![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk ve Kadın...
Bulut değil mi yağmura sebep? Veya yağmur değil mi göz yaşlarına namzet? Aktı ömrüm, Sus diyemedim Sana kalbim. Bir telaş, bir telaş Bende. Sanki sen benden önce. Hayır Yasını tutmayacağım. O kadar mahzun bir kalbi var ki aşkın, Aşk sadece dokunabilmek olsaydı, Aşk sadece hisler olsaydı, Aşk sadece özlemek olsaydı, Aşk sensin derdim kadın. Oysa aşk inandığım kadar var, İçimde. Oysa aşk, Sığdırabildiğim kadar var ömrümde. Daha çok sevmeliydim seni, Öyle ki ızdırabımdan, daha çabuk ölmeliydim. Belki de dayanmazdım görmeye.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Yaşanmalı
Yasaksa yasak Aşk yasanmalı. Çok uzaklarda olsada yaşanmalı. Sevgi varsa seni düşünüyorsam. Yaşamalıyım doyasıya. Öpmeliyim kuralsızca. Dokunmalıyım narın tenine. Sımsıkı sarılmalıyım bedenine. Benim olmalısın sadece benim. Yaz aşkı olmamalı. Nisan yağmurları kadar kısa olmamalı. Gök gürültüsü gibi gürlemeliyim. Akmalıyım bardaktan boşalırcasına. Canım istediğinde sıcacık dudaklarından. Bir buse bir buse daha almalıyım. Sevişmeliyim saatlerce seninle. Deniz olup kabarmalıyım uçmalıyım kuşlar gibi göklere. Seni sadece seni sevmeliyim. Beni sadece beni sevmelisin. Kıskanırım seni ben. Kıskanırım bana olmayan tebessümünden. Kıskanırım beni tutmayan ellerini. Düşüncelerini kıskanırım Beni düşünmediğin zamanlarını kıskanırım. Ve anlıyormusun benim sadece benim olmalısın. Aşkımsın seni paylaşmam imkansız. Yaşanacaksa yaşamalıyım seni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk yine aşk olacak...
Sokak lambaları Bu gün daha anlamlı _________Kararıyor! Nazlı bakıyorlar geceye Gariplik var. _____Sanki.! .. Hüzün çökmüş tepelerine. Buradan sonsuz Bir aşk geçmiş. _______El, ele Gönül, gönüle Masallar ülkesi dünya İnsanlar isyankar. Yüreklerinde sızı var. Yetmeyen zaman... Mutluluk bilmece. Kimine göre en tepede Kimine göre aldatmaca Son bahar müjdeci olmuş Sokaklara karlar yağacak İlk baharın doğumu Rüzgar çiçeğe umut. Çiçek böceğe bal sunacak. Acıların bitimi, ____________umut Umutların sonu Yine hüsran olacak. Aşk yine aşk olacak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk...
Orada olacağım iki gözüm bağlıda olsa hayalini mutlak kuracağım. seni aşk yaptım beni kurşun kalem. yazmak istiyorum kokunu duymak istiyorum seni okumak istiyorum yaşatmak istiyorum. bu gece dağıtmak istiyorum seni sevdiğimi yüreğime bir kez daha anlatmak istiyorum. Aşk..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk...
Hayatın her anı birer Aşk masalı. Aşk tutku. Aşk his Aşk yaşam Aşk sen. Aşk ben Aşk biz Bir tanem. Yaşamalı hayatı. Her anında inanmalı. Duygulardır dokunmadan aşkı yaşatan Ele avuca sığmayan, Sevdadır Aşk. Kalbimize sığmayan Kimi zaman yürek yarası Kimi zaman bir ahtır Aşk. Nasılsa sonrası bir kaç avuç toprak arası. Yaşamalı Aşkı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk...
Bu gün yine doğdu gün aşk, gün akşama döndü mehtap aşk. gün karardı gece aşk ve geçen günün ardından aklımda kalan yine aşk, yine aşk.... yaşama, hayata ve sana, Aşk... Sevgili..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk...
Yürek yakarır aşkı aşk süzgün aşk mavi 'sen geç gelen mutluluğumsun. AŞKIMSIN' aşk acımsı ve cesaret aşk içsel her yan toprak kalıcı olmalı aşk iz siz daha önceleri nerelerdeydiniz. görsel tuttuğum sakınca yanar dudaklarınız yalazı gözleriniz endamınız siz daha önceleri nerelerdeydiniz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk...
Yaz, aşkım. Aşkı cesaretle anlat Sadakati sun. Bana merhem olsun Sana zindan. _________Aşk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka dair...
Gün ışıdı. ay, gülümsedi yeni güne. bu gün doğdum ben annem bu günlerde ölecek olursam! ... dut ağacının dibine defnedin aşka dair yaşamışlarımı... sevda, yüzüme güldü koynunda yattım aşkın... gün içinde göremezsiniz hele bir ay çıksın! ... gülümser sizinde yüzünüze imrenirsiniz! ... ay bakışlım gecem, gündüzüm! .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkım..
Bana bir şey söyle Evet veya hayır de Bir akşam üstü Bir köşe başında Bir kadeh içermiyiz Seninle Bana bir söz ver Bir gün bir yerde Sevişirmiyiz Sevgilim Gizlice, Hayat kısa Zaman az Bana olan aşkın sanırım çok az Sana muhtacım ne olur Bana yaz Yaz aşkımı bu Bitmeyecek buhranmı Yoksa aşkım aşkımızmı.... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|