![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8785
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim hiç canım yanmadı anne,
Hep sen sardın beni Hep sen sakındın… İşte büyüdüm ,acı çekiyorum Adı sevdaymış bu acının Hep bendim kandırılan Bana kandırmayı öğretmedin ki…. Gözlerime bak şimdi söndü artık feri… İnsanlar hep beni yok etti anne Sen hiç bana yok etmeyi öğretmedin ki…. Hak etmedim be anne hak etmedim.. Sevgi bu mu? Tutku bu mu? Ömür bu mu? Neden sen yoksun Neden sarmıyor ,sakınmıyorsun beni? Hep çocuk olmayı istedim Ama herseferin de acımasızca büyüdüm… |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sonrası yoktur aşkın;
Bir gece geç zamanda, Olmayacak bir anda, Uzanmış, O'nun ateşiyle sarmalanmış, Gözler kapanıp, Dünya değişmeli. Ah olsaydı, keşke......yerine, ''Seni İstiyorum'' diyebilmeli. Yollar erimeli, Tüm diriliğiyle çıkagelmeli. Sarılıp sımsıkı, Doyasıya öpmeli, Dudaklar morarmalı, Bakışlar baygınlaşıp, Zaman durmalı. Korları ruhun, Evreni yakmalı. Ten kokusu, Ter kokusu basmalı, Nefesler tutuşmalı, Titremeli baştan sona, Beden ve ruhun tekliğinde, Ah'lar, keşkeler terkederken odayı. Adı da, kendisi de aşk olmalı.. Mazereti yoktur aşkın; Başına vurduğunda, Sevgilinin kollarında, Doruklarda.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerine bakıp unuttuğum dünyaları,
Benden bi-haber sevgilim... Nasılsa gökyüzü,maviyse yani.. Sen de kaybetme doğallığını, Nasılsa sevgi,büyükse gayet.. Sende tertemiz tut,kirletme kalbi.. Sende bir beni sev, Başka gözlerden bi-haber sevgilim.. Nasılsa benim sevgim,büyükse yahut... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir gizemdi bakışların
soru işaretleri yüklenmiş kırılmış köprünün ayağı yol kapanmış belki iyot kokusu takıldı soru işareti çengeline düştü suya bir rüzgar öpüşü bir dalga teninde kanatlandı sözcüklerim deniz feneri ışığı ayaklandı kıpırdadı süt limanlığı dinginliğimin,ağırdan elin eridi elimde uyuştum soluk alışlarında gözlerinde şiirsellik mutlu gemiler yanaştı limana anlamlı imgeler aktı dudaklarının kıvrımından bana kahve gözlerin kısıldı bir köz düştü bahtiyarlığıma pembelere büründü ağaçlar köpük köpüktü bir hırka,bir çatal çaldı beni art arda vuruldum çoğaldın tümcelerimde sarmalandım an be an hırsızlar çaldı uykularımı ben yıldızları sayarken en parlağı sendin kayboldum sende yok oldum tükendim şafakla yavaş ya va ş . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() adını sevgi koydum bu yalancı baharın
bu yalancı gülün adı da aynı yağmurlar dokunuyor ya saçlarıma yalan hani üşüdüm dedim ya yalan ne ellerin dokusun elime ne gözlerin gözlerime adını sevgi koydum bu yalancı baharın boş ver yalan olsa da yaşayalım işte.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biliyor musun;
Bu sabah ellisinde Bir adam Olarak gözümü açtım… Sanki sabahı ilk görüyor Ve bir yerlerde Seni arıyordum. Nedense sensizliğim İçimde çığ gibi büyüyor. Oysa dün gece Seni içmiştim… Boynum büküktü sanki, Ellerim titriyor, Gözümde iki damla yaş Seni anlatıyordu. Affet Aşkım… Büyüsü bozulmamış Deli sevdalarım tuttu gene. Yıktım hatıraları bir bir Çamlıca mehtaplarında. İçim burkuk aşkım Yüreğim sanki Yangınlarda. Şu göğsüm yırtılsa; İçine seni koysalar tümden. Affet Aşkım… Zamanı paramparça ettim Uzlaşmayan delikanlılığımda. Oysa firarlarım vardı Zamandan ve senden. Neden bir yanım yıkılmış Diğer yanım hala direniyor. Neydi sebepsiz rüzgarlara Atılımım… Aradığım neydi? Bilirsin sevda dedin mi Celcus gibi olurum. İçimde binlercesi Sevda anlatılarının… Affet Aşkım… Ben sensizliğin deli boranı Ben bir deli sevdanın Yanlız çobanı… İçim üşüyor aşkım Sarsana yüreğimi, Ve atsana içindeki gülleri, Birbir yaprakları düşsün O sen gibi yüreğime… Affet Aşkım… Bilmem kaç yıl sakladım Sevmeyi haykırışı Ve bilmem kaç yıl sustum. Şimdi azgın sular gibi Kabına sığmaz , Suyu abu hayat gibi Koşuyorum sana. Açsana kolarını, Sarsılsın yüreciğin Titremelere ulaşsın bedenin. Sadece birkaç adım ötende SEVDAN geliyor… |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acı çektim, keder süzdüm,
Sensiz yazda da güzdüm, İstemeden seni üzdüm, Bilemedim, affet beni. Yüreğimi sanma bir taş, Yaktı sevdâ denen ataş, İndi de gözlerinden yaş, Silemedim, affet beni. Bilmem ki; nasıl söylesem, Yoksa sükût mu eylesem? Aşar gelirdim istesem, Gelemedim, affet beni. Lâyıksın köşke-saraya, Unut beni git oraya, Gelemeyiz bir araya, Diyemedim, affet beni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne kadar kızsam da kıyamam sana
Sen benim her şeyimsin Ağlıyorum yine için için Sadece senin için Kırdım seni biliyorum Yapayalnız kaldım Sen de beni terk edip gitme Bir basına bırakma Ne yaparım ben sensiz Günlerce oturup ağlasam mı Dizlerinin önünde yalvarsam mı Hani birbirimizin yarısı olacaktık İnsan yarısı olmadan yaşabilir mi Sen ben inci tanemsin bi’tanemsin Lütfen AFFET BENİ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir çiçeğim kaldı kopmayan
ne bir sevdanın eşiğine geldim şimdiye kadar nede denizin ortasındaki kaya parçasına bağlayabildim yüreğimi sevemedim seni çünkü benim beklediğimde gelmedi benim sana gelmediğim gibi aldatamadım onu hiç gelmesede yüreğime dinletemedim hiç gelmeyeceğini bile bile sevdamın çiçeğini yakamadım atamadım çiçeğimi ateşe affet beni sevemedim sevemiyorum seni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ve bir gün olur da
Dönersen geri bana, Sanmam ya hani, Dönersin belki Bakmaya yüzüm olursa yüzüne Affet diyeceğim affet beni... Yağmurlu akşamlarda Dışarı çıkardık hani Sırılsıklam olurduk ikimiz de Ve bağıra bağıra Şarkılar söylerdik birbirimize Bağıra bağıra "Beni sevdiğini" söylerdin bana Ve şimdi de Bağıra bağıra söyle diyeceğim Beni affettiğini. Hiç unutamam o günü Nasıl unuturum ki. Yine yağmurlu bir akşamdı Ve biz her zamanki gibi Isınıyorduk yağmurun altında Birden bir rüzgar, Hafif bir ürperiş... Ve ben o gece nasıl; "Git, git ve bir daha geri dönme" dediğim gibi Şimdi de; "Gel, gel ve bir daha bırakma beni" diyorum Ve bir de; Söz veriyorum bir daha seni kırmayacağıma dair. Ve bir gün olur da Dönersen geri bana, Sanmam ya hani Dönersin belki. Kırdığım bir kalbi Onarmak için Dalından kopardığımız Gülü göstereceğim sana. Neler yaşamadığımızı, O günleri hatırlamanı isteyeceğim. Ve bir de içimden geçen Biraz fiyakalı, Biraz da saçma sapan Kurduğum bir kaç cümleyi söyleceğim sana. Başımı öne eğip Affet diyeceğim Affet beni... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|