![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Başarmak
Işığa elek tutun,eledikçe eleyin Başarmak sevdasına kendinizi deneyin Cengiz Süslü |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BaşakTarlaları
Rüzgarlar eserdi, Kokunu toplardım Başak tarlalarında Sevda türküleri okurdum Karlı dağların Doruğunda. Yağmurlar yağdırırdım, Bazen yıldırımlar tutardım Okyanuslarda İçimde büyürdü, boğardı beni, hasretin dalgalarda. Bir fırtına kopardı ki; Bütün arzularınla,.. sokardı bir gece yarısı seni; Buz gibi yatağımda koynuma,.. karakışta. Ey saçları gece yarısı, bütün sevdalarımın.. can yakıcı noktası, alıp beni göndersende.. kaf dağının arkası, sana en yakın mesafem olacaktır. Cengiz Süslü |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başım Gözüm Üstüne-
At biner binici meydan dar gelir Yiğit olur başım gözüm üstüne Baş düşer sır vermez ama can verir Destanlaşır başım gözüm üstüne Selamın getirse düşmanım dahi Severim sayarım inan vallahi Yol verip gönderse Hikmet ilahi Çıkta gel başım gözüm üstüne Gurbette bu beden biçare naçar Düştüğü çıkmazda dost bir el arar Allah aşktan yana vermişse karar Her bir halin başım gözüm üstüne Kırgınım sudaki ışık misali Bendeki suskunluk volkan emsali Gönlümdeki bela aşkın timsali Büyüdükçe başım gözüm üstüne Bir zaman şah idin şimdi biçare Güvendiğin dağda kar pare, pare Şimdi ben ateşim sende pervane Dönersin başım gözüm üstüne Zamanı koymuşum yastık altına Yazdığım her şiir senin hakkında Gelde yerimde ol Allah aşkına Koy kapıya başım gözüm üstüne İçim kan ağlıyor baksam yüzüne Güvenmek isterdim inan özüne Bırakıp gidemem sözüm üstüne Varlığın başım gözüm üstüne Bazen can çekişir kıvranır beden İsyanım yükselir göklere yerden Yar deyip koklarım gülden,dikenden Delirtsen de başım gözüm üstüne Genç idim,güç bende,kan bende derdim Ölüme,mapusa kader bu derdim Kemiği,iliği,eritir derdin Çürüsemde başım gözüm üstüne Belalım; Gönlüme tek çare senden Adını zikreder kalbim ezelden Ayağının tozu bana her şeyden Kıymetlidir başım gözüm üstüne Gözümden uykuyu alır periler Çelik çomak oynar benimle cinler Aklımı başımdan alıp giderler Aşkın kalır başım gözüm üstüne Sana sitemimden edersem cefa Etmesin bu ömür yarına vefa Öldürsende beni her gün bin defa Nefretin başım gözüm üstüne Korkarım bu gidiş sonuçsuz kalır Ömür iflas eder nefes daralır Musalla taşında beden yıkanır Göz yaşın başım gözüm üstüne Gül sana,gül sana dikenler bana Çile bana,dert bana mutluluk sana Başka bir kişiyi alsan koynuna Kodesler başım gözüm üstüne Davam Allah için insanı sevmek İnsan olmayı da sana öğretmek Gittiğin bu yoldan geri çevirmek Dönde çık gel başım gözüm üstüne Cengiz Süslü |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başıma Gelecek Varmış
Ne desem nasıl anlatsam Aka karalar bağlasam Narı mühürle dağlasam Başıma gelecek varmış Dilim derdimi söylemez Kimse halimi bilemez Tabip merhemin süremez Başıma gelecek varmış Simsiyah saçlar ağarmış Baharda karda yağarmış Gönül soysuza bağlanmış Başıma gelecek varmış Mecnunun bastığı kumdum Leylaya deryayı sundum Sevdada belayı buldum Başıma gelecek varmış Çırak oldum,usta oldum Muhabbetle aşkla doldum Bir tek sevdanla yoruldum Başıma gelecek varmış.. Cengiz Süslü |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başıma Kalkma..
