![]() |
![]() |
#561 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8785
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Terk edeceğim bu kenti...
Tüm keşmekeşiyle kalacaksın bir başına.. Yanımda kalbini götüreceğim.. Ulaşamayacağın bir yerlerde saklayacağım onu.. Kalpsiz kalacaksın...Bensiz kalacaksın... Ve gözlerinde bir aşk hikayesi kalacak bana dair.. Bir damla yaş olup dökülecek sonra..Aşksız kalacaksın.. Yokluğun karanlık koridorlarında sis ve pusun ortasında kaybolacaksın.. Artık kapılar benim gelişimi çalmayacak.. Telefonunun melodisi bizim şarkımız olmayacak... Düşlerinde yaşadığın sevda masalının kahramanı ben olmayacağım.. İstesende dönmeyeceğim..Beklesende sevmeyeceğim.. Terk edeceğim seni.. Terk edeceğim bu kenti.. Oysa sevgi,sev-den değil;sen-den türedi diyordum.. Sense bunu anlamıyordun.. Senin gibi olacağım: tuhaf, ulaşılmaz ve puslu.. Sadece gitmek istiyorum..Seni hatırlatan her şeyden kaçmak.. Terkediyorum bu kenti ve seni.. Gidişim öyle bir oturacak ki yüreğine.. Öyle bi Hıçkırık saplacak ki boğazına.. Neden gittiğimi bilmeyişin çıldırtacak seni.. Adını koyamadığın için kahrolacaksın.. Ben söyliyim sana.. Adı ![]() Soy Adı:ÖLÜM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Söyleme Kimselere
Seni sevdiğimi söyleme kimselere Anlanamaz sevgi bu mu senle, söyleme Mühürle sözlerini, ağlama artık her şeye Benim yanımda ol sözler kalsın sende Yüreğini açma kimselere üzülürsün Yaptıklarımı anlatma, bilmesinler beni Kızmasınlar, ben çok ümit verdim Ümitlerini kimselere verme, söyleme Olmaz dediğimde ağlama, olmaz Olmayacak sen de biliyorsun, söyleme Sevgini yayma kalplere, sadece ellerimden tut Ümitlerini bana söyle, başkasına söyleme Çok fazla aklında tutma beni Sevgini çok büyütme artık, korkutma Küçük yüreğine büyük sevdalar sokma Gülümseyen bir yüreğin olsun, söyleme kimselere Söyleme kimselere aşkını, küçük kalbini Gözlerim yaşlı deme, tertemiz sevginde ağlama Beni kötü bil, ne dersen de ama Sev ve anı yaşa, ümitlerin benle gerçekse |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırakıp gitmek yoktu aşkımızda
Geri dönüş yoktu çıktığımız yolda Şimdi bıraktın beni Ve gideceğim diyorsun sessizce Peki git ama bilki ben öleceğim sensiz Soğuk köşemin en yalnız saatlerinde hayat yaşanmaz zaten sensiz Hani bir çocuk hayal etmiştik ya Kalbi tek; iki yaşantısı çift olan Ona benzetmiştik kendimizi Yada ona benzemek için uğraş vermiştik o öldü gidişinle Şimdi gidicekmişsin Git bırak beni düşünme Yaşamıyordum zaten Senin sayende yaşamaya katlanıyordum Sen gittin şimdi ben bu canı bırakırmıyım Senin arkandan dökerim canımı Çabucak dönesin beni sevesin Dönmesen bile seni nekadar sevdiğimi bilesin diye.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kabuslara esareti mi reva gördün rüyalarıma?
Henüz bitmedi ki bende sevda Hala kahkahan çalar kulaklarımda Hala yakar iliklerimi keskin öpücüklerin. Kaldırımlar gitmene izin mi verecek dersin? Gidersen bunca günahı nasıl ödersin? Yersiz titremeleri mi reva gördün dudaklarıma? İklimlere ölüm getirdi ayrılık türküleri… Doğmamış günleri parçalıyorum avuçlarımda… Gözlerinde çırpınıyor ıssız denizlerin. Tenhalara çekilmiş o ateşli yeminlerin. Bu sessizlik sonum olmalı. Dakikalar yıllarımı eskitiyor ellerinde, Ölüm gelmeden zamanı nasıl durdurmalı? Uçsuz karanlığı mı reva gördün ufuklarıma? Ben sana müebbet mahkumken, Bu kelepçe asılmışken boynuma, Korku vermez artık, kırılsın kalem! Varsın akmasın kanım, yürek atmasın. Son isteğim: yağarken güz yağmurları, Darağacım, yar göğsüne çatılsın. Ver nefesini! Dinsin eylülün gözyaşları… |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kazandın işte mutlumusun şimdi
kazandın işte tebrikler gözlerimdeki son gülüşü de çaldın böylece ödülün benim yanağımı yakan gözyaşlarım oldu gülüm git hadi gitde beni sonsuz acılara yolla dayanırmıyım bilmeden yanıyorum ateşlerde yanıyorum sensizliklerde karanlıklar canımı yakarken , sensizlikle boğuşurum ben git be gülüm sende gidenlerde oldun ben yine sana ağladım hiç düşünürmüsün bitanem gözyaşlarımı o çok sevdiğin kara gözlerimden yaş aktığını o yaşların canımı yaktığını gidişlerin bana ağır gelip benim bu gidişlerde kaybolduğumu sesim yok nefesim yok artık saçlarımı okşardın ben dizlerine yatarken şimdi nasıl öksüz ellerim yak bu dünyamı giderken ben karanlıklarında yanayım git ama beni benden alarak git beni bende yok ederek git beni seni özlemeye mecbur bırakarak git seni sevdim diyişlerini özlerken vurduğun prangaları çözmeden git gitki ben öleyim git ki seni birdaha görmeyeyim |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir yalanı sevmişim kanmışlığını doyasıya yaşadığım
Bir umut beslemişim olmıycağını bildiğim ama Asla umudumu yitirmediğim Eşim olacaktın zor günlerime yoldaşım En güzel günümüyse paylaşanım Yoruldun ve bıraktın yenildik sayende Sen git ama ben bu aşkı yaşatırım Sensizliği hissettirmem soğuk *******imde Ufacık çocuk kalbime Bir mektup yazdım kaybedilmişlere Başlangıcında senin adın var Bir haykırış yarattım kendi içimde Bütün dertlerimin içinde katkısı var Şu an bitmiş haldeyim fakat vazgeçmedim Herzaman böyleydi zaten Herzaman sana rağmen seni sevdim Gidebilirsin yüreksizlik senin elinde Ama cesaretlenipte ben aşığım dersen Canım kanım kalbim yüreğim gençliğim hayatım Kadınım emrine amade... |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimin Sesi
Hiç bana sordun mu hayat nedir diye…? Peki bilir misin yaşamak isteyip de yaşayamamanın ya da yaşadığını bile bilmemenin ne demek olduğunu..? O halde dinle..! İşte bu; yüreğimin sesi... Öyle yorgun ve öyle bitkinim ki; Hayata dair tutunacak bir dal,karanlığın içinde bir ışık arıyorum Belki de bir ışık huzmesi...! Tünelin sonunu göremiyorum...oysa o “son”a ulaşmalıyım Sevgi adına,hayat adına,ardımda bırakabileceklerim adına... Titriyorum...üşüyorum yalnızlığın pençesinde İsimsiz sevdama sarılıyor,ağlıyorum... Ruhum isyanlarda Tükeniyorum yavaş yavaş...eriyorum Yakalamalıyım o ışığı..! yoksa bu isyan beni öldürecek... bedenim yorgun... bedenim perişan... Serseri bir kurşun misali,savruluyorum gönülden gönüle Yüreğim kırgın,kanadım kırık Güvenmiyor dostluklara...güvenmiyor sevgiye... Uyku girmez oldu gözlerime...küstü ******* bana Bırakmıyor yakamı yalnızlık... ******* bana düşman... ******* bana zindan... ******* bana tutsak... Gitmeliyim... yüreğimin seslendiği,götürdüğü yere gitmeliyim Uzakların yolcusu olmalıyım...çözmeliyim ruhumdaki karmaşayı Çıkmalıyım bu derin girdaptan...! Sanki bir rüyada gibiyim...Uyanmalıyım bu rüyadan... *******im huzursuz... *******im soğuk... Özlüyorum...toz pembe düşlerimi,hayallerimi özlüyorum Bırakın..! Yalnız bırakın beni...! Uzaklara gitmeliyim Bir yer var biliyorum...beni bekleyen... Hayır...hayır kaçmak değil bu Sonunu görebilmek...hayata mola vermek... Yokluğu acıtsa da yüreğimi, isimsiz sevdama dur diyebilmek |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bitti..
