![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Iki Yabanci Gibi
Bu sevdam yokolsun, hiç bir sey yasanmadi, Daha bir baslangiç yokken, gitsin, Gitsin ve bitsin, Iki yabanci gibi devam edelim, Unutulsun konusulanlar, Unutulsun konusmalar, Unutulsun duygular, Hersey unutulsun. Iki yabanci gibi, Suskunlugumuzu koruyalim, Hal hatir soralim ama, Ask konusuna dayanmayalim. Iki yabanci gibi, Hiç karsilasmayalim, Kirik duygular bir kenarda kalsin, Birak artik bu sevdamda yansin. Iki yabanci gibi, Zamaninda konusalim, Çogu zaman susalim, Sevda oyununu oynamayalim. Iki yabanci gibi, Uzakta duralim, Yaklastikmi, Birbirimizi hiç tanimayalim. Iki yabanci gibi, Sanal hayatta kalalim, Hayaller bogulsun, Yalnizliklarla yanalim. 13-03-2007 21:46 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ikimizede Yeter
Sen ve Ben, Benim askim ikimizede yeter, Sen beni biraz sev yeter, Sen sevilmeyi ögren yeter, Benim askim ikimizede yeter. Tarih Ve Saati: 08/05/2002 10:13 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ikiye Böldün Beni
Ikiye böldün beni, Bir yanda gururum, Diger yandanda duygularim. Sana yenik düsüyorum, Her gece su kenarinda üsüyorum, Artik yetti diyorum, Ama duygularima yenik düsüyorum. Gururum kirilmis, Yaramaz ise artik. Gururum çek git diyor, Duygularim savas diyor, Terk etme, Umutlarinla yasa diyor, Gururum yikiliyor, Duygularim yeniyor, Neden bu oluyor, Ruhum hiç anlamiyor. Seviyorum delicesine, Agliyorum ölürcesine, Gururumu siliyorum saniyesine, Duygularimi dinliyorum severcesine, Bazen agliyorum gülercesine. Ikiye böldün beni, Dogrum nedir bilemiyorum, Gururummu? Yoksa duygularimmi? Sen söyle hayatimin anlami. Tarih Ve Saati: 21-12-2005 21:31 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ilk
Askim olarak ilk siirim, Inan hiç son bulmayacak. Benim oldugun sürece, Siirlerim sensiz yapamayacak. Bir düsünceyle basladi hersey, sonu yok sanki, Bir sevda ateslendi, bence hiç sönmeyecek’ki. Seninle yasayacagim günler, Benim için hiç bir zaman bitmeyecek’ki. Askimiza kelimeler döksem ucuz kaçar, Binlerce siir yazsam, sevdamizi anlatamazlar. Hece hece anlatsak herseyi, Belkide bizi hiç yikamayacaklar. Uzun uzun düsündük, kisa yola girdik, Ruhu tanimadan birbirimizi sevdik. Sonu neye varir bu askin bilmem ama, Biz bize verilmeyen degeri verdik. Bu siirim sana ilk olsun, Içi mutluluk göz yasi dolsun. Bi siiri iyi sakla sevdigim, Askimizin tek tarihi olsun. 14’07’2007 01:06 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ilk Kez Gülüyorum
Ilk kez gülüyorum, Ilk kez yalniz degilim, Ilk kez biri var yanimda, Ilk kez yasama sevinci var içimde. Bugün sana sarildigimda, Kalbim iki kez daha hizli atti, Bir yandan üsüyor, Bir yandanda düsencelerimi dinliyordum. Üsürken titriyor, Ama seni kaybetme düsüncesi bana sok veriyordu. Senin tenindeki sicaklik, Beni isitmisti. Bakislarin, gülüsün, Birazdaha umutlandiriyordu beni. Seninle ömrümü yasamak, Seninle beraber yaslanmak, Ve seninle beraber ölmek isterdim. Ilk sarkiyi mirildadiginda, Içimde sanki bir firtina koptu. Hissederek, yasayarak, Söylüyordun. Sarkimiz kan ve gül olsun, Ben kan, Sen gül, Sen beni birakirsan, Sen kana, Ben seni birakirsan, Bende gül gibi solayim. Yalnizligin sarkisini unutalim, Sadece askimizi yasiyalim. Tarih Ve Saati: 08/12/2004 17:43 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Imkansiz
Hayatim imkansizliklarla geçti, budami imkansiz, Seni seviyorum, çaresiz ve hep yalniz, Imkansiz ask benimkisi, ve çok bahtsiz, Söyle bu askta hangimiz yarasiz, Dertlerimiz var, hani dermanimiz. Imkansizliklarla büyüdüm, sonu bulunmaz, Bir yola girdim, imkansiz son bulmaz, Seni seviyorum bu son olmaz, Inan sensiz bu yürek olamaz, Imkansiz olabilir, ama imkansiz yasanmaz, Imkansiz mi? Kimse sormaz. 12-10-2006 03:49 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Inadi Birak
Inadi birak sevdigim, Birakta geri dön bana, Biliyorum sende seviyorsun, Sende bensiz yapamazsin anlasana. Birak inadi askimiz efsane olsun, Bu sevda yeni basliyordu, yalanlar yokolsun, Korkma, birak ruhun benim olsun, Birak inadi be, bu inat son bulsun. Inat seytandir, uyma seytana, Seytanla olmak günahtir, dön bana, Ben aciz kulum, yalvaririm allahima, Dön inadi birak, uydurma beni seytana. Tarih Ve Saati: 25-03-2006 19:45 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Inanirmisin
Tek bir dilegim vardi, Oda mutlu, umutlu olmakti. Tek bir cümlem vardi, Oda seni seviyorum. Tek bir askim, Oda artik siirlerim. Tek bir ben vardim, Simdi bende bir yalan oldum. Buna inanirmisin? Tarih Ve Saati: 28/10/2003 01:08 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Inanma
Seni seviyorum diyen dile, Yalandir inanma, Seninle istemiyorsa, Palavralar ustura. Bunlara inanma, Hepsi birer numara. Yalan söylemez deme, Gam yükünü yeme, Yalan doludur yüreklerimiz, Sen sen ol, Kimseye inanma. Seni sevse terk etmez, Baskasiyla zaten gülemez, Seni seviyorsa baskasini sevemez, Sensiz bir as yiyemez. Dünya yalan dolu, Inanma arkadas, Dünyanin kendisi yalan, Dünyaya sakin kanma. Senin tek bir dostun var, Oda içinde yasayan sevdandir. Senin bir dert arkadasin var, Oda sevdanla yasayan sensin. Tarih Ve Saati: 10/07/2005 15:14 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Inanmak
Artik çok iyi anladim, Sensizlige alismaliyim, Hergün yalniz kalip, Hatiralarla canlanmaliyim, Hasretinle yanarken, Içimdeki atesi söndürmeliyim. Inanmak, Sensizlige, Sessizlige, Özleme, Hasrete, Kedere, Hüzüne, Umutlara, Umutsuzluga, Mutlu olmaya, Mutsuzluga alismaya, Aglamaya, Gülmeye, Artik inanmak zorundamiyim. Inanmak, Sensiz yaslanmaya. Inanmak, Aski seninle yasadigima. Inanmak, Sensiz ölecegime. Inanmak, Inanmak, Inanmak istemiyorum. Tarih Ve Saati: 16/05/2005 12:00 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|