![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Boncuk
Bu sabah; Sensizlik rüzgârı esti gurbetten Saçlarımı okşadı da geçti Kokun hasrete karışmış Geldi yanıma… Özlemin doldu yine Damarlarıma… Boncuk gözlerindeki yaşlar Yağmur olmuş Döküldü birden avuçlarıma Seni görmek istedim O anda, Sarılmak istedim boynuna Özlemin kırbaç oldu Vurdu duygularıma… Kafam dağılsın istedim Radyoyu açtım Birden …. Neslihan çalmaya başladı radyoda Ankara …. Ahh… Ankara Dolaşsam da yollarında Yalnız başıma… Boncuk gözlümü Unutamam asla… Anladım ki; Aramıza ay değil Yıllar girse de, Özlemin yüreğimi viran etse de, Ruhum bedenimi bırakıp gitse de, Bitmeyecek bu sevdam Kalacak canımda… Damarımda olacaksın Her an yanımda… Seni unutmak mı? Asla… Unutamam bir tanem Ne seni… Ne de… O çok sevdiğim Boncuk gözlerini… Nuran Kara
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Canım
Seni gördüğümde yeniden doğdum Sana bir kez daha ben aşık oldum Özleminle *******ce ben mahvoldum Seni gördüm sevdiğim şimdi mutluyum Sana olan özlemimi bir görebilsen Benim sevdiğim kadar sende sevebilsen Sevdiğim Bebeğim Can'ım sana bir gelebilsem Seni gördüm sevdiğim şimdi mutluyum Günler ******* geçmek bilmedi Bu ceza beni yedi bitirdi Ama neyseki kısa sürdü ve bitti Seni gördüm sevdiğim şimdi mutluyum Anladım ki ben sensiz olamıyorum Ne yaparsam yapayım seni çok özlüyorum Birgün olsun seni unutamıyorum Seni gördüm sevdiğim şimdi mutluyum Kalbim kıpır kıpır Seni gördüm ya Yüzünü gördüm sesini azda olsa duydum ya Kendimi yine sende buldum ya Seni gördüm sevdiğim şimdi mutluyum Nuran Kara
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canımın İçi
Yüreğin hiç gitmeyecek gibi gelsin Elinde kırmızı güller de olsun Hançer olsun sevgin yüreğimi delsin Karanlık dünyana sevgiler dolsun Görmesin gözlerim başka birini Hayatım senden ibaret olsun Sen gitsen de doldurmasın bu kalp yerini Unutursa o an yüreğim solsun Bundan böyle kalbin hiç üzülmesin Ömür boyu yüzünde gülücük olsun O gül dudakların hiç büzülmesin Mutluluk kalbinde gitmez kamp kursun Küçük mutluluklar kalbini sarsın Bütün güzellikler seninle olsun Her zaman derim ya iyi ki varsın Dilerim keşkelerin hep gerçek olsun Nuran Kara
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canın Özü Sensin
Kahve gözlerinde boğulmaktayken Kurtardı biran da o bakışların Oysa tam kendimi soyutlamışken Hayata bağladı sarılışların Bir çığlık yükseldi çok derinlerden Duyulmadı bir türlü haykırışlarım Esen rüzgârın serinliğinde Yolunu da buldu kayboluşlarım Sen uzaklardan gelen sevgili Yaralı kalbimin sahibi oldun Birazcık sevimli çokta ilgili Mutluluk olarak yüreğe doldun Özlemiş duygular anlaşılmayı Senin sayende yine kendini buldu Közlenmiş acılar sarmışken beni Sevginle yüreğim ayakta durdu Ağlamaktan yosun tutmuş yüreği Sana kısmet oldu inan güldürmek Sevdan ile boş yüreğim şenlendi Bana düştü duyguları bildirmek Sen varsın yanımda inan mutluyum Yarınları düşünmek acı vermiyor Gelecek günlerden çok umutluyum Yüreğim hüzünleri kalbe sermiyor Nuran Kara
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çarem Sensin
Sen Hiç Çaresizce Bekledin mi Birini Belki Gelir diye Gözün Yollarda Kaldı mı Kulağın Telefonun Çalması İçin Yalvardı mı Gözüm Yolda Kulağım Yalvarıyor Şuan Sen Hiç Çaresizce Bekledin mi Birini Nasıl Ulaşacağını Bilmeden Ya Gelmezse Diye Düşündünmü Ulaşamıyorum ve Düşünüyorum Şuan Sen Hiç Çaresizce Bekledin mi Birini Onu Göremeden Gidemem Diye Düşündünmü Gece Geçmez Sabah Olmaz Diye Üzüldünmü Göremedim Seni Gecem Sabahım Yok Şuan Sen Hiç Çaresizce Bekledin mi Birini Saatler Geçmek Bilmiyor Ses Bekliyorum Birde Nefes Yanımda Olmasanda Ne Ses Var Ne Nefes Şuan Sen Hiç Çaresizce Bekledin mi Birini Hele Hele Senin Olmayan Birini Belki Birgün Olur Diye Bekledin mi Ben Benim Olmayan Birini Sevdim Ve Beklerim Dedim Ama Hala Gelmedi Şuan Çaresizim Yalnızım Bomboşum Sensizim Çaresizliğe Yalnızlığa bomboşluğa Katlanırım Ama Sensizliğe Asla Kalbim Dayanmıyor Özlüyorum Seviyorum Üzülüyorum Ve Gidiyorum Sevmek Ne Demek Ben Biliyorum Çünkü Seni Çaresizce Bekliyor Ve Çaresizce Seviyorum Nuran Kara
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocuk Değilim
Farkında mısın canım ben çocuk değilim ki Kendi kararlarımı kendim verebilirim Cahil biri değilim herkese inanmam ki Çevremdeki dostları kendim seçebilirim Anlıyorum sevdiğim korumak istiyorsun Zarar görmemem için uyarıyorsun beni İnsanlar çeşit çeşit güvenemem diyorsun Anla artık ne olur çok sıkıyorsun beni Hislerim kuvvetlidir ne olur güven bana Doğruyu ve yanlışı ayırt edebilirim Kötü bir şey olursa söylerim hemen sana Başım çok sıkışırsa yardım alabilirim Başıma buyruk biri değilimdir bilirsin Fikirlere çok güzel saygı duyabilirim İnsanları genelde çok severim bilirsin Zarar vereceklerse hemen silebilirim Senden bir isteğim var ne olur anla beni İnan bana bir tanem sana köle olurum Görüyorsun hayat zor birde sen sıkıyorsun Böyle devam edersen ben canımdan olurum Nuran Kara
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocuksu Sevdiğim
Sen benim yüreğimin çocuk kalan yanısın Damarım kesilse de hiç akmayan kanısın Benim çocuk yüreğim hiç senden vazgeçer mi? Tüm dünya sevdiğimi böyle bilsin tanısın Unutursun diyorlar inan ki ben şaşarım Sana kavuşmak varsa engelleri aşarım Benim çocuk yüreğim hiç senden vazgeçer mi? Özlemlerin çığ olur hayalinle yaşarım Gözlerim seni arar gece gündüz her yerde Senin tenin devaymış geçmeyecek her derde Benim çocuk yüreğim hiç senden vazgeçer mi? Rüyalara sorarım benim gül yüzlüm nerde Bitecek bütün özlem biliyorum sevdiğim Küçük bir dileğim var gerçekten istediğim Benim çocuk yüreğim hiç senden vazgeçer mi? Bir an önce gel bana budur hep dilediğim Nuran Kara
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çok Özledim Gel Artık
Bebeğim inan çok özledim seni Burnumda tütüyor sevgin gittiğin günden beri Kalbim titriyor adını duyduğumda Ben hala aşığım yanında olmasamda Gezdiğimiz yerlerde yalnız dolaşıyorum Seni bir gün görmezsem sanma ki yaşıyorum Kalbim senin yanında döner mi bilmiyorum Bildiğim bir tek şey var seni çok seviyorum Gözlerini rüyada görmek inan yetmiyor bana Hasret kaldım hem sana hemde sıcaklığına Gelsen bana birgün uyusam kucağında Çok şey mi istiyorum sarılsam yeter bana Uykularım kaçıyor benim gittiğin günden beri Çok uzaktasın aşkım gelemiyorsun ki geri Ben senin aşkından oldum divane deli Geldiğinde bulacaksın beni leyla misali Nuran Kara
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dayanır Mı Bu Yürek
Bebeğim sen gideli İki ay oldu Her geçen günüm seninle doldu Özlemin beni yaktı kavurdu Bilmiyorum sevdiğim dayanır mı bu yürek İlk günler daha kolaydı gittiğini bilmek Şimdi zorlaştı düşünüyorum da nasıl geçecek Birgün görsem inan bana yetecek Bilmiyorum sevdiğim dayanır mı bu yürek Gözlerimdeki yaşlar küstü artık akmıyor Aynadaki ben farklı artık güzel bakmıyor Gezdiğimiz sokaklar bana kucak açmıyor Bilmiyorum sevdiğim dayanır mı bu yürek Söz verdim ya sana bak saçlarımda uzadı Birgün olsun gözlerimde bir başkası olmadı Kalbim senin sevgini onur bildi taşıdı Bilmiyorum sevdiğim dayanır mı bu yürek Nuran Kara
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deli Sevgim
*******in karanlığına yazılmış sevgileri Gözlerim görmese de kalbim inkar etmiyor Acılar sarmışken benim tüm benliğimi Sevdamı yazıyorum işine de gelmiyor ******* hep karanlık beni çok korkutuyor Şiirler kalmış ortada yerine ulaşmıyor Sevgileri aşkları dikenli teller sarmış Sevgimi veriyorum üzerine almıyor Uykularım kaçıyor hep seni düşünmekten Hecelerim bir türlü doğru yolu bulmuyor Sevgimi kılavuz yaptım verdim ben ellerine Verdiğim çaba boşa bana doğru gelmiyor Düşlerimde yaşatıp büyüttüğüm sevgimi İlmek ilmek işledim yar yollarına serdim Hiç mi anlamadın benim deli sevgimi Senin kalbin bebeğim neden beni sevmiyor Nuran Kara
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|