![]() |
![]() |
#571 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dostluk
Hiç haber alamasan da. Hiç Görmesen de. Hiç yaptığını bilmesen de. Adını duydugumda. İçine sevginin hücum ettiğini fark edip. Bu insanı seviyorum'' Dediğin andır..
![]() |
#572 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dostluk Perdesi
Aynada yüzümü gördüm Gözlerimden süzülen Onun gözyaşlarıydı Bir de ona bakıverdim Ne göreyim! Döktüğü benim gözyaşlarım Adına dostluk dedikleri Esrarlı perdeyi Ben o gün araladım
![]() |
#573 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dostluklar Ülkesi
her yarın bu günleri bu günler hep dünleri arattırıyor güzel günler yaşamak için dünlere gitmek gerekiyor artık hapsolmuştu rıhtımında gemilerimiz rotasını çevirmeye çalışırken kırıldı dost gemisinin dümeni dostluklar ülkesi çok uzakta kaldı deniz kayboldu aniden kaldık bir başımaza ve çaresiz dört tarafı ihanetle çevrili ıssız adalarında sureti unutulmuş mutlu insanlar aramakla geçti ömrümüz düşler ormanının ağaçlarına isimler kazıdık bir sevdayı yaşayamasakta kalmamak için hep böyle bir başına ve yalnız... kimimiz koca bir çınar devrildi kimimiz kütahyalar gibi içerden çürüdü yoruldu artık bedenlerimiz kıyısına cansız deniz kızları vuran ıssız bir adada hatırlayacak dostlar bir gün bizi bir gemi alıp götürecek ütopyalarımızı sevdalarımızı hepimizi dostların dostlukların ülkeye.......
![]() |
#574 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dostum
defalarca içki sofralarına oturduk oysa bizi bağlayan dostluğumuzdu veyselin dostluğu gibi sevdim akdenizin kokusuyla büyümüştük aynı iklimin tohumlarıyız farklı yaşamın çocuklarıyız hayat geriden izliyor bizi aşklarımızdan kanayan uzak aşk damlaları taşıyoruz aşk sevgi okunuyor gözlerimizden dostluk ateşi dostluğumuz bir yağmur sonrası toprak kokusu gibi kardeşim
![]() |
#575 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dostum
Keşke bu kadar kolay olabilseydi… Güneş batıyor ya diyorsun ama doğuyor yeniden, Nehir taşıyor ama dönüyor eski haline Sen gidersen eğer dönemeyeceksin ki geri Dostluk bu uzakta da yaşanır ama Gönülden uzak olacaksın bir kere Gönül gözüm nasıl katlanacak Yanımda olmamana? Ama dersen ki ne zaman bir martı görsem Seni arayacağım kanatlarında Tamam o zaman derim İlk ve son defa " elveda"
![]() |
#576 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dostum
Bir haber bekledim geçen yıllardan, Sual soracağım yolcu kullardan, Giden gelir mi hiç uzun yollardan? Maziden bir haber, gelmiyor dostum. Kaçınca gelmiyor kısmet yeniden, Elden kaçırmadan tut ki aniden, Kaçan balığı tutmak zor yeniden, Oltamı sıkıca, tutmadım dostum. Açtı gözlerimi, bitmez acılar, Ne olur bir çare, dinsin sancılar, Denizler cömert de cimri kıyılar Derman bulamadım, yıllardan dostum. “Keşke günlerim” hep, inse tahtımdan Ne olursa olsun dönmem ahdımdan Mutluluk oyunu kalsa ardımdan, Pişmanlıklar sona, ermiyor dostum. Sınav oluverdim, ders almadan, Hayat okulu bu, beni salmadan Zayıf notu verdi hemde kalmadan Yıllardan beridir, dersteyim dostum.
![]() |
#577 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dövün
Ben ölünce etsin dostlarım bayram; Üstüste tam kırk gün, kırk gece düğün! Açı doyurmaksa kabirde meram, Yemeğim Fatiha, günde beş öğün. Hey gidi, gölgeler ülkesi dünya! Bir görünmez şeyin gölgesi dünya! Boşlukta ayrılık bölgesi dünya! Bu dünyada yeme, içme ve dövün!
![]() |
#578 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Doymadan
Lâmbalar söner mi? Sabah olmadan, Bülbül güllere, Karanlık kalır. Dallarda sevdaya, Biraz doymadan, Sabahın rüzgarı, Ateşi alır mı?
![]() |
#579 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dua
Biz, kısık sesleriz... minareleri, Sen, ezansız bırakma Allah’ım! Ya çağır surda bal yapanlarını, Ya kovansız bırakma Allah’ım! Mahyasızdır minareler... göğü de, Kehkeşansız bırakma Allah’ım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu, Müslümansız bırakma Allah’ım! Bize güç ver... cihad meydanını, Pehlivansız bırakma Allah’ım! Kahraman bekleyen yığınlarını, Kahramansız bırakma Allah’ım! Bilelim hasma karşı koymasını, Bizi cansız bırakma Allah’ım! Yarının yollarında yılları da, Ramazansız bırakma Allah’ım! Ya dağıt kimsesiz kalan sürünü, Ya çobansız bırakma Allah’ım! Bizi sen sevgisiz, susuz, havasız; Ve vatansız bırakma Allah’ım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu, Müslümansız bırakma Allah’ım
![]() |
#580 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Dua
Dua nedir bilirmisin yakarış yara Deşmeyin derdimi,bulunmaz çare Dua yok ise amel etmez beşpara İlahi kapıya ümitle giriştir dua Dua ibadetin nuru teri özüdür Müminin tövbesi rabbe sözüdür Gözü yaşlı gönlu kırıkların gözüdür Hayat ırmağının şükrüdür dua Atan yüreğime dua yeni bahardı Gözlerim arardı,gönlüm sorardı. İblis görunce duayı rengi ağardı Son nefesten önce sevinçti dua Kıymetin yok duasız buyurdu Hüda Kalk ihlasla yap duanı rabbine eda Al abdesti Ömer vardır belki şüheda Kör zihinlere iksir tesir mayadır dua
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|