![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Cimri mi cimri
Cimri mi cimri bu gönül,eğer severse Bir seni paylaşamaz bilmem nedense Evsiz dostsuz sevgisiz Yapayalnız,çaresiz Bir de kalırsam sensiz Söyle nasıl yaşarım Sevgi de vefada zengin İster dünyaları versin Yoksa neden esirgesin Gönlü cimri eden sensin Cimri mi cimri bu gönül eğer severse Bir seni paylaşamaz bilmem nedense Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çaldılar
Dudakta aşkın nağmeleri vardı Udun,tanburun mızrabında duygular yaşanırdı Şimdi maziye saklandılar Kırık gönüllerde, dillerde kaldılar Sen yine de bir şarkı söyle hüzzamdan Benim şarkılarımı çaldılar. Gözden göze akan aşk dolu bakışlar Hani duygudan,sevgiden ağlayışlar Kalbin çırpınışları nerede heyecandan Şimdi çok uzakta kaldılar Sen yine de bir şiir yaz benim için Benim şiirlerimi çaldılar Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çeker giderim
Bu gönül dayanmaz artık fırtınalara Ben yağmurum zaten beni ağlatma Senin sevgine,dostluğa geldim Kırma kalbimi arkadaş çeker giderim. Yanmışım hasretler de kanadım kırık Gönül öylesine buruk mu buruk Bir tatlı söze gülen yüze geldim Sabrım biterse arkadaş,çeker giderim Ellerimi uzattım tutarsın diye Gönülden yalnızlığı atarsın diye Sevgisiz bir dünyada solar biterim Ben niye biteyim arkadaş,çekip giderim Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çık bir gece
Çık bir gece yorguluklarının kapısından, Hayalinde çam kokulu bir sahile uzan. Aç kollarını gökyüzüne, binlerce yıldıza bak, Sana göz kırpan. Kim bilir kayan yıldızlardan biri de benim. Bir dilek tut,inan hemen gönderirim. İstersen yalnızlığa bir sigara yak, Gece rengi hüzünleri uçup giden dumanına kat. Acılar pişmanlıklar,hepsi geride kalsın, Sudaki yakamozlarda yeni ümitler uyansın Karanlığı,gölgeleri bir an için unut, Uzat ellerini içindeki güneşi tut. Çık bir gece gerçeklerin kapısından Hayalinde çam kokulu bir sahile uzan....... Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çizgilerim
Zamana inat seviyorum çizgilerimi Yaşanmış senelerin doyumsuz izlerini. Şu gözlerimin yanındakiler, Pembe günlerdeki gülmeler, Dudağımın kenarında duruyor Acı tatlı,sözler. Yol,yol olmuş ya yaşlardan, Özlem sevinç,ayrılık yanağımda ki izler. Neden,nasıl niçin diye Yıllardır arkadaş şu alnımdakiler. Merhaba her gelen yeni gün Merhaba yeni çizgiler.. Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocuk
Gülün üstüne bir arı kondu. Çocuk arıyı sevmeye koştu. Arının bal yaptığını bilmiyordu, Arı korktu,çocuğu soktu.. Çocuk bir daha güllere hiç dokunmadı.... Deniz mavi,berrak sanki sonsuzdu, Çocuk girdi denize,suya dokundu, Bir balık çocuğa çarptı, Balık korktu,çocuk bilmiyordu. Çocuk bir daha denize girmedi.... Köpek yavrularını emziriyordu. Çocuk sevmek için koştu. Uzattı elini,köpek havladı, Köpek anneydi,çocuk bilmiyordu ağladı, Çocuk bir daha köpeklere dokunmadı... Çocuk küçüktü,annesi babası terketti, Çocuk sevgi çocuk insan,emekti, Hep insan aradı,insanlar acımadı, Çocuk hep insanlarla beraber yaşadı... Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dal kırıldı
Bir dal kırıldı. Yaprakları savruldu dört bir yana. Ağaç çok ağladı. Orman uykudaydı,duymadı. Bir kuş konmuştu ağaca. Bir kuş,bir kuş daha, Dal kırıldı kuşlar gitti Ümit bırakmadı ağaca. Uzakta bir küçük bulut, Geçti ağacı unutup, Duymadı yalvarışları, Dal yok oldu,kuruyup. Orman sessiz,bigane kaldı, Bir toprak,birde ağaç çok ağladı.. Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Delik,deşik
Yurdumda bir bebek doğanda, Benim yürek bin bir beşik. Bir evlat bir kurşun yese, Benim cismim delik,deşik. Kupkuru,ağlayan gözlerin, Vedasız giden sevgililerin, Kütükten silinen erlerin, Doğanları delik,deşik.... Ağla Anadolum ağla, Ciğerin hep pare,pare, Giden ağa gelen para, İnsanların delik deşik.. Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dilek
Senin hayallerin var yavrum Benim hatıralarım. Bir gün bakacaksın ki, Sen benim yerimdesin Bense hatırandayım Gençlik bitmez sanılır, İnan uzun değil hayat Ama güzeldir yaşamak Sevmek,sevilmek var olmak.. Suyu al avuçlarına, Nasıl da kayıp gidiyor Geçmez sandığın zaman İnan ki böyle bitiyor. Dilerim Tanrı aşkı tattırsın Sevdanın en güzelini Hasret katmasın içine Sevgilerin üzenini Senin ümitlerin var çocuğum, Benim yaşadıklarım Dilerim geriye bakınca bir gün Mutluluk verir hatıraların. Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Diyorum ki
Diyorum ki,zamanı geri döndürsem. On sekiz yaşında olsam yine. Güneş akşamla içimde yok olmasa, Mehtap gönlümde sabahlasa. Dünyayı kucaklasam sıkı,sıkı, Gözlerimde yaksam yine binlerce yıldızı. Sevgi,merakla baksam her şeye Kahkahaları düşürsem yerlere. İçim kıpır,kıpır,filizlense umutlar, Benden uzakta oynaşsa yağmurlu bulutlar. Önümdeki yılları saymaya,parmaklarım yetmese, Hep sevsem,sevilsemde hasretle bitmese. O zaman tattığım hazlardan bir demet yapsam, Ve ilk sevgilinin gözlerinde kendime baksam. Dünya yine öyle pembe görünse. Mutlu olurmuyum acaba,zaman tersine dönse.... Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|