Ben bir gençlik yitirdim seni bulma uğruna Mazimde mutsuzluğu tutup başıma kalkma Giden gitti..Bundan sonra ömrüm armağan sana Verdiğin mutluluğu her gün başıma kalkma Yar sırf senin kaşına,gözünemi vuruldum Sanma körü körüne aşkına köle oldum Bende her güzelliği yaşayarak duruldum İlk sen olmadın diye..bunu başıma kalkma Önce yiğit biriymiş dedim ruhunu sevdim Hal,hatır,kadirşinas ahdı vefalı dedim Sonra kapılarımı açıp kalbimi verdim Seni deliler gibi sevdim başıma kalkma Saygıda eksikliğim oldumu söyle bir kez İlgime alakama şahittir bilen herkes Ölsemde istermiyim,senden bir yudum nefes Aşkıma onurluyum diye başıma kalkma Belkide aradığın uçuk kaçık bir sevda Bugün selam, merhaba belki yarın elveda Aşkta riyakar olmak isyandır bil Allah'a Esnek değilim! Kaba! Deyip başıma kalkma Yar gözümden hasreti,hüznü..bir kezde sen sil Birkezde Allah için kadir kıymetimi bil Bana değil aşkıma saygı duy bir kez eğil Gereksiz gururunu hergün başıma kalkma Sen ayrı bir efsane,ben ayrı bir efsane Biraraya gelmişken gereksiz bu mesafe Ya bana sarılırsın yada beyaz kefene Sakın demedi deyip sonra başıma kalkma İş işten geçmiş olur benim başımı yakma Cengiz Süslü |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başka Bir şey..1.
Bilmek başka bir şeydir Anlamak başka bir şey Sen sevgimi bildinde Anlayamadın… Hayat başka bir şeydir Yaşamak başka bir şey Ben hayatı tanıdım Yaşayamadım.. Bir gün karşıma geçip Derdimimi dinledin Benim gibi hissedip Benim gibimi sevdin Gözlerimle gözgöze Söyle kaçkere geldin Tutulmak başka şeydir Tutunmak başka bir şey Gülmek başka bir şeydir Mutluluk başka bir şey Ben çok güldüm beklide Mutluluk göremedim Sabır başka bir şeydir Merhamet başka bir şey O güzel gözlerine Direnemedim.. Cengiz Süslü |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başka Bir Şey..2..
Aşk özgürce yaşanır Sevgi saygısız olmaz Güvenmek başka şeydir Menfaat başka bir şey Kalp bir lafla dağlanır Bütün mazi canlanır İncinmek başka şeydir Kırılmak başka bir şey Boşa gelinen Dünya Baki değil insana Borçlanmak başka şeydir Borç yapmak başka bir şey Yollar eğri olsada Sular hep dümdüz akar Eğilmek başka şeydir Eğrilmek başka bir şey Doğru dümdüz saç teli Ucu çatallı olmaz Adalet başka şeydir İhanet başka bir şey İnsan gördüğünede İnanmıyorsa eğer Aptallık başka şeydir Ama-körlük başka şey Diliyorum Allah’tan İlim versin herkese Işık başka bir şeydir Aydınlık başka bir şey Cengiz Süslü |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başka türlü sevememki…
Silmeden gönlünden hatıraları Yanlızca seninim diyememki ben Unutman gerekir başkalarını Kendimi sana verememki ben Benim ol yanlızca..yanlızca benim Sanada banada yeter bu sevgim Aşkı tadacaksın benle eminim Başka türlü seni sevememki ben Ben kabul edemem paylaşılmayı Beceremem kendimi alıştırmayı Bir kızıp,bir küsüp,bir barışmayı Oyun oynamayı bilememki ben Cengiz Süslü |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bebek
Soyadımın devamı,bu bitmez kan davası O gözlerimde umut gönlümde Türk havası Bir bebeğim daha olsun istiyorum gönülden Bir bebeğim daha olsun istiyorum ta dünden Cengiz Süslü |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bedduam
Kızıl kıyametler kopsun başından, Başkasını yar diye bakarsan eğer İn,cin top oynasın küçük aklında, Başkasına yar diye bakarsan eğer Bütün özlemlerin düşlerde kalsın Hayallerin gözünden yaş olup aksın Yüreğin hasretle tutuşup yansın, Başkasını yar diye sararsane eğer. Dostların şeytanlar ve cinler olsun Kalbine zalim diye kilit vurulsun. Ahrettemekanın cehennem olsun Başkasına yar diye bakarsan eğer. Çocuklar sana hep uzaktan baksın Analık özlemi kalbini yaksın, Duaların Allah'a isyan sayılsın Başkasını yar diye seversen eğer Cengiz Süslü |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|