![]() |
![]() |
#561 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mevsimler Geldi Geçti
Mevsimler geldi geçti penceremden Korna sesleri kadın sesleri Ve ninni sesleri Dost.. Post kaplı tebessümler geldi geçti Bir elinde bahar Bir elinde balon Dilinde türküler Sarı benizli çocuklar geçti penceremden Görmemiştik kavgasını dünyanın Çiçeklerin solduğunu *******de-görmemiştik- Bilmezdik ağaçların nasıl kuruduğunu Ve kıskançlıktan yaprakların nasıl kudurduğunu Yelesiz atlar gibi papatyaların Rüzgarlarda mahzun uçtuğunu Biz penceremizden Mevsimleri yaşlandırdık gözlerimizle Erittik demir parmaklıkları Yüreğimizdeki özgürlük ateşiyle Su verdik çelik prangalara gözyaşlarımızla Mevsimler geldi geçti penceremden Biz ömrümüzü bitirdik bilmeden... |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mevsimlere Sığmıyor Ayrılık
Mevsimlere sığmıyor artık ayrılık Kaç mevsim birlikte olduk ki sanki Mevsimlere bölmüştüm ayrılığı Çabuk tükensin diye Sonra yıllar aldı mevsimlerin yerini Ama sen yoksun İstiyorum ki Mevsimlerden aylara Aylardan haftalara Dönsün ayrılık Ve sonra.. Altı,beş,dört,üç,iki...bir gün kalsın Kavuşmamıza Ve saatlerin tik tak'leri Son defa vursun Ayrılığın üstüne Gün kıkansın Sokak kıskansın Herkes kıskansın kavuşmamızı Bensiz geçen günlerin *******in Beni kıskansın senden Ama olmuyor Sen hala yoksun Ayrılık üstüne türküler varmış Ayrılık ölümden betermiş diye Hepsini söyledim Hepsini dinledim ******* boyu Bi bir kadehte Nice şiirler yazdım Nice dualar ettim Ama olmadı Bitmedi hala Sen yoksun diye Biliyorum bitecek Bir gün bitecek Sen olacaksın Sen geleceksin Ama geldiğin gün Ağrılığın bitirdiği Kaynağı bulacaksın Sevdiğinin yerinde |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mısır Püskülü
Sitemkar kıvrımlarını saklıyor Dönüşü olmayan insaf O işveli yolların Ağlıyorum İnliyorum Vuruluyorum... Dönerken her köşeyi Mısır püskülüne dönüşüyor Diyemediğim sözler Birikipte sineme Sarsıyor Gıdıklıyor Güldürüyor Sonra ağlatıyor affetmeden... Hep ağlamak değil mi zaten Sana attığım her adımın sonrası İnsafsızlık sadece bir oyun mu Yamyamlaşmaya doymayan Bir yıldız gibi... Yanlızca noktamıyım Seni anlatan cümlelerin sonunda Vazgeç... Katilin ben olmayacağım Arkana bakmadan gittiğin için Yanlızca bir damla yaş gibi Süzülüp gideceğim Yaşamın ortasından Cebimde elinin silinmeyen lekesi Dudağımda rujunun o en hoppa katresi Ölmeyeceğim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mısralarım
Mısralarımda saklıdır duygularım Yaşamım ve umutlarım Sevdalarım özlemlerim Korkularım gizemlerim Tutunduğum dal Okşadığım çiçek Mısralarıma saklanmıştır isteyerek Ne zaman ki bir düş kırıklığına uğrasam Ne zaman uykusuz kalsam Kırılsam ağlasam Mısralarıma sığınırım gülerek İhanetlere uğradığımda Kördüğümlere boğulduğumda Mısralarım vardı yanıbaşımda Mısralarımla aştım mavi denizleri Dertleştim yakamozlarla Arkadaş oldum gökte ay ve güneşle Sırdaşı oldum dağların vadilerin Mısralarımda dize geldi ağalar beyler Yedi deniz beş kıtaya hükmedenler Bir mısralarım bana aitti şu alemde Birde sevdiğim kadın mısralarımda |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mihrapsız Kıbleler
Sevmek mi yani Şimdi korktuğun Beni Öyleyse kaç git Ben sonsuz firardayım Kaç git de Ömrüm bölünsün Bölünsün yıldızdan şafak Gündüzler karanlığa bürünsün Ben sensiz inan dardayım Hiç girmedin ki zaten Ciğerimdeki yareme Giripte dağlamadın ki hiç Bir avuç zulümdür inan Yüreğimdeki sevinç Gördükçe sahipsiz ağıtları Trensiz bir gardayım Son duamı et diyorsam et Sakın bekleme Mihrapsız kıbleleri Ben sensiz yaşanmayan Ve hiç yaşanmayacak olan İsmini hiç bilmediğim Ve hiç uğramadığım Bir garip diyardayım.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mine Çiçeğim
Gülüşün nazlıdır bakışın nazlı Her iki yanağı çifte kirazlı Yaktın kül eyledin şalı beyazlı Sevdalım edalım mine çiçeğim Bir bayram yeridir düşte hayalin Isıtır gönlümü işveli halin Mümkün mü acaba olmak helalin Sevdalım edalım mine çiçeğim |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mistik Bir Şiir
Çözmüş saçlarını buğdaylar Düğün mü var tırtılların yasında Bu yalpalayarak gelen yağmur Kudüs çöllerinde mi Mistik havalarda piştik yufka ekmekle Hürriyet ayinleri dolduruyor günümüzü Org'lar hediyelik ilahiler çalıyor Ve bekleyenler bir durakta ağlıyor Değer mi kadın ağlamaya değer mi Yaşamak varken istakoz savaşını Sus diyorsun bana susmak ne çare Susan insanların aklı biçare Öyle bir topladık ki -fanila günü- kadın ve erkeklerin biz merakını Paranın uyanan o şehvetiyle Silip süpürdüler tüm tezgahları Hurafeler diyarı bir ülke varmış Tükürmeyi insanlar hayra yorarmış Salgısız midesiz o kadar çok ki Bazıları tükürüğü tanrı sanırmış Hayır mı şer mi bilemem amma Nasır şerbetini asla içmedim Nasır'la Mısır nasıl özdeşse Nasırlı tabanla hiç yürümedim |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mistik Sezeryanlar
Zevkin Sokağa düştüğü Yerdeyim Sonuç Nedir Bilmiyorum Kaldırımlarda Doğusunda mıyım Yoksa batısında mı Mistik sezeryanların Yoksa Bir Ayetullah mı düşlerim Şiraz'da Gel diyemem Çalgısına metalin Bir tütün deposunda Bekliyorum şehveti Kedini gırtlağında susuyor Dişlerim Bana yazık değil mi? İki mavi Süzme göz geçiyor Göğüslerimden Uzak.. Yaktığım sigaranın aroması Gerçeğin paronayasından Ama şuhluğu zevkli Halka küpelerin Asılsam dudaklarımla Ve belki ellerimle Yırtılır mı kulakların Rimelinin siyahı Bulaşsın isterim Yüzüme Yeter ki Gözlerini öpeyim Bana yazık değil mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mor Erguvanlar
Çizgiyi Uzun tutarsam İp gibi Havlamasın Gözlerin İt gibi Dişlerini Göster biraz Ve mor erguvanlarla Boya İstediğim Biraz uçmak Ve sana sarılmak Uyumak Bir gece vakti Gebze banliyösünde Bunu sakın unutma Kaybetsende Cep telefonunu Sakın unutma |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mum Satan Çengiler
Nur inmeden su inmez Bu hangi hakikat Dört yanımda yare var Destur desen dert değil Edep ya hu.. diyenler Sadece erenler mi Işıktan yükselen alev Isıtmaz mı sanırsın Mum satan çengileri Her uyuyuşta ve uyanışta Gidipte dönmeyenler Yakıyor enginleri Her ışıkta ve her aldanışta Bir bomba düşmesin O keremsiz yüzlere Tuzu kuru konaklar Dantelden file yapmış kadını saklıyorlar Ekmeğimi öperken Duyduğum minnet kadar Sabrına saygılıyım Varil varil taşıdım Taşlı yalanlarımı Zemzemli kuyulara Çöl beni öpüyor Kucaklıyor sıcakta Sıkıldım demek ölüm Cennet belki bu değil Sen öyle sanıyorsun |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|