![]() |
![]() |
#551 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *.-*.-*.-Sevsende Ölümüne Sevmesende*.-*.-*.-
Gündüzleri ördüm, *******i işledim kalbime. Yalanları sevdim, yalansın diye bile bile. Bir Hiç, nasıl engel oldu böyle herşeye, Sevsende ölümüne, sevmesende..... Bir zamanların efsane aşkıydı, İlklerde bir ilkti, bitmeyecekti, Ne oldu şimdi? derdimiz neydi? Sevsende ölümüne, sevmesende.... Halbuki kaç yıl geçti aradan ama hala dün gibi, Varlığın hayal mayal ama acın kum gibi, İsteseydin gelirdin! bundan sonrası zaten belli, Sevsende ölümüne, sevmesende..... Üzerine uzandığım topraktır resimlerin, Damarlarımda dolaşan bu ümit bilmem ki kimin, Sevmek bana acı veriyorsa, sevmelerim olsun ecelin, Sevsende ölümüne, sevmesende, Sevmek yürek ister bilmesende...... Onur Şevik
![]() |
#552 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *.-*.-*.-Sivrisinek*.-*.-*.-
Cephede olsam bilirim düşmanımı, Kim kimdir? kim kimdendir anlarım. Ama bazıları var ki sivrsinek gibi, Uyuduğum anda emer kanımı..! Nerden gelir nasıl gelir bilinmez, Varlığıda yokluğuda asla bilinmez, Çok ufak diye gözüm hiç görmez ama Uyuduğum anda emer kanımı...! Ne yaparsam yapayım bir köşede saklanmışı muhakkak vardır, Olmasada,pencerede bekleyen bir sivrisinek vardır, Pencerede olmasa bile bir anahtar deliğinden sığacak kadardır, Uyuduğum anda emer kanımı...! Onur Şevik
![]() |
#553 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-*.-Sokakların Oldun*.-*.-*.-
Dediklerimi anlaman için, Yaşadıklarımı yaşamış olmalıydın. Olgun bir yüreğe sahip olmak için, Dünyanın bir çok kahrını çekmiş olmalıydın.. Hisettiğin zaman nefesimi, Üzülmüş, ağlamış olmalıydın. Kaldığımız yerden devam etmek için, Kaldığımız yerde kalmalıydın ama Herşeyden öncesi, Sokakların değil benim olmalıydın..! Onur Şevik
![]() |
#554 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-*.-Son Defa*.-*.-*.-
İki kelime söyledin İki kurşun sıktın yüreğime.. İki defa gidiyorum dedin, İki defa canımı aldın bile bile... Bir defa dinlemedin, Bir defa vazgeçmedin inadından. Bir defa ölmedin, Kurtaramadın beni bu yüzsüz acıdan... Son defa oturuopta bir çayımı bile içmedin, Son defa kopardın gül aşkımı dalından. Son defa son sözünü söyledin. Yıllardır atamıyorum kulağımdan... Son defa Alacaksan al hadi canımı Kopsun bedenim ruhumdan...! Onur Şevik
![]() |
#555 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-*.-Söylemem*.-*.-*.-
Söylemem artık seni sevdiğimi, Söylersem kıymetmi bileceksin. Sormam hiç,neden kıymet bilmediğini, Söylesen sanki pişmanmı olacaksın..! Düşmem derdine, düşünmem nereye gittiğini, Düşünsem aklıma nereden geleceksin. Merak etmem yaşayıp yaşamadığını, Nede olsa aynı yere döndüreleceksin... Onur Şevik
![]() |
#556 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-*.-Şaşıyorum Kendime*.-*.-*.-
Her şair şiir yazar, Ben seni yazıyorum. Şiir yazmak nasıl birşey, Vallahi bilmiyorum... Her aşık kazık atar, Neden yapar anlamıyorum. Mutlu olmak nasıl birşey, Vallahi bilmiyorum.. Her insan biraz atar, Ben çok abartıyorum. Dört yıl sonra sevmek nasıl birşey, Vallahi bilmiyorum... Her gece karanlık çöker, Ben 24 saat karanlıkta kalıyorum. Güneş varmı? varsa nasıl birşey? Vallahi bilmiyorum... Bildiğim birşey var, Oda seni seviyorum....! Onur Şevik
![]() |
#557 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-*.-Şiirler Utansın*.-*.-*.-
