![]() |
![]() |
#5441 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() aşktan sonra da yaşayacağım, kaçınılmaz
açık bir hesap, denkleşmemiş... içimdeki çanı çalacak zangoç, her saat başı! sayılı günlere bölecek beni yeniden masallar üreten çocuk yanım. zehir biriktirecek akrep, kav atacak yılan! gözleri sabah, kumrular konacak balkon demirime. ha bir eksik ha bir fazla, değişen bir şey yok sokaklar aynı sokak; evler eski evlerim! yalanlar incitecek şarkıların yüzünü... yanlış numara çevirip kendi sesini dinleyen parmaklarım, cebimde bir şeyler arayacak: bana ait olmayan bir iz, bir mevsim adı belki de; geçmişten bir slogan, bir düş, aynada... en çok da unuttuğum sözcükleri, eksileceğim... dilimin altında bir hap gibi duran adın, böbrek sancımla uyandığım *******i aniden! o kuyu! ağrı biriktirdiğim sabırlı sarnıç... ilk nefesimde sigaramın iliğimi emmesi, kavşakta yönsüz bir tabela gibi kaldığım!.. "alt tarafı aşk!" diyecekler, inanmadan; beni bir tek zeytin ağacı anlayacak!
![]() |
#5442 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Her sabah diyorum kendime az kaldı
Kavuşacağım Her gece diyorum bir gün daha geçti Az kaldı sevgilim kavuşacağız Günler geçti aylar yıllar geçti Ellerimiz kavuşamadı Ağlamakla geçiyor günlerim Ne desem boş Geçmiyor işte Kavuşamadık Günah değil mi? Allah’ım neden neden Allah’ım Kavuştur bizi ne olur Ölmeden bu aşktan Kimse ye çektirme gurbet acısını Sevenleri kavuştur Allah’ım Çok istedim Çok özledim Çok sevdim Olmadı olmuyor Kavuşamadık Belki öbür dünyada Ama bu dünyada sana sarılıp koklayamadım,
![]() |
#5443 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sana geliyorum yalnızlıklardan
yürüdükçe hicran gülüyor gibi yüreğimde dağlar yükseldi kardan vuslat, ağır ağır ölüyor gibi gözlerim, buzlayan kanatlarıyla yorgun umutların peşinde her an düşlerim, şahlanan kır atlarıyla birer birer kopuyorlar zamandan kısalan yolların uzadığını kulağıma fısıldıyor her diken mehdabına gömdüm hayal çağını senden geliyorum sana gelirken
![]() |
#5444 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Önce derdi geldi şu ayrılığın...
Dayanmadı gönül, hasta oldum ben Bakamam yüzüne, darılma sakın Gözlerim yaşlıdır, anla beni sen. Bilmemki kendimi, nasıl anlatsam? Konuşmak isterim, dilim dönmez ki İçim yanıyor inan, inan sevgilim ! Hasretin bitmeden yüzüm gülmez ki. Az kaldı gitmeme, gurbet ellere Hayâlin de benimle yolcu olacak Senden ayrı aylar, yıllar geçse de Duâmız geçerse, kavuşulacak.
![]() |
#5445 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kirpiklerin olmuş al al
Gözlerinde ne bu hal Nedir bu söyle hüsran Dilinden de yok olmuş bal. Oysa ne güzeldi bakışlar Konuştukça renk katardı dudaklar Belki geçici bir durumdur Kopma noktasına geldi hayatlar. Dilin sussa gözlerin konuşurdu Gözlerin sussa dilin konuşurdu Ne oldu böyle birden bire Kelimeler yetmez sevgi kavuşurdu.
![]() |
#5446 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni beklediğim kayalıklara gittim
Biraz denize bakmak için biraz seni anmak için Uzun uzun of çektim hem senin için hem benim Yine yangına körükle gittim Sevenler yardım edermiş birbirine hani nerdesin Kaza yaptım geçmiş olsun bile demedin Sana verebileceğim bir çiçek bile yok ama sana yazdığım şiir var Ellerimde yaralar oluştu yazmaktan Elimdekiler acımıyor kalbimdeki kadar Arkadaşını gördüm dün Dünyaya küsmüşsün dedi Anladım ki sende üzülmüşsün Anlatırken pek mutluydu Sanki evladı olmuş gibi Eve geldim sesiz sedasız Beraber baktığımız yıldıza baktım saatlerce Yanıp söner halinden eser bile kalmamış En uca çekilmiş mesai bitmesini bekliyor Yine ağladım belki son bulur diye Kaldığı yerden devam ediyor...
![]() |
#5447 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasret kokan bir bahar akşamıydı.
Ay ışığı yüzümü aydınlatırken,yıldızlar çakıl taşları gibi dizilmişti gökyüzüne ooff çekiyordum kendimce.Avutuyordum kalbimi ama adım gibi emindim.. Seninde gözlerin o yıldızlardaydı bu gece ve o yüzden bu gece bir başka güzeldi onlar.. Üstelik aynı şeyleri düşündüğümüzü de iyi biliyordum. Benim tek bir farkım vardı senden, Ben kayan her yıldızda seni diliyordum AYŞEM... Kötü sesimle şarkılar söylerken kuşlar bile kaçmıştı yanımdan, gözlerim buğulu camlar gibiydi,sildikçe tekrar nemleniyordu... Halimi görseydin acırdın Ayşem. Beni bir tek yıldızlar anlıyordu,bir tek onlar dinliyordu. Sanki hepsi birer sevdalıydı. Zamanında çok sevmişler ve kavuşamadıkları için bu hale gelmişlerdi. Şimdi de sevenlere kıyak geçiyorlardı.. Çünkü ben Yunus Emre misali söylediğim şiirleri sırf sende onları dinliyorsun diye haykırıyordum gökyüzüne.. ve senden tek farkım vardı benim ben kayan her yıldızda seni diliyordum AYŞEM... Zaman herşeye inat su gibiydi yine, akreple yelkovan hiç yorulmadılar bu kovalamacadan. Çiçekler yine açtı baharda, kışın bacalardan yine duman tüttü. Herkes birşeyler için çabalıyordu. Aslında herkes kendi hayatının başrol oyuncusuydu ve herkes mutlaka hergün tanrıdan birşeyler diliyordu.. Ama benim herkesten tek bir farkım vardı, BEN SENİ DİLİYORDUM AYŞEM....
![]() |
#5448 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Evim yok benim biliyorsun
Hergün oradan oraya gidiyorum Çoğu zaman kumsalda yaşıyorum Her kum tanesi kadar Acılarımı biriktiriyorum Adınıda koydum kumsalın Adını koydum ama ben kendi adımı bile artık bilmiyorum O kadar derbederim ki Hiç umudu beklemiyorum Ama belki bir gün gelir Bir küçük kayıkla beni burdan alırsın Açılırız maviliklere Ben seni herkesten farklı yaşıyorum Yani yanımda yoksun ama Sen yanımdaymışsın gibi davranıyorum Biliyorum gelmeyeceksin Ama seni bu kaybedilmiş kumsalda bekliyorum Eğer gelirde beni bulamazsan O zaman anlaki bende kendimi bu kaybedilmiş kumsalda Bu denizde Bu kumların arasında Arıyorumdur
![]() |
#5449 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sadece aramaksa kaybetmenin bedeli
Ararım Düşlemek var seni hayallerimde gizlice Ve ardından kaybetmek çığlıklarla Seni düşünmek ve sadece seni yaşamak Kaybettiğimi bile bile
![]() |
#5450 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mutlulugu ararken gözlerim
Gercegimi kaybettim, aksamın alacasında, Seni beklerken yüregim Kendimi unuttum Son istasyonda... Bir tren sesi yankılandı, sonrasında Her kapıdan inene, içeri girene bakarım Seni arar gözlerim, bir umut, Belki de gelmişsindir diye, Yine yoksun, yine yoksun işte. Ne geldin ne de geliyorsun artık, Gittin, gelmek bilmedin, yok ettin beni umutlarımı Param parça yaptın, yıktın hayalleri İşte mutlulugu ararken gözlerim ve Ben gerçeğimi kaybettim... Koymazdı ******* bana Senin yokluğunda Kaybettiklerim gelmezdi Bir an aklıma Ve Ben gerçeğimi kaybettim Senin yoklugunda.. *******im geçerdi Bir çırpıda Yoktu korkularım Senin kalbimde yoklugunda.. Ben sende gerçeklerimi ararken Kendimi unuttum senin yoklugunda.. Koymazdı dedim ya gülüm Şimdi içimi yakıyor Sensiz geçen her dakika ve ben ve ben gülüm Artık unuttum kendim Sensiz geçen zamanlarda... *******imi sana yazdım Beni unutmaman dilegimle Ve ben bu *******de Seni kaybettim ÜZGÜNÜM!!!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|