bir anda.. bir rüyadan uyanır gibi.. ölüm gibi... bitince canım çok acıyacak sanırdım.. öyle değilmiş. bir ah çekiyorsun,derin bir ah.. içinin alevi çıkar sanıyorsun,bu ah'la.. biraz kalıyor ama,her dokunuşunda yaksın diye içini.. ama yine de bitiyor.. bir şey biterken değil,bitene kadar acıtabilirmiş kalbimi.. en sevdiğim bir anda bir hiç oluverirmiş dünyamda. yarın yeni bir günmüş.. yarın yeni bir gün... yarınsız dünlerimde biri bana bunu anlatsa gülerdim.. yüzüne değil,gücenmesin diye içimden.. annem,ne zamandı bilmem ama bir zaman,böyle gülmenin ayıp olduğunu öğretmişti bana.. yalan söylemememi ve kimseyi üzmememi.. ah be annem.. yalan söyleyemediğim için üzdüğüm insanlar ne olacak? ya beni üzenler? ben kimseyi üzmek istemezdim ki neden elimden kayıp gitti dostlarım? şimdi karşılaşsam biriyle bir sokak başında.. hatırlamam niye küstüğümü sarılıveririm belki boynuna.. sanki gururum pek büyümemiş benimle,engellemez beni.. ne zaman ona iş düşse o saklambaç oynuyor kendi kendine.. elma desem de çıkmıyor saklı yerinden,armut desem de.. gururum duradursun saklandığı yerde, ben gece gözlü dev adamı aradım her yüzde.. buldum sanmıştım birinde,gözleri geceydi kapkara yüreğinin cüce olduğunu bilseydim, ben gururumla evcilik oynamaya giderdim belki.. gece gözlü bir anda girdi dünyama,tıpkı gidişi gibi ellerim ellerinden son kez ayrıldığında ben içimden ağlıyordum -özür dilerim anne- herkese iyiyim diye yalan söylerken.. her insanın bir tane gece gözlü dev adamı olabilirdi.. ben kendiminkini kaybetmiştim,bir daha hiç bulamayacasıya.. derin bir yalnızlık düşecek sanıyordum payıma.. ve ben hala her gidişte onun arkasından el sallıyordum.. bir gün gece bitti... güneş doğdu.. çirkin kurbağanın yakışıklı prense dönüşü gibi. yakından baktım gece gözlerine yıldızları sönmüştü.. dev sandığım aslında sadece bir cüceydi.. sonra... sonra işte.. böyle.. bitti.. ölüm gibi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçekten Sevmek
O durmadan kaçıyor; sen ardından gitmiyorsan; o günün her saatinde saklanıyor, sen yollara düşüp deli divane aramıyorsan; o sana acıların en büyüğünü tattırıyor, sen bundan en yüce hazzı duymuyorsan; boşuna aldatma kendini, onu sevmiyorsun demektir. Elindeki içki kadehinde, dudağındaki sigarada , okuduğun kitapta, mırıldandığın şarkıda, söylediğin şiirde, gördüğün rüyada ve yaşaman için ciğerlerine doldurduğun havada o yoksa; Onun vazgeçilmezliğini anlamamışsan; onu sevmiyorsun demektir. Renkler onunla değerlenmiyorsa, örneğin onsuz kırmızı kırmızılığının, mavi maviliğinin farkında değilse, beyaz yalnız o giydiği zaman güzelliğini haykırmıyorsa, sabahları onu görünceye kadar güneş doğmuyorsa ve onsuz gökyüzü *******i aya, yıldızlara hasret değilse onu sevmiyorsun demektir. Sokakta gördüğün her yüzde ondan birşeyler aramıyorsan, güzel bir manzara, hüzünlü bir musiki onu hatırlatmıyorsa, uykudan uyandığın zaman yaşamakta olduğundan önce onu hatırlamıyorsan, omuzlarına dökülmüş saçları, bir sis perdesinin ardında her zaman gülen, ışık saçan gözleri aklına gelmiyorsa, durup durup avuçlarının sıcaklığını özlemiyorsan; Onu sevmiyorsun demektir. Dünyada yaşıyan öteki insanların senin için hala bir değeri