Şiirler bile çıkıyor şairin sözünden, Şair ne yapsın şiir haddini aştıysa. Her şiir bir parça kopartınca şairin özünden, Ne yapsın duygular mantık kapıyı kapadıysa..! Herkez sığar bu mezarlığa Ben değil yatan düşünsün.. Her yatana var bir duamız, İnsanı ta ortayerde bırakan düşünsün..! Bir çaredir şiir çaresizlik kapıda her olduğunda, Belkide bir kaçıştır söylenecek söz kalmadığında, En güzel nameler öylece içime tıkandığında, Özümü tekmeleyen ayaklar utansın...! Ben böyleyim işte yok bir satacak yerim. Herşeyde var bir hayır elbette Allah Kerim, Sen yorulma gerekirse ben giderim. Yoluma taş koyan eller utansın...! Bak işte sen sus dedin bana susuyorum bende, İki vardı biri gitti, bak bir bile kalmadı elde, Her şiir her name şimdi bir zikir gibioldu dilde, Halimi görmeyen gözler utansın, Bana itimat etmeyen şiirler utansın...! Onur Şevik
![]() |
#558 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-*.-Şükürler Olsun*.-*.-*.-
Saçların parmaklık gibi yüreğimin çevresinde. Kimseler giremiyor içeriye, ve sen. Sen bile girdin çıkamıyorsun.. Sen bile mahkum kaldın gitmene rağmen. Hayatımdan çıkıp gittiğine benzemiyor içerisi, Seni çıkarmak narkozsuz bir ameliyat gibi geliyor bana, Senin olmadığını hayal etmek bile diken diken yapıyor tüylerimi, Sensiz kalmak çok zor birşey olsa gerek Şükürler olsun ki sensiz kalmıyorum..! Onur Şevik
![]() |
#559 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-*.-Terör Devleti Amerika*.-*.-*.-
Her taşın altında aynı bela, Barış bilmeyen, sanki savaş çıkaran bir makina, Terör adı altında, kan, gözyaşı fırtına, Terör devleti Amerika! Birgün çıkar seninde karşına, aynı bir bela... Dünya ne yapsın senin adeletini, Dinsizliktir senin medeniyetin, Ne yapsın Müslüman senin medeniyetini, Dönde aynaya bak, terör arıyorsan yola getir kendini, Terör devleti Amerika, Birgün çıkar seninde karşına, aynı bir bela.... Sana göre her müslüman terörist, En büyük terörist sensin, en düyük it, Yolları bir açsalar, karşına çıkacak çoktur yiğit, Terör devleti Amerika, Birgün çıkar seninde karşına, aynı bir bela... El attığın her yerde, yağmur gibi kan akıyor, Yandaşlarını biliyoruz, ama müslümanda bakıyor, Hey müslüman sıra sana geliyor, Terör devleti Amerika, Birgün çıkar seninde karşına, aynı bir bela.... Senin neyin var silahından başka, Ne imanın ne inancın var, senin derdin başka, Müslümanın imanı var ama Müslüman düşmüş aşka, Terör devleti Amerika, Birgün çıkar seninde karşına, aynı bir bela... Senin bütün silahların bir araya gelse, Müslümana bir zerre zarar veremez Rab'bım istemedikten sonra.. Müslümanın imanı Nükleer bomba gibi düşer üzerine, Seni kimse kurtaramaz Rab'bım seni kurtarmadıkca...! Hey terör devleti Amerika, Birgün çıkar karşına bir Müslüman, bir bela....! Onur Şevik
![]() |
#560 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-*.-Toprak Gibisin*.-*.-*.-
Biliyorum gelmezsin, Dünyamdaki güneş olduğunu bilmezsin, Yaşamın sende var olduğunu görmezsin, Sen mezarımı örten toprak gibisin, Benim nasıl cezalandırıldığımı anlamazsın...! Bir taraftan canımsın, Diğer taraftan azrailim.. Madem can verdin Bilmem ki niye alırsın, Sen benim geçmişim, sen benim yarınım, Sen mezarımı örten toprak gibisin, Benim nasıl cezalandırıldığımı anlamazsın...! En büyük cezayı verdin yalnız bıraktın beni, Vurup öldürmedin, taksim meydanına astın sen beni, Her trenin altında parçalanmış bir et yaptın beni, Sen mezarımı örten toprak gibisin, Benim nasıl cezalandırıldığımı anlamazsın...! Akşam karanlığı saçlarınla çile ördüm kendime, Korkak bakışlarını düşman seçtim kendime, Gitti bir defa, gelmezki bir daha ben kendime, Sen mezarımı örten toprak gibisin, Benim nasıl cezalandırıldığımı anlamazsın...! Sevginin aslını saklayıp, düşüncelerini satmışsın, Aşka fesat bulaştırmaktan 4 yıl bayrampaşada yatmışsın, Benden tüm benliğimi alıp mezara sokmuşsun, Sen mezarımın üzerini örten toprak gibisin, Benim nasıl cezalandılırdığımı anlamazsın...! Onur Şevik
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|