![]() |
![]() |
#531 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Inat Etme
Inat etme, korkularla yasarsin, Inat etme, sende yalniz kalirsin, Inat etme, camli odalardan bakarsin, Inat etme, isyan edersin. Korkularla yasama, hep kendin ol, Iste ozaman olur sansin bol, Yürürsün arkanda kalir bir yalan yol, Inat etme, düsecegin yer karakol. Sonsuzluk içinde yasarim saniyorsun, Bilesin ey sevdigim, yaniliyorsun, Üç günlük dünyada yasiyorsun, Inat etme iste, bosu bosuna üzülüyorsun. Tarih Ve Saati: 25-03-2006 19:52 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#532 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Insan Yerine Hiç Koyulmadim
Insan yerine hiç koyulmadim, Hep aldatildim. Insan yerine hiç koyulmadim, Hep ezildim, hep kovuldum. Insan yerine hiç koyulmadim, Sözlerimi kimseye dinletemedim. Birgün gelir elbet insane olurum, Birgün gelir elbet adam yerine koyulurum, Kendime güvencim kalmadi, Yalnizlik beni kanatlari altina aldi, Rüzgar eserken, Hayallerimi de benden aldi. Insan yerine hiç koyulmadim, Hep kullanildim, Kirildim, Ve bir kenara atildim, Sözümü dinleyen olmadi, Yalnizlik benim soyadim oldu, Karma karisik dünyam, Karanlikta boguldu. Ben adam miyim, Bence degilim, Sesimi hiç duyuramadim, Kör kursun gibi sagdan sola, Namlusuz tüfek gibi karanlik bir dünyaya, Ben acilara mahkum oldum. Hiç insan yerine koyulmadim. Tarih Ve Saati: 03/04/2005 18:09 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#533 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Insanlar Nekadar Insafsiz Olabiliyorlarmis
Sevdik diye, Düsman oldular bize, Aski yasattik diye, Gömdüler topraga diri diri. Acimadilar. Öldürmek istediler sevdigimizi, Korkma birtanem, Öldüremezler, Dünya fani, Burda öldürseler, Öbür dünyada yine beraberiz, Sevgimizi öldüremezler, Kiyamazlar, Nekadar insafsizlar, Hiç mi sevmediler, Hiç mi aski tatmadilar. Birak birtanem, Askimiz bu dünyada öldürseler bile, Vijdan azabi çekecekler, Bu sevdanin bitisi, Kiyametin baslangici olacaktir. Tarih Ve Saati: 16/05/2005 14:38 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#534 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Insanlik Ölmüs
Melekler güler yüze, Mutluluk gelmez bize, Insanlik ölmüs gelmez dize, Kaybetmis yolunu dönmez ize. Nerde kaldi insanlik, Nerde vijdanlar. Nerde o mutlu yillar, Nerde bizim insanlar. Insanlik ölmüs, kimse kulak vermez bize, Saygi ve sevgi kalmamis sevenlerimize, Bir gül veririz sevgililerimize, Deger verilmez mi, sevgimize. Tarih Ve Saati: 11-03-2006 20:21 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#535 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Intihar Esiginde
Dostumu göremedim yasli günlerimde, Bir ben varmisim oysa dünya gözünde, Ayri bir aci ve keder her günümde, Ben bittim, bittim intihar esiginde. Sonu geldi dedighim an cesaretimi bulamadim, Bir can var bedenimde, kendi elimle alamadim, Baskasi kanatti, ben neden gönlümü kanatamadim, Ben gittim, gittim intihar esiginde. Nedensizdi hayatim, nederler aradim bulamadim, Bir gönül çiçegim vardi, yerinden yolamadim, Ben çok ezildim, bir soru bile soramadim, Ben göçtüm, göçtüm intihar esiginde. Konu nedir bilmedim, yada bilmek istemedim, Gülmek istedim, göz yasim akti gülemedim, Bir engel çikti önüme, güçsüzüm geçemedim, Ben biktim, biktim intihar esiginde. Düsündüm durdum, çikis yolu nerede bilmiyorum, Beni düsünen biri varmis, ben göremiyorum, Yüregim kanadi, yarami saramiyorum, Ben yokoldum, yokoldum intihar esiginde. Gözümdeki yasi sildim, silmek buysa eger, Yasamak mi? Ölüm herseye deger, Hersey benim ölümümle bitecekse meger, Ben öldüm, öldüm intihar esiginde. 05-02-2007 18:17 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#536 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Islam
Herkez bir çikar pesinde, hani insanlik, Sevgiye bile güvenilmez, bir anlik. Tas olmus yürekler, beyin seytanlik pesinde, Herkez pisman olacak, ölümün esiginde. Din iman para sanki, baska birsey çikmaz dilden, Allahi unutur olmus insan, çikiyor dinden. Bu din en güzel dindir, adi islam, Ben aç gezsemde, Allahimi birkez unutmam. Allahim bilir kim ene verecegini, karisma dinden çikarsin, Çikarsam çikiyim demekle olmaz, yaninda ailenide yakarsin. Gözlerin birgün aglar, vijdanin çatlamak üzere, Unutma, verilmistir sana bu dünyada bir kisa süre. Kendini birsey sanip, yükseklerde sakin uçma, Uçusun iniside var, bukadar kolay sanma. Yardimini esirgemez yaradan, sansini zorlama, Güzel dindir bu din, yolumuzdur islam. Aciz bir kulsun ama, sanada muhtaç olan olur, Yardimini esirgeme, pis nefsin arada bogulur. Herseyden bir parka çikarma kendine, sakin aman, Allah istedigini verecektir, gerekir buna zaman. Sen elinden geleni degil, yüreginden geleni yap, Bu hastaligina en sifali bir hap. Allah için savasmaktan sakin yilma, Iste budur dedigimiz islam. Islamin bes sarti var, ugrasi ver yapmak için, Rahatlarsin, huzura kavusur karanlik için. Zamana uyma sakin, kötüdür bu zaman, Islam ile yasa, budur hayatina en güzel derman. 21’11’2007 21:55 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#537 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ismin Kadar Güzelmisin
Ismin kadar güzelmisin, Güller kadar özelmisin, Sana gül desem gülermisin, Sana bir gül versem beni severmisin, Yoksa çekip gidermisin. Ismin kadar güzelmisin, Sana birsey desem beni dinlermisin, Ayriligi tattim, Sende istermisin, Hayatin gözyaslarini gördüm, Sende görürmüsün. Ismin kadar güzelmisin, Sana beni bekle dersem, Beni beklerimisin, Yoksa ismimi silip, Beni redmi edersin. Ama ne yazikki, Hayati sevemezsin. Tarih Ve Saati: 03/08/2005 02:36 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#538 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Iste Bu O
Seni ilk gördügümde, iste bu o dedim, Belki dogru, belki yanlis ama, ben böyle hissettim. Ve ilk kez elini tuttugumda içim titredi, Bir buse yanagindan, evet içim serinledi. Gözlerine bakarken yandi kalbim, Saramadim belini, titredi yüregim. Üsümüyorum inan bana, sende'ki heycanim, Gitme zamani, Gitme kal, Kal yanimda ol canim. 12'03'2008 15:50 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#539 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Iste Gidiyorum
iste gidiyorum, Önümde sira daglar, Hepsi birbirinden yüksek, Hepsi birbirinden aci dolu, Yolumu kesmisler, Umutlarima ulasamiyorum, Her çiktigim dagda, Daha yüksegi var karsimda, Korkuyorum bir an, Agliyorum, Aglamakla kendimi avutuyorum, Tekrar yollara düsüyorum, Yoruluyorum, Durup, bir nefes aliyorum, Bir yudum suya hasret, Sevgiye özlem çekiyorum, Tekrar göz yasimi silip, Yolculugama devam ediyorum, Ama yolun sonu neresi? Ben bile bilemiyorum. Sadece umutlarimi ariyorum. Tarih Ve Saati: 15/04/2005 22:25 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#540 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Istedigin Siir Bu Mu?
Günler sensiz nasil geçti hala anlamadim, Ben çaresiz günlerime derman bulamadim, Sensizlige alissada gönlüm, ben alisamadim, Kaderim böyle çizilmis, ben karsi çikamadim. Senin için yazdim bak bu siirimi, Yazmak isterdim içine, içimdeki dertlerimi, Anlatabilmek isterdim sana olan sevgimi, Tenini hissederek yazmak isterdim bu siirimi. Kör etti beni, kör olasi sevda, Sevdigim hiç olmadiki yanimda, Ayrilik var biliyorum sonunda, Yeniden dostluk var karanliklarda. Tarih Ve Saati: 12-07-2006 01:02 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|