![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Özel Sözler-6
'Ben sevgimi,aşkımı,heyecanımı doruklarda yaşarım...Ben Serçe'm için kollarımı kanat gibi çırparım ve onunla birlikte gök yüzüne uçarım...Ben mutlulukları,heyecanları,bütün güzellikleri,yer yüzündeki bütün prensesleri sevdiğime köle yaparım...Ben sevgilimin dünyasına bir güneş gibi doğarım,yüreğini de sevgi okyanusumda boğarım...' 29.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Özel Sözler-7
'Aşk ateşi bazen yakar insanı,bazen de kavurur kül eder,hatta yok eder...Ben razıyım alevlenen yangınlarda ömrüm boyunca kalmaya,yeter ki kavuşmak olsun bu sevdanın sonunda...' 05.06.2006 Hüseyin Erdoğan 'Ben senin kokunla sağlıklı besleniyorum buralarda...Her sabah uyanınca pencereni açarak ya da balkonuna çıkarak esen rüzgarlara vermeyi ve bana göndermeyi unutma...Ben seninkisini binlercesi arasından ayırt ederim. Sakın bu konuda endişelenip korkma...' 05.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özel Sözler-8
'Aşk; nefes alıp vermek ve gün geçirmek değildir.Yaşadığını kılcal damarlarına kadar hissetmektir...' 06.06.2006 Hüseyin Erdoğan 'Kadın; bir goncadır,bir güldür,yılın dört mevsimi rengarenktir...Hiç koparmadan ve soldurmadan dalında koklamak gerekir...' 06.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özel Sözler-9
'Sevgili Serçe'm,senin yüreğin,her sabah rengarenk açan,her gün farklı kokan bir çiçek bahçesi,gözlerin ise yılın dört mevsimi karakış olsa da beni iliklerime kadar ısıtan,dünyamı pırıl pırıl aydınlatan bir yaz güneşi,bakışların,bedenimin her yerine mutluluk aşılayan bir şırınga gibi,ellerin ise tenimi okşayan bir bahar yeli sanki..' 07.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özledin mi?
*******in olsun bir meltem yeli yüreğinden taşsın mutluluk seli ne fark eder sanki ben buralarda olsam da deli zaten kendimde değilim gittin gideli söyle lütfen özledin mi? benim şiirlerimi kulağına fısıldadığım güzel sözlerimi? eğer hüzünlere boğmak istemiyorsan senelerimi o halde yollarda bırakma yorgun gözlerimi 07.03.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pencereni Aç da Gülümse Bana
az mı gelip de geçmiştim önünden? bir kez bile olsa fark etmemiştin beni inan bir tek seni sevmiştim gönülden neden darmadağın ettin yüreğimi? çok çok özel bir şiir yazdım sana istersen gir de bir bak antoloji com'a sonra pencereni aç da gülümse bana istersen hemen çıkıver balkonuna el salla hiç kuşkun olmasın canım sevgimden yana ben seni bir bahar gibi rengarenk severken sen nasıl oldu da bırakıp gittin beni böyle? ben buralarda senin hasretinle yanarken şimdi yüreğin hiç mi ürpermiyor lütfen söyle? 24.08.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pırıl Pırıl Yanan Işığımsın
her sabah resmini karşıma alıyorum ekranımda gözlerimle sıcacık seviyorum ellerimle tatlılıkla okşuyorum hiç incitmiyorum seni böylece hayallerim de gözlerinden alıyor rengini bir tek tebessümünle gönlümde rengarenk bir bahar açıyor her bakışında dünyama bir güneş doğuyor aydınlanıyor günüm ısınıyor her yerim seninle *******i bile bir tek sen çıkarsın gök yüzüme bir ay bir yıldız gibi ışıl ışılsın yağmur bulutların sevgi olup yağar yüreğime sen uzaktan da olsa pırıl pırıl yanan ışığımsın ne olursun sevdiğim ömrümce hiç sönme sakın razıyım ölünceye değin bir kez dahi ellerini tutamazsam da yeter ki sevginden mahrum bırakma beni bir defacık olsa da sana sarılamazsam da hiç olmazsa ömrüm boyunca seni sevmeme engel olma yılın dört mevsimi yaz olsa da şırıl şırıl akan sevgi pınarı olayım o güzel yüreğine bir ırmak gibi dolayım duygu yüklü kalbine belki bir gün sen de insafa gelirsin de çağırırsın beni haydi şairim gel artık diye 23.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Razı Olurum Yıllar sonra Çıkıp Gelsen de
bu sabah rüzgarları çektim içime buralara senin kokunu getirmiştir diye inan ki sevdim seni bağlandım sana bir daha sakın dönmeyelim geriye bir yıldız gibi çıkıverdin *******ime ışılda dur yaşadıkça uzaktan da olsa bir güneş gibi ısıttın üşüyen yüreğimi ne olursun hiç ayazlarda bırakma beni meğer ne de de güzelmiş seni sevmek her nefesimi senin sevdanla alıp vermek bir başka heyecanlıyım yolunu beklerken ben seni delicesine bir bahar gibi severken sakın gelmemezlik edip de kaybolup gitme razı olurum inan yıllar sonra çıkıp gelsen de yeter ki beni ömrümce sensizliğe mahkum etme 10.10.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Razıyım Aşkınla Ölüme Gitmeye Bile
bu sabah bütün çiçekler seni açmışlar bahçelerde hem de gözlerinin renginde esen yeller rüzgarlar bile seni kokuyorlar her yerde ben böyle seni içime çektikçe bu alemde hiç düşer miyim derde? dua ediyorum rabbime her gece düşlerimde sen ol diye ellerim ellerine hiç değmese de yıllar bana sevgini alıp götürse de sen ömrümce hep var olacaksın bende meğer ne de zormuş hasretini çekmek bu gün yarın özlem bitecek diyerek koskoca bir ömrümü yavaşça tüketmek razıyım aşkınla ölüme gitmeye bile bu dünyada hep çeksem de çile yeter ki seninle kavuşmak olsun mahşerde 31.10.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Razıyım Sevdanla Yanıp Kavrulmaya
beni buralarda hüzne boğan bir tek sensizliğimdir bir güneş gibi günüme doğan senli ve de renkli hayallerimdir bakışların yüreğime düşen bir çöl sıcağı varlığın da arkamdaki Ağrı Dağı senin sevdandır beni güçlü kılan sevgindir içime bir ırmak gibi dolan ben senli okyanuslarda yüzüyorum sevgi yağmurlarında sırılsıklam ıslanıyorum seni sevdiğimden sana aşkımdan beri bir tek günüm bile inan ki sensiz geçmedi artık damarlarımda kan yerine sen dolaşıyorsun her baktığım yere gözlerimden sen akıyorsun hep karşımda duruyorsun hep bana bakıyorsun o halde neden beni böyle hasretinle yakıyorsun? haydi bu gece yarısı düşlerimde bari bana geliver bil ki dudaklarım hasretinden çorak topraklar gibi hiç olmazsa rüyalarımda beni öpüp de merhem oluver işte sevdiğim ben sensiz her anımda bu haldeyim yokluğunda sahili yalayan dalgalara hasret kum gibiyim razıyım sevdanla hasretinle buralarda yanıp kavrulmaya yeter ki küçücük bir umut olsun mahşerde olsa da kavuşmaya 16.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|