varsa, ona karşı tutumunu toplumun köhne ve manasız kurallarına göre ayarlıyorsan ve açık açık sanki var olduğunu haykırırcasına sevgini söylemiyorsan; Onu sevmiyorsun demektir. Yok o senin için herşeyden değerliyse, gözünü yumduğun anda onu görebiliyorsan, o bütün şarkılarda, bütün şiirlerde, bütün resimlerde ise, ona muhtaç olduğunu söylemekten utanmıyorsan, senin içten ve büyük sevgine karşılık vermiyeceğinden korkmuyorsan, bütün bencil duygularından sıyrılabilmişsen onun için herşeyi, ama herşeyi yapacak gücü kendinde buluyorsan, her hali sana ayrı ayrı güzel geliyorsa, karşısında kendini bir çocuk gibi hissediyorsan, istediği anda onun için ölebileceksen, onun için yaşıyorsan ve yine onun için bildiğin bilmediğin bütün düşmanlıklara karşı koyabileceksen, o her geçen dakika sende biraz daha büyüyorsa ve kendi kendine bile çok sevdiğini bütün samimiyetinle, inanmışlığınla itiraf edebiliyorsan, bir gün o seni hiç, ama hiç sevmediğini söylese bile, senin sevginde azalma olmayacaksa ve ölünceye kadar onu aşkların en ölümsüzü ile sevebileceksen; işte o zaman onu seviyorsun demektir. O sana sevmeyi, gerçek aşkı öğretti. Sen onu hep sevecek ve sevilmenin mutluluğunu tattıracaksın. O, hiç senin olmasan bile, seni bir parça sevmese bile.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() önceleri masum korkularım vardı benim...
gök gürültüsünden korkardım örneğin... sonra gürültülerin nedenini öğrenecek yaşa geldiğimde... kendimce yeni sebepler ekledim o seslerin arasına... aklımda kendi çaktırdığım şimşeklerin aydınlığında soru işaretleri... hangi arada geçtim basit evreleri de kaybetme korkusunu öğrendim bilmiyorum... gök gürültüsünün sesinden korkarken... bir bakmışım mavi gök hayallerimi kaybetme korkusu yağmurları kaybetme korkusu.. yani öğrendiğim ne varsa kaybetme korkusu kaplamaya başladı içimi... bunları düşünmeme yardımcı olan kalpleri yitirme korkuları vs vs... en ağırı da bu olmaya başladı sanırım... masum korkuların yerini kabuslar almaya başladı... gitmeler gelmeler yürek gelgitleri kısaca... dört yanımı sarmaya başlayınca ruhumun... gerçek korku neymiş öğrendim... korkmaktan korkmak neymiş onu da öğrenmiş oldum böylece... çıkış yolu olmalıydı her şeyin sonlandığını bildiğim bir dünyada hiçbir gök gürültüsünün sonsuza dek sürmeyeceğini ya da burada gök gürlerken birilerinin bir yerlerde bir deniz kıyısında güneşlenir olduğunu düşünüp tükettiğimi bilirim korkularımı... yani o kadar da korkmaya gerek yok diyerek şu an burada gök gürlemeli hepsi bu diye düşünerek... tıpkı kalbimin sarsılışlarında, gürlemeli gürleye gürleye yağmalı ve ardından doğacak parlak güneş için kalp toprağını yumuşatmalı diye diye kendimi avuttuğum gibi... çok şükür ki tüm korkular korkusuz hayaller,oyunlar ve hatta kandırmacalarla tükeniyor... o kadar çok korktum ki zamanında korkar sahiplenir korumaya çalışır saklarsam gitmez hayallerim benden sandım... korkarak sahiplendiğim ne varsa gitti düşünmeden sevdiğim yaşadıklarımsa en kötü ihtimalle en güzel anılarım olarak kalp ceplerimde duruyor... onun için şimdi korkmaktan korkmuyorum... bazen birazcık üzülüyorum gidenlere, |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|