyaya bakmak rengarenk bir baharmış meğer bir gün bile olsa da seninle sevda yaşamak inan ki yüz yıla eş değer ne olursun bana gelmişken hiç dönme ölünceye değin bende kalıver iyi ki dün gece düşlerimdeydin yoksa nasıl dayanırdım senin hasretine? bil ki sen her günümde gecemdesin ömrüm boyunca yanacak bir ışıksın gözlerimde dünyam seninle pırıl pırıl aydınlanacak bu alemde sakın bir anlık bile kararıp da beni bırakma korkular içinde 19.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölünceye Değin Hiç Gitme
senin gözlerinle dünyaya bakmak rengarenk bir baharmış meğer bir gün bile olsa da bu alemde seninle sevda yaşamak bin ömre değer ne olursun bütün güzelliğinle ölünceye değin hiç gitme yılın dört mevsimi bende kalıver bence seni sevmek nefes almanın ta kendisi bir kez daha anladım ki ben yaşamıyormuşum senden öncesi insan nasıl şanslı ve mutlu olmaz ki senin gibi muhteşem olursa ecesi bil ki aklım sende gönlüm sende heyecanı dorukta yaşıyorum sayende seninle yıllar sonra bir canlılık geldi yüreğime söyler misin ben var mıyım senin gönül bahçende? 16.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölünceye Değin Saklayacağım Sırsın
gök yüzünde bulutlar dolaşıp duruyor sanki yağmur yağacak gibi akşama rüzgarlar da boş durmuyor estikçe esiyor senin kokun sevgin iyice sindi sevdama hava kararınca gözlerimi ışık edeceğim yoluna bakışlarım mutluluk saçacak inan senin dünyana benden böyle uzaklarda olsan da artık her anımda benimlesin sen her şeyimde varsın sen bana çok yakışan muhteşem bir yarsın sen benim dağlarıma yazımda yağan karsın yüreğimde yılın dört mevsimi açan bir baharsın sen benim için yaşadıkça taşıyacağım arsın ömrün boyunca seni bir tek benim kollarım sarsın bil ki sen de mahşerde bile yüreğimde yanacak narsın inan ki ölünceye değin herkesten saklayacağım sırsın yeniden hayat buldum ben senin bu harika sevdanla aşk seni delicesine sevmekmiş sana bunu demekmiş artık sen de benim seni bir bahar gibi sevdiğimi anla 10.10.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|