![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Can
Bu can,cananına muhtaç Bu gönül,kalbime yenik Bu yüz,tebessüme yasak Bu gülüm,bülbüle hasret Bu gurur,yaşamaya tutsak Bu ömür,oynamaya vasat Bu şans,gülmeye haciz Bu kahkaha,atmaya mahrum Bu özgürlük,kendime uzak Bu dünya,geleceği korkulu. Fatih Güler
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Can Patlıcan
Bu dünyaya bir insan geldi, İlginçtir bunun canı can değil. Daha iki günlükten Bunun canını hiç zannediyorlar Bunun canı can değil patlıcan. Oyuncaklarını ne yok ettiler, Nede sağlam ettiler, Oyuncaklarını perişan ettiler Onlara göre çok doğal hareket bu. Aslında simdi bana da çok doğal geldi Çünkü bu can değildi bildiğimiz patlıcan. Karnı yarık,patlıcan kebabı, Patlıcan kızartma, Bütün patlıcan yemeklerini yapabilirlerdi Belki niye katillere madalya takmadınız Katillere çok ayıp ettiniz çok Bu can patlıcan. Yürüyemese de olur, Konuşamasa da olur, Ağzını kontrol edemese de olur Bu can patlıcan. Ömür boyu mahkum olsa da olur, Acılar içinde kıvransa da olur, Ömrü hep sıkındılar, Özlemler,çaresizler, Bunalımlar içinde geçse de olur Bu can patlıcan. Acının tatlısı da var o da patlıcan Acılı biberden iyidir patlıcan Yani bu can iyi ki patlıcan. Acılı biber olmak demek Acıları aratacak kadar, Dününü özleyecek kadar, Bugünü saymayacak kadar, Yarına bakamayacak kadar bir kaderdir. Patlıcan ise, Dününü hatırlamayacak kadar onurlu, Bugünü yarın sayabilecek kadar Sabırlı bir kaderdir Bu can patlıcan. Acılı biberi yediniz vakit ağzınız yanar O acı ömür boyu Ağzınızda acı bir leke bırakır. Patlıcanı yediniz vakit ağzınızda tatlı, Farklı bir lezzet bırakır, O lezzet ağzınızdan yok olsa bile O lezzetin farklılığı Aklınızda tatlı anılar bırakır Bu can patlıcan. Fatih Güler
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Kulak Neler Duydu Neler
Bu kulak neler duydu neler, Bir kızı bin kişi ister bir kişi alır dediler bana, Ben istemedim ki Sadece gönülden sevdim, Seveceğim,özlüyorum. Sevginin adaletine inanmasaydım Nikah masasını ona dar ederdim, Yada göremez di. Keşke inanmasaydım da Ruhumun yerine bedenim uyusaydı, Beni yaralayan sözleri duymasaydım. Sana ne var ki bu dünyada işin iş dediler, Doğru bu dünyada bana ne var ki Dört kişi dışında Gençliğimi var, Çocukluğumu var,sevgilimi var, Özgürlüğümü var,arkadaşımı var. Doğru işim iş bu dünyada, Daha bebekten işime başladım, Zor yemek yeme işi, Zor yutma işi, Ağzımı zor kontrol etme işi, Dişimi sızlatmama işi, Daha çok var da İşime göz koyan diye söyleyemiyorum. Bana sen benimle kıyaslama dediler, Doğru ben hiç kimseyle kıyaslanamam Erimekte olan dağdaki karla, Solan çiçekle,uçamayan kuşla, Yaralı atla kıyaslarım kendimi. Yalvarıyorum kulağıma küpe takmayın Çok utanıyorum Bunun için mi okudunuz siz. Kusura bakmayın Bu kadar değerli küpeler alamam sizlere Çünkü ben sizin kadar okumadım. Fatih Güler
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bugün 10 Kasım
Bugün 10 Kasım Yıldızların düştüğü, Bulutun toprağa ağladığı, Toprağın kavuