![]() |
![]() |
#531 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şu Gurbet
Şu gurbet elleri gittim gideli Akıyor durmadan gözümün seli Bazen mecnun derler bazen de deli Garibin kimsesi yoktur gurbette Garibim gurbette her gün ölüyor Kor ateş içimi yaktı yakıyor Yüreğimden inan kanlar akıyor Garibin kimsesi yoktur gurbette Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() T e k D e r d i m
Senin kalbin gön müdür nasır mıdır taş mıdır Sana gönül verenin söyle işi yaş mıdır Ben yalnız seni sevdim sense hiç tınmıyorsun Beni hiç görmüyorsun senin gölün şaş mıdır Yaralarım yar oldu bakmaz mısın yarama Eller bana yar oldu nasıl soktun arama Yalnız sana meftunum yalnız seni isterim Yanıma gelmiyorsan uzaklardan arama İste beni yanına gelmez isem na merdim Senin için gururu nasıl yerlere serdim Sen burnu kaf dağında kendini tanımayan Dünyamda tek sen varsın sensin benim tek derdim. Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() T r a v m a
Bu bir travma Gel de yaşama İstersen anma Anıp ta yanma Elinde mi ki Sevmişim de ki Bir yemin et ki Ayrılmam bil ki Dönmem geriye Hep ileriye Yüce sevgiye Sadık ol diye Bil ki ben kulum Yok sağım solum Herkesle uyum Doğrudur yolum Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() T u r a p
Yoktur inan artık derman Ne ayakta ne dizlerde Takılıp kalırım bilki Çıkarken merdivenlerde Okumak bile zor gelir Fer kalmayan gözlerimde Oyun olmaz gönül ile Şu tekleyen yüreklerde Tünelin ucu göründü Gidiyorlar üçer dörder Bilmem ki sen gittiğinde Borçlarını kimler öder Takvimden günde bir yaprak Sanki sarararak düşer Kimliği değiştirince Gençlik gelmez geri gider Boğazına gelmeden ruh Otur muhasebeni yap Halen tevbe etmemişsen Abdesti al Allaha tap Sen kendini bilmelisin Yalnız sana gelir hesap Ruh gider öbür aleme Burda kalan yalnız turap Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tanımıyor Gibiydin
Tanımıyor gibiydin Geçiyorken önümden Bir yabancı olmuştun Severken ta gönülden Nasıl da değişmişsin Kar yağmış saçlarına Belli ki çok çekmişsin Yansımış suratına Senden geri kalmadım Baharlarım kış oldu Ben daha az yanmadım Yüreğim ateş oldu Emanetin bendeydi Saklamıştım yıllarca Yüreğim hep sendeydi Hissettim ben görünce Hakkını helal eyle Senden başka sevmedim Sevmem ki bundan böyle Hiç ihanet etmedim Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tasavvuf
Hüzzama geçmeden hicazdan bir ney geçtim Daralan ruhum için illa tasavvufu seçtim Bade haram içmedim manevi iksir içtim Her yanım ter içinde öyle kendimden geçtim Sırlarla dolu olan kapı açıldı bana Öyle şeyler gördüm ki anlatamam hiç sana Akıl sus pus içinde soru sormuyor bana Çok şeyler kattı bu hal benim fikir dünyama Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tebessüm
Bir hazan rüzgarı esti derinden Koparacakmı bilmem gönlümü senden Tutkununum ben senin bilki ezelden Bir tebessüm beklerim ömrüm bitmeden Esmesin hazan varken nevbahar Bana yeter derdim duymasın agyar Mübtela etti bana bu derdi o yar O yarin elinden aglarım aglar Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tek düze değildir
Düşüverildi yollara bekleyen olmasa bile Neler neler söyleyecek gelebilse yollar dile Tek düze değildir yollar iniş ve çıkışları var Gah mutluluklara boğar,gah ensene yersin sille Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temiz olunmaz
Allahtan saklamadın kuldan saklama adam Her türlü melaneti yapmışsın utanmadan Su ile yıkanmışsın sanki temiz olmuşsun Temiz olunmaz bil ki içini yıkamadan Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tertemiz ol
Hoşuna gitmiş kadınlar Senin gönlünü oyalar Rabbimizin kitabında Nikah ile helal kılar Helaldir sana emeğin Lezzetli olur yemeğin Çalma kimsenin malını Reddedilir tüm dileğin Üstünlük kimin yanında Arıyorsan sen kanında Kur'anda ikaz ediyor Bil ki üstünlük takvada Gel ey nefsim tertemiz ol Tertemiz ol Rabbini bul Şeytanın yolları çıkmaz İslam elbet tek doğru yol Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|