![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni sevesin diye sevmedim seni
Sevmeliydim, sevdim Sevilmeliydin, sevildin Ben sevmek, sen sevilmek içindin Sevdim, sevildin
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() En son bağlılığım kayda geçti dün
Bir dileyiştin gönlüme akan Aradığım huzurdu gülüşün Kor oluyor içimdeki orman Yaralıyım ben ezelden şaşırma Paramparça en kaliteli umutlarım Sabahımsın mahur aşk ışıklarında Huyumdur her şeyi baştan yaşarım Nedir bu durup durup senden bahsetmelerim Bak yine sesin geliyor yakınlardan Yollara düşüyor düşüncesiz tesadüflerim Bir kere olsan uzunca karşımda dursan…
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kolunda sen;
gözünüzün gördüğünce gittiniz bağırsam sesim çıkmaz, dönüp bir baksanız benide yanınıza almaz mısınız?
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() -Seda`ya-
Suikastlerin başkenti dökülür omuzlarına, incecik tüylerinden geceyi sıyırır usul usul sövülesi bir ipek gibi zaman. Sarar ya hani bütün yaralarını bazen kuyruğu havada ebruli pembeler... bütün gemileri boğazıma takılır İzmir`in. sen nergisleri seversin ahh... eriyik bir peynir gibi yapışkandır aşk Gözleri yumuk dişlerini ısmış bir kadın olur Ege nerden bakılsa omuzların... nerden bakılsa bileklerin... sen tutup tutup kendini doğurursun üzüme çalar tenin. Sonra kendi havzamızda Ege bana ben Ege`ye devrilirim üstüme üstüme yıkılır Ağılı Boğazı kendimi döverim hep kime çatsam kaşlarıma taktığım bu Deli Dumrul haleyle.
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlk dansımızda kar yağıyordu.
Sen ve ben, Küçük, beyaz kar tanelerinde gizliydik. Güneş, gri bulutlara rağmen ortaya çıktı. İkimizin sevgisi, Milyonlarca, saniyelik, göz alıcı pırıltılarda... İlk dansımızı yapmıştık. Sevgilisinin yalnız bıraktığı kardelenin Bir yaprağına sen, diğerine ben kondum. Kardelen bekledi, bizde... Kardelen ağladı, bizde... Kardelen gitti, bizde... Ayrılık vakti geliyordu. Söz verdin kartanem, Bir daha ki karda dans edeceğimize... Hercai gibi olmamanı diledim. Ama oldu... Bir bahar çiçeğine tutulup, Nisan yağmurlarıyla gittin. O çiçeğe...Kartanem... İlk dansımızdaki pırıltılar yok, Güneş blie üzüntüsünden görünmez oldu. İçimin yangını beni eritmeye yetmedi, Kartanem. Senin yokluğunun soğukluğu yeterince dondurdu beni kartanem...
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gökyüzündeki KARTANELERİNİN,
Varmış BİRER MELEĞİ Geldiğinde GÜNÜ,ZAMANI, MELEKLER KARTANELERİNİ AVUÇLARINA ALIR, DANS EDE…EDE Getirir... Bırakırlarmış YERYÜZÜNE. -Kar Yağıyor... SANKİ DANS EDİYORLAR... Diye Seyrederlermiş... İNSANLAR Bir Gün; Gökyüzündeki KARTANESİNİN BİRTANESİ.. MELEĞİNE; -Ne Olur Beni Demiş Beni… Gösterek... Yeryüzündeki BEYAZ BİR GÜLÜ … -O BEYAZ GÜLÜN Yanağına Götür, Oraya Bırak Ne Olur Diye Yalvarmış. -Neden? Demiş MELEĞİ Neden? O BEYAZ GÜLÜ İstiyorsun? -Ben Onu ÇOK AMA ÇOOOKKKK SEVİYORUM, Ona SEVDİĞİMİ Söyleyeceğim, Ne Olur Beni BEYAZ GÜLÜMÜN Yanağına Bırak Ne Olur... Diye Yalvarmış...Yakarmış... KARTANESİNİN BİRTANESİ. -OLAMAZ Demiş MELEĞİ, Sen Bir KARTANESİSİN, Bir GÜLÜ Sevemezsin Onun DİKENLERİ Var, Sana Zarar Verirler Ben Senin MELEĞİNİM,Kıyamam Sana... Fakat KARTANESİNİN BİRTANESİ -Ne Olur Ne Olur... Ben BEYAZ GÜLÜMÜ ÇOK SEVİYORUM Diye Yalvarmış. MELEK Dayanamamış Yalvarmasına… Yakarmasına… KARTANESİNİN BİRTANESİNİN, Almış Avuçlarına İndirmiş Yeryüzüne DANS EDEREK … Ve.. Bırakmış Usulca BEYAZ GÜLÜN Yanağına. Çok Sevinmiş KARTANESİNİN BİRTANESİ, Çok Mutlu Olmuş Ve BEYAZ GÜLÜNÜN Kulağına Doğru Uzanarak -SENİ ÇOK SEVİYORUM,SENİ ÇOK SEVİYORUM Diye FISILDAMIŞ,FISILDAMIŞ… Fakat... BEYAZ GÜLÜN Sahibi DİKENLİ DALLAR Bir de Ne Görsünler. BEYAZ GÜLLERİNİN Yanağında Bir Yabancı Var, Nereden Bilsinler KARTANESİNİN BİRTANESİNİN BEYAZ GÜLLERİNİ ÇOK SEVDİĞİNİ, Endişenlenmişler... BEYAZ GÜLLERİNE Zarar Verecek Diye.. Ve.. DİKENLİ ELLERİNİN Tersiyle Bir Vuruşta Düşürmüşler Yerlere… Oradan Geçen Birileride ÇİĞNEYİP EZMİŞLER KARTANESİNİN BİRTANESİNİ… Bunu Gören GÖKYÜZÜNDEKİ KARTANELERİ VE MELEKLERİ; -Ne SuçuVardı? SADECE SEVİYORDU Demişler, Çok ÜZÜLMÜŞLER, Çok KIZMIŞLAR, Çok SİNİRLENMİŞLER… Ve…. Hepsi BİRDEN… O Üzüntüyle.. O Kızgınlıkla… O Sinirle.. YERYÜZÜNDEKİ Her Yere.. Her Şeye.. Ve.. BEYAZ GÜLLERE SALDIRMIŞLAR…SALDIRMIŞLAR… '''İŞTE DOSTLAR...TİPİLER BÖYLE OLUŞMUŞ BİR GÜN İÇİNİZDE BİR TİPİ OLUŞURSA BİRAZ DÜŞÜNÜN… SABIRLI OLUN BİRAZ BİLİNKİ... TİPİLERİ OLUŞTURAN KÜÇÜK... KÜÇÜCÜK … KARTANELERİNİN BİRTANELERİDİR''…
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana yanlış yaparsan
Seni asla affetmem Yakarım yüreğimi Seni tekrar sevdirtmem Sığınsan da yanımda Bir saniye oturtmam Sürünsende kapımda Bakıp elinden tutmam Yalvarıp yakarsan da Gözyaşını kurutmam Her şeyi unutsam da Yaptığını unutmam Bana yanlış yaparsan Seni ele bırakmam Kül ederim sevdanı Bir daha asla yakmam Tek başına kalırsın Kaşık atmam aşına Ne gece ne de gündüz Bakmam gözün yaşına Beklersin yollarımı Kapına tak tak yapmam Varıp başka biriyle Yaşasan da yaşatmam
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senle fark edilen hayata
Seninle beraber nokta koymak isterim Umut sözlerden değil Gözlerin mavi ferinden okunur, Senle beraber maviye tutulan gözlerimin feri işte.. Senin için buradayım Gül mevsimi senin için gelmiş bu şehre, Umutlarım senden sonra yeşillendi nedense, Kabahat seni sevende mi yoksa Seven kalbe sınır konabilir mi söyle.. Dünyanın en pahalı elması Kaşıkçı elması derlerdi ya hep şimdiye kadar Anladım hep yanılmışlar En meşhur sarrafa seni sordurdum Tarihler bir daha yanılmış En pahalısı sensin ben biliyorum Kimse bilmiyor ama, olsun.. Seni bulmuşum bir zindan kentte, Elmas için zindan şehrine gitmeye değer miydi dediler bana Çareyi seni de yüreğime hapsetmekte buldum, Şimdi sen yoksun ama Yokluğun hasretin muallimi oldu yüreğimde Şimdi herkes suspus olmuş, ne desinler ki bunun üstüne.. Hasretin artıyor içimde alev alev her geçen gün Bir yangına tutulmuşum sanki Seni bekliyorum şimdi Bu yangını söndürmek için gelmelisin.. Devasız dert vermemiş Yaradan Öyle bir hale giriftarım ki İlacımın yalnızca sen olduğunu biliyorum.. Ey çaresiz hastalığımın tabibi! Hastalığım senden, hastalık ilacım da sen yine Garip değil mi? Gönül ne sultan tanır ne de siyahi köle Bu derde tutulmaya gör sen de Gönül kimi severse sultan odur Gönül kimi severse, kaşıkçı elması odur, o, o…
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizlik mi vurdu beni
Bilmem ama bu rüzgarlar yordu Beni O soğuk kasım akşamlarında Unuttum gülüşünü Kimsesizliğin yanı sıra birde Sensizlik çöktü gözlerime Ve sen gittin gideli ellerim Ne kadar da soğuk Gözlerim bomboş bir ayna kadar Sessiz...
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her sabah her akşam gel geç buradan
Kaldır perdeleri kaldır aradan Övmüşde yaratmış seni yaradan Kaşın güzel, gözün güzel, boy güzel Özenmiş bezenmiş yaratmış tanrım En güzel renklerle donatmış tanrım Kalbimi aşkınla kanatmış tanrım Yüzün güzel, özün güzel, huy güzel Bazen kalbe giren baş döndürensin Hem ağlatan beni hem güldürensin Gah ateşler verip gah söndürensin Közün güzel, sözün güzel, toy güzel Ben bir Can Ozanım sözlerim çoktur Sineme attığın kementtir oktur Senin bu alemde menendin yoktur İzin güzel, gizin güzel, soy güzel
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|