![]() |
|
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008
Teşekkür Etme: 1 Thanked 6 Times in 5 Posts
Üye No: 45581
İtibar Gücü: 1458
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adam Gibi Severim
Sevmenin lamı cimimi olur Yalandan sevmek bize yakısmaz Gun gelir yalan belli olur Yalan sevgi kimseye kalmaz soylerim. Ama ben sevdim mi,adam gibi severim. Once ümit verip,sonra sır olan Güzelligini kullanıp yakın olan Acımasızca seni boynu bükük koyan Böyle sevgiliden nefret ettim ederim Ama ben sevdim mi,adam gibi severim
![]() |
#2 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adı Barış Olacak
Yakında bir oğlum olacak adını "Barış" koyacağım Savaşın ortasındayken bile yüzü hep gülecek yavrumun Gülen fotoğraflarına bakacağım Hasbelkader cephedeysem Yaşama umudum olacak benim gül yüzlü ciğerparem Ya kızım mı olursa? Ne fark eder ki? Öğütledim hayat arkadaşıma Adı yine "Barış" olacak
![]() |
#3 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baba
Bir çınar dı karşımdaydı Baktım yıkılıyor Uzandım tuttum Düşüyordu Bir şey yapamadım kucağımdaydı sıcaktı Kuş oldu kanatlandı Kayboldu Bir şey yapamadım Bakakaldım ağladım Dağ dı yok oldu Soğumuştu Babamdı
![]() |
#4 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Babam
Ufuklar karardı, gökler ağladı, İşte gökyüzünden bir yıldız kaydı, Ölüm ateşiyle yandı yürekler, Dumanı çıkmayan gözler ağladı. Bitip tükenmezdi onun sevgisi, Belki de dünyanın en şefkatlisi, Yüreğime gömdüm seni derinden, Bir daha gelmez hiç babam gibisi.
![]() |
#5 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bafra Tütünü
Ciğerlerime çekiyorum Bafra tütünüm usulca seni Sen yanarken için için bilsen deli kız, bir bilsen Döktüğüm yaşlar kim için Başlı başına bir sanatmış yaşamak Yaşamak düşmelerle kalkmalarla, Hakkıyla, layıkıyla icrası için Kah tufanları beslesin Kah yangınları söndürsün gözlerim, gözlerin Hey derdi aşkımdan büyük sevdiğim, Ağır ağır ciğerime çektiğim Bafra tütünüm, Ağla sellercesine yangın büyümesin Sil gözlerin, taneler bağrımı delmesin Ve yanasın için için, ben de yanarım sen için...
![]() |
#6 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahar
Bir bahar sabahı beni terk edip gittin Hiç acımadan, gözyaşlarımı hesaba katmadan Merak ediyorum bunu neden yaptın Oysa ben, sen yanımdayken Bayramlıklarını giymiş öksüz çocuk gibi sevinirdim Gök yüzündeki yıldızları yeryüzüne indirirdim Sensiz olduğum anlardaysa Bilir misin sensiz yatağımda seni düşlerdim Yağmurlu *******de üşürdüm Senin yerine yastığıma sarılırdım Kar yağdığında çocuklar gibi sevinir, kıpır kıpır olurdu içim Mevsimlerden en fazla kış mevsimini severdim Sormuyorsun neden kış mevsimini sevdiğimi Çünkü kış *******i soğuk ama gündüzleri ağaçlar gelinlik giymiş gibi olurlar Ve ben seni düşlerim gelinliğimle beraber Kıştan sonra bahar gelir Sana kavuşma mevsimidir bahar, aynı zamanda terk edip gittiğin mevsimdir Ve yaz *******i aşkın gibi yakar içimi Güzün gelmesiyle yapraklar sararıp dökülür Ben de onlar gibi solarım Yine mevsimlerden kış Eskisi gibi sevmiyorum kış mevsimini artık Çünkü ardından gelen bahar Ve de sensiz gelen bu kaçıncı bahar.
![]() |
#7 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahara Selam
Bir Bahar sabahı uyandığımda Kuşların cıvıltısı ile canlanıverdim Tabiatın dirilişi,güneşin kızıl ışıkları Can veriyordu sanki kıraç topraklara Tomurcukları henüz açmamış çiçekler Sevinçten yüzüme gülüyorlardı sanki Yaşama merhaba diyen menekşeler Toprak kokan çimenlerde gizleniyordu Bir bahar akşamı ise gün batımında Güneş elveda derken bulutlar arasından Mehtap ve yıldızlara seni sordum Ama gözlerim boşlukta kaldı kutup yıldızında Her ilkbahar gelişinde seni görürüm Sanki sarı papatyalar arasında ararım seni O zaman dalarım yine mevsimlere boş ve uzunca Kardelen çiçeğine elveda derken,bahara selam derim.
![]() |
#8 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bak Benim Halim Budur
Gözlerim görmesin seni bir daha, Dilim söylemesin adı'nı defalarca; Adı'nı çıkarmak istiyorum aklımdan, Gözleri'ni silmek istiyorum gözlerimden, Sevda'mı söküp atmak istiyorum kalbi'mden, Sence yapabilir miyim? Bu dediklerimi; Sence unutabilir miyim? Seni, Hayır, unutamam ben seni, Adı'nı aklımdan, Gözleri'ni gözümden, Sevda'mı yüreğimden çıkarıp atamam asla…
![]() |
#9 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bakır Tenli Yapraklar
Bak, ölüm güzü kıskanıyor şimdi ıssızdır onun sevimli kedisi ve herkes onun el değmedik yerleri olduğunu sanıyor. uzuyor defterine uğrayan kan lekesi senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran içli taşra kızların gizemli eviçleri kapıların olurdu korkudan çok denizlere açılan o denize açılan ellerin nerde şimdi? yine bir güz büyümekte kanında gölgelerin o üzünç orduları tarlalar çiğnemekte bak, ölüm güzü kıskanıyor mevsimi aşka çağıran kuşların nerde senin güze el değdirmeyen ellerin nerde?
![]() |
#10 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bakmaya Kıyamadığım O Yüzüne
Bakmaya kıyamadığım o yüzüne Artık içimden bakmak gelmiyor bile. Andığım zaman içimi ısıtan adını Artık varmıyor dilim söylemeye. Lanetledim içimde sevgiyi... Lanetledim o büyük sevgimi. Ve istemem artık versende. Herşeyden çok istediğim sevgini. Çok acılar verdin bana çok üzdün beni Görmezden geldin o yüce, o saf sevgimi Unuturum istediğin gibi belki seni ama Unuturum sanma bana çektirdiklerini. Sana karşı büyüttüğüm sonsuz bir sevgim vardı. Yerinde saymadı sevgim durmadan arttı, arttı. Bir sevgim vardı içimde önüne geçemediğim Artık yerini önüne geçemediğim bir nefret aldı. Kimseden korkmazken bu yürek Sevmekten korkar oldu şimdi Ne acılara bükülmeyen bu bilek Hasret acısına büküldü gitti Bir daha sevemem artık kimseyi Koyamam yerine bir başka sevgiliyi Bir başka göze nasıl bakarım ki, Yasakladım kendime tüm güzel hayalleri Öldürdün çünkü tek dayanağım olan ümitlerimi Yemin ettim unutmak için seni ve sevgiyi Unutamam seni dediğim günler vardı ya Çoktan geride kaldı onlar. Bir tek özlemeyi unutturamadım kendime. Özlüyorum ne yapsam da seni sevmeyi. Özlüyorum seninle birlikte öldürdüğüm sevgiyi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|