![]() |
![]() |
#541 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8786
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Seni Her Yerde
Ben seni çocukluğumun yaz günlerinde buldum, bayram sabahlarında köylerin yatır taşlarıyla ovulurken bedenim bağlanmış dilek çaputlarında yoksulluğunu gördüm de durup birdenbire utanmam ve türkülere yaslanmam bundandır. Ben seni panayır çadırlarında buldum zar sallamalarda, kasnaklarda bezginliği gizleyen allıklarınla hisseli tiyatroların yayılan çığlıklarında dost beslemelerde buldum da düğüm düğüm dalıp saçındaki gülü düşünmem yağmur akşamlarında üşümesi kollarımın bundandır. Ben seni dağlarda, ovalarda buldum, kentlerde kliniklerde upuzun, kan içinde gecekondu sokaklarında, genelevlerde adli tıpta -kolları mühürlü. Ben seni her yerde ayrı güzel -ayrı tutuklu yıllardır ben seni can içinde. İnatla kadınlığımı bilemem ve yüksek sesle konuşmam bundandır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu son ayrılışımız olacak
Ellerimiz bir daha elveda Diyerek ayrılmayacak Canımız bir daha bu denli yanmayacak Sözlerimiz anlamını yitirmeyecek Gözlerimiz bir daha yalan söylemeyecek Bir başka kalplerde Yaşayacağız sevgimizi, Bir daha asla birlikte Olamayız Unutma bu son ayrılışımız Biz hiçbir şeyin değerini bilmedik Doğru dürüst sevmeyi bile beceremedik Bir rüyaydı geldi geçti sadece... Yaşamadığımızı farz et Gerçek şu ki gönlüm Şimdiden sana hasret. Biz bitti dedik ama bitmedi Ya kalplerimiz acaba onlar silebildi mi kalbinden sevgimizi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söz olur sevgili uzaklaş aşktan,
Nederler sonra,ele güne karşı... Söz olur sevgili kaç aşktan, Ne kurtuluşu olur sonra,cümle alem... Söz olur sevgili kapılma kalbine, Dinleme onu! Ne olur sonra,beraber olsak... Ne olur aşkı yaşasak... Çalıncada kapımızı ayrılık, Ne olur sevgili, Zor olur... |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yoksul insanın sevmesi sevilmesi suçmudur
Sever içten ama karşısında engeller durur Sevdim sevdim içimi yakan aşkmıdır böyle Yoksa kalbime saplanmış koskoco bir okmudur Sever insan sevginin hududu falan yoktur Ama dünyada insafsızlar ordusu pekçoktur Fakir herşeye rağmen içinde bir umut besler Yoksa sevenlerin boş lafa karınları tokdur Sevmek Allah vergisi elden birşey gelmez Başına geldimi korkuyu sabrı eceli bilmez Derbeder olur sokaklarda ve meyhanelerde Yoksa karşılığı olsa kolay kolay çökmez Sevgi insanın bağrında esen bir yeldir Coştuğu zaman efkarlandığı zaman seherdir Seher vaktinin kıymeti büyüktür onun için Yoksa aşkı içinde küllendiren bir derbederdir |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kisa da olsa bu aski neden yasadik
Birbirimizi kandirdik aldattik hislerimizle oynadik Hayaller kurduk yasadik masallar icinde Sen Mecnun ben Leyla, askimiz hic bitmeyecek topraga gidecekti ölüme bizimle Basaramadik,biz cok farkliydik Maglup ayrilip küstük kadere Yalan asklara atildik yaban ellere Dönemezdik artik geriye dönsekte deliye Sen bana ben sana susamis ayrilik bizi öldürse bile Unutmak cok zordu unutmak yoktu sözde Ama biliyorduk ask birarada olmamiza yetmiyordu Biz farkliydik, iki yabanci iki yalanci Peki ne olacak sonumuz ne birlikte ne ayri yapamiyoruz Yasayamiyoruz hayati Mesafeler koyduk araya kilometrelerce Gittim uzaklara sensizlige ama Engelleyemedim rüyalarima girmeni Sarkilarin hep seni anlatmasini Baktigim heryerde hayalini görmemi Alisamadim yokluguna Artik degistirmezdi dönüsüm hicbirseyi Azaltmazdi yüregimizdeki hicrani En aci seyse askimiz kaybetti Kalplerimiz ise aska inancini Yetmedi hicbirsey bizi geri döndürmeye Ayaklar altinda ezilen cicekler gibiyiz Rüzgarin savurdugu yapraklar gibiyiz Askin unuttugu iki serseriyiz Geriye dönmeyecegiz ama Birbirimize hasret ve ac ölecegiz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biliyor musun saat tam
12 Kalbim çarpıyor Yine bizim şarkımız Radyoda Sende dinliyormusun Acaba Biliyor musun saat tam 12 Sanki bu gece hiç Bitmeyecek Yanaklarımdan süzülen iki Damla yaşla Seni düşünüyorum Hayallerimde Ellerim titriyor siliyorum Yavaşça gözyaşlarımı Kırılan kalbimim sesini dinliyorum Yalnızlığımda Biliyor musun saat tam 12 Seni düşünmeye paydos Radyoda sevmediğim bir Şarkı Kalemimi elime alıyorum ve Başlıyorum yazmaya Kana bulaşmış Duygularımla Acınmış yüreğimle baş başayım Yanımda olmayışın uzaklara Yaklaştırıyor beni Ve hep seni düşünen saat 12 Şiirleri Unutmaya çalışıyorum seni Bir rüya gibi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ey benim doğmayan sabahyıldızım
******* mi uzak sen mi uzaksın Ne zaman bitecek bu yalnızlığım Umutlar mı uzak sen mi uzaksın. Bil artık sabrımın sabrı da bitti Seninle gelen aşk sensiz terk etti Çalmadın kapımı çalmadın gitti Ellerin mi uzak sen mi uzaksın. Sen misin 'ben miyim' kimmiş yalancı Nasıl yaşarız biz bize yabancı Böyle bir ayrılık ne kadar acı Yolların mı uzak sen mi uzaksın |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Var mısın...
Masal gibi bir aşk yaşayalım seninle Bir sen bir ben bilelim yaşananları Sonra denizden bir boş sayfa açıp Var mısın... Sulara yazalım masal aşkımızı Varsın yaşanmamış olsun Dalgalar kayalarda söylesin şarkımızı Aşkımız kıyı kıyı, liman liman dolaşsın Var mısın... Bir düş olup düşelim sulara Bedenlerimiz arzulara teslim Aşk selinde yıkanalım sırılsıklam Dev dalgalarda bir bedende sarsılalım Var mısın... Koskoca bir ummanda kaybolalım Aşkımızı anlatalım uçan kuşa Dolaşıp liman liman cümle alemi Fırtınada aynı limana sığınalım Var mısın... Yazalım yaşanmış gibi yaşanmamışları Öpüşmelerimizi boş kumsalda Hayal sevişmelerimizi bulutlar altında İster adı masal olsun aşkımızın Var mısın... Bir gecede bin defa ölelim İçimizde masalsı ürpermeler Kah ağlayalım kah gülelim Sulara aşkımızı yazıp acıları silelim Var mısın... Bir masal yazalım sulara Yaşanmamış aşkımızın masalını Sonra ölelim hiç yaşamamış gibi yarın Masal aşkımız sularda yaşasın... |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çok zor kazandım seni;
Göz yaşıyla, umutla, aşkla.. Yalanla dolanla değil Seni senle kazandım! Yıkılmış bir kentten geride kalan Bir küldüm önceleri Mimarı oldun yüreğimin Tüm hücrelerime kendini işledin Adını değil sevdanı kazıdın benliğime.. Artık sensiz olmuyor Her zaman bir yanım eksik kalıyor yokluğunda Sensiz bu şehrin sokakları sessizlik kokuyor Yenik bir sultan değilim gönül tahtında Sürekli yeni yerlerin fatihiyim Senin gönül sarayında, Tellallar çağırdım Yedi cihana haber salsınlar Tarihin en büyük sultanını dinlesinler Bilsinler ki bu saltanat tüm cihanı sarsacak Altına mühür diye gözyaşıyla ıslattım fermanı Adımı yazmama gerek yok Benim adımdan değil Mecnuna aşk dersini Benim vermemden tanır herkes! Çöllerde yitilmiş aramaz be Mecnun Aranılan kaybedilen yerde bulunur.. Şimdi herkesin dilinde senin adın Herkes Leyla ile Mecnun hikayesini konuşuyor Sevdanı dillere düşürmekle yanlış yaptın Artık her aşığa mecnun deniliyor şimdi Namın zamanla kirlendi senin, Sen çöle düşmekle hata ettin.. Çöl sıcaklığındaki sevdan Yenik düştü metro binalar arasında.. Her asra bir Mecnun bir de Leyla gerekliydi önceleri Ama şimdi tüm aşıklar birer Leyla ve Mecnun Çölde değil ama Semaya uzanan gökdelenlerin gölgeleri arasında Sevda ikliminde yalnızlık satarlar.. Gel de gör, adınız kirlendi.. Kim olduğumu merak ediyorsan eğer Adımı yazmama gerek yok Benim adımdan değil, sevdamdan tanır herkes Dedim ya sen çöle düşmekle hata ettin.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ask Siirleri ölürsem sevdigim sana doymadan bir mezar kazidir aglamadan. Tapudumun rengini isterdim kara örnek olsun sevip ayrilanlara - - - - - - - - - - Sana dünyanin en güzel seyini vermek isterdim ama seni sana verememki - - - - - - - - - - Sana bir gül gönderiyorum, kokla ama soldurma, sana icki sunuyorum, ic ama sahors olma. sana kalbimi gönderiyorum sev ama sakin kirma - - - - - - - - - - Dünyada ikitane kör taniyorum, Biri beni görmeyen sen, digeri senden baskasini görmeyen ben - - - - - - - - - - Bana tembelsin cok uyuyorsun diyorlar. Bu deli ve cahil insanlar Rüyamada sevgilimi gördügümü bilmiyorlar - - - - - - - - - - Maydanoz ot degilmi yapragi dört degilmi Ben sevdigimden ayriyim Bu bana dert degilmi ASKIN GÖZÜ KÖR OLSUN |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|