![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ***Sessizliğimde sesim***
Neden düştün yollarıma neden bıraktın bir başıma neden değdin yarama neden aklar düşürdün saçlarıma geceyi kabuslarla sundun gündüzümde sen yoktun bir çırpıda unuttun gözümde ağlayan bir buluttun neden dinmek bilmedin sessizliğimde sesim sevgisiz zamanda sevdam umutsuzluğumda umut özlemin kanatırken tatlı gülüşünle mutluluk veren sen unutulmazken ben esen yeldeyim ben unutulmuşmuyum uçan kuşta kanat çırpan uçan ama sana ulaşamayan sende yaralı kaldım yaramı saramadım dünüme ağladım gelmedin bugünüme ağladım gelmedin geşmişim silik dününde geleceğim ellerinde ecelim gözündeki hayalinde gelmesen derya kayıp izinde bir tek sözüm kalsın geride sevdası gömülü gönlünde deryanın sevdası; derya büyüklüğünde asla kurumayacak yaşayacak deryada yaşayan canlıların içinde şiirde ve türküde açan her çiçekte... Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ***Sevdam üşüyor 2***
SEVDAM ÜŞÜYOR Sevdam üşüyor gecenin sessizliğinde yağmur kokusu sarıyor bedenimi ve sen bilmiyorsun derya da sevdam üşüyor hasret'i kokuyor *******imde gözlerimde umutsuzluk var titrek bedenimde sen üşüyorsun derya da sevdam üşüyor yüreğimin ücra köşesine bir korkudur ki...sevgi ile düşüyor sensiz geçen *******im ağlıyor derya da sevdam üşüyor adın vardır konuştuğum hecelerde belki damarımda,belkide nefesimde kâr yağdıran ******* kanıyor derya da sevdam üşüyor... TARİH:HAZİRAN 26 2007 İST |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Sevgim yaşasın***
SEVGİM YAŞASIN Hani ilk gördüğüm andın sen seninle çoğaltmaktı zamanı tatmaktı mutluluk anını mümkün olmadı.! kuşları özgürlüğe salmadı benim yarim gitti... bu aşka umut kalmadı beyaz karlar sevda olup yağdı karlar eridi aşkım... donuyorum ayazda ben mutlumusun gittiğin yerde sen hani unutabilsem diyorum hani bir gözüm kapansa uykuya dalsam ben... uzanıyor sevdan irkiliyorum sanki iki çift göz uzaktan seyrediyor ben ağladıkça o gülmsüyor... sonra...dalıyorum imkansızlığına kime sarılmış acaba...diyorum ve...kanıyor içim sevdası beni öldürüyor o görmüyor... başkasına sarılıyor başkası onu sevmiyor ama gülüyor... ben yine ağlıyorum... sevgi damlaları akıyor içime hüznü mahsumiyetimi götürüyor neden hep sahipsizim neden yalnız dolaşıyorum bu kadar kalabalıkta neden tek onu arıyorum sevgi bu kadar acıtabilirmi sevgi ile başlayan dünyam bu kadar sevgisiz kalabilirmi umut ektiğim yüreğimde sevgisizlik dururken sevgini taşımaya gücüm kalmadı yorulmadım sevgim çoğaldı gücüm azaldı keşke daha çok kölesi olsaydım bu sevdanın ama azrail beklemeyor ki... sevdandan vaz geç yaşa diyor vaz geçmedim canımı verdim... sevgim yaşasın diye... sevgileri yaşatabilmek dileğiyle... Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Sevgimi büyütüyorum***
SEVGİMİ BÜYÜTÜYORUM Yeni doğmuş bir bebeğin hasaslığında; sana olan sevgimi büyütüyorum şimdilerde; ağlamaların,a içim ezilirken, dua ediyorum bir yandan; sen ağlamamelisin artık diye... acıları mutluluk,tan ayırmak senin için; cennet,i getirmeliyim gül yüzüne; gökküşağını sermeliyim üstüne; gül güneşine doğunca, taze bir gül getirmeliyim ellerine; kucak açıyorum mutu gelecek günlere; dünya başka bir cennet oluyor sen gülünce; acılar biter,umutlar ekilir seni sevince; sana olan sevgimi büyütüyorum şimdilerde; al,al filizlenen çiçekler açıyor gül yüzünde; damarlarında,ki kan dolaşmadan, ben gelmeliyim aklına daima sevgimle; senin için gelmeliyim sevenler dergahına; sen uyanmadan,mutluluk uykusundan, ben acılarını toplamalıyım bir çırpıda; yıldızlar gülümsemeli buğulu bakışlarına; dolunay uzaklara yol alınca, sessiz olmalıyım bir o kadar,sıcak başucunda; gökyüzü yere inince, kanat takıp cennet,te dolaştırmalıyım seni; pamuklara sarmalıyım, hiç hırpalamadan gözüm,de büyütmeliyim seni... Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 51799
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 1015
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() canım be duygularını şiirlere döküp bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.bazan insan düşünürde kaleme alamaz, kaleme alınmayan ne kahırlarımız var nede sevgilerimiz ahhhhhhh ....
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|