![]() |
![]() |
#551 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57927
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mektup
Kırılma.. Bir yaprak gibi savrulduk ya Cehennem rüzgarlarının önünde Bir yürek gibi kavrulduk ya Ayrılık ateşinin sonunda Sakın kırılma Gücenme Yapamadım / tutuldu kırılası ellerim Bir avuç mutluluğu yakalayamadım Seni sevdiğimi özlediğimi yuvasız kuşlar gibi Hep beklediğimi söyledim ya Sakın gücenme Darılma Şu kahbe feleğin yazdığı yazıyı silemedim Silemedim dağları aramızdan / söküp atamadım İhanetleri dünyamızdan uzaklaştıramadım ya Sakın darılma |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Memiloğlu
Akıbeti meçhul aklımın Cayır cayır yayanrken dünya Celep olmuş erenler İnsan alınıp insan satılırmış Yamyamlar pazarında Kızmayın bana Ağır gelir belki lafım Kızar bana el verenler Dört yol ağzında sevdam Döşenmiş yollara varsıllık mayını Isıtmak isterim Yüreğimle ısınmaz Kandırılmış garibim Istanpasını vurmuş bir kere Belli Kader kurbanı Der geçer Memiloğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Memleket Tütününden
Bir aşkın vardı/ölürken Birde tütün yaprakları/ülkemin Işıklar gelip geçer demiştin/geçmedi Resimler gelip geçer demiştin/geçmedi Fırsat çığlıkları atıyordu Azrail/vermedin Senden ayrılmadı diye üzüldümü bilmiyorum Bu esir şehrin sokakları Sonra bir cigara sardım/güya/memleket tütününden Hayalini kucakladım/gizlice O uzak/o yabancı/o soğuk Gökyüzünden... Kollarım bir boşluğu/sararken |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Menekşe Gözlüm
Korkuları Gerçeğe dönüştürdü Elini tutunca Şarkılar Kapattım Kulaklarımı Notalar Gözlerimde uçuştu Sev demiştin Menekşe gözlüm Bir gün seveceksen Beni sev Oysa sen Şarkılarda Yaşadın hep Ve notalarda şekillendi Hayalin Saba makamında Bir sonbahar akşamı Fasıl geçerken |
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Meneviş Küfünde
Ustama söylemedim elim gergefte Kan akıyor yüreğimdeki nehir Nasıl geliyor bilinmez Her iğnesi bedenimde meneviş Ustama söylemedim Elim gergefte Daldığım huzur bitti bitecek Su susuyor Kana kana hasretinle Sen gelmeden Demiri bükemedim zihnimde Ustama söylemedim Geleceksin biliyorum Süpriz olamayacak kavuşmak Kaçacağım o gün dükkanından Adını dağlayacağım beynime Ustama söylemedim Ben onulmaz bir demirci çırağıyım Meneviş küfünde |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mevsimler Geldi Geçti
Mevsimler geldi geçti penceremden Korna sesleri Kadın sesleri Ve ninni sesleri Dost.. Post kaplı tebessümler geldi geçti Bir elinde bahar Bir elinde balon Dilinde türküler Sarı benizli çocuklar geçti penceremden Görmemiştik kavgasını dünyanın Çiçeklerin solduğunu *******de-görmemiştik- Bilmezdik ağaçların nasıl kuruduğunu Ve kıskançlıktan yaprakların nasıl kudurduğunu Yelesiz atlar gibi papatyaların Rüzgarlarda mahzun uçtuğunu Biz penceremizden Mevsimleri yaşlandırdık gözlerimizle Erittik demir parmaklıkları Yüreğimizdeki özgürlük ateşiyle Su verdik çelik prangalara gözyaşlarımızla Mevsimler geldi geçti penceremden Biz ömrümüzü bitirdik bilmeden... |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mevsimlere Sığmıyor Ayrılık
Mevsimlere sığmıyor artık ayrılık Kaç mevsim birlikte olduk ki sanki Mevsimlere bölmüştüm ayrılığı Çabuk tükensin diye Sonra yıllar aldı mevsimlerin yerini Ama sen yoksun İstiyorum ki Mevsimlerden aylara Aylardan haftalara Dönsün ayrılık Ve sonra.. Altı,beş,dört,üç,iki...bir gün kalsın Kavuşmamıza Ve saatlerin tik tak'leri Son defa vursun Ayrılığın üstüne Gün kıkansın Sokak kıskansın Herkes kıskansın kavuşmamızı Bensiz geçen günlerin *******in Beni kıskansın senden Ama olmuyor Sen hala yoksun Ayrılık üstüne türküler varmış Ayrılık ölümden betermiş diye Hepsini söyledim Hepsini dinledim ******* boyu Bi bir kadehte Nice şiirler yazdım Nice dualar ettim Ama olmadı Bitmedi hala Sen yoksun diye Biliyorum bitecek Bir gün bitecek Sen olacaksın Sen geleceksin Ama geldiğin gün Ağrılığın bitirdiği Kaynağı bulacaksın Sevdiğinin yerinde |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mısır Püskülü
Sitemkar kıvrımlarını saklıyor Dönüşü olmayan insaf O işveli yolların Ağlıyorum İnliyorum Vuruluyorum... Dönerken her köşeyi Mısır püskülüne dönüşüyor Diyemediğim sözler Birikipte sineme Sarsıyor Gıdıklıyor Güldürüyor Sonra ağlatıyor affetmeden... Hep ağlamak değil mi zaten Sana attığım her adımın sonrası İnsafsızlık sadece bir oyun mu Yamyamlaşmaya doymayan Bir yıldız gibi... Yanlızca noktamıyım Seni anlatan cümlelerin sonunda Vazgeç... Katilin ben olmayacağım Arkana bakmadan gittiğin için Yanlızca bir damla yaş gibi Süzülüp gideceğim Yaşamın ortasından Cebimde elinin silinmeyen lekesi Dudağımda rujunun o en hoppa katresi Ölmeyeceğim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mısralarım
Mısralarımda saklıdır duygularım Yaşamım ve umutlarım Sevdalarım özlemlerim Korkularım gizemlerim Tutunduğum dal Okşadığım çiçek Mısralarıma saklanmıştır isteyerek Ne zaman ki bir düş kırıklığına uğrasam Ne zaman uykusuz kalsam Kırılsam ağlasam Mısralarıma sığınırım gülerek İhanetlere uğradığımda Kördüğümlere boğulduğumda Mısralarım vardı yanıbaşımda Mısralarımla aştım mavi denizleri Dertleştim yakamozlarla Arkadaş oldum gökte ay ve güneşle Sırdaşı oldum dağların vadilerin Mısralarımda dize geldi ağalar beyler Yedi deniz beş kıtaya hükmedenler Bir mısralarım bana aitti şu alemde Birde sevdiğim kadın mısralarımda |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mihrapsız Kıbleler
Sevmek mi yani Şimdi korktuğun Beni Öyleyse kaç git Ben sonsuz firardayım Kaç git de Ömrüm bölünsün Bölünsün yıldızdan şafak Gündüzler karanlığa bürünsün Ben sensiz inan dardayım Hiç girmedin ki zaten Ciğerimdeki yareme Giripte dağlamadın ki hiç Bir avuç zulümdür inan Yüreğimdeki sevinç Gördükçe sahipsiz ağıtları Trensiz bir gardayım Son duamı et diyorsam et Sakın bekleme Mihrapsız kıbleleri Ben sensiz yaşanmayan Ve hiç yaşanmayacak olan İsmini hiç bilmediğim Ve hiç uğramadığım Bir garip diyardayım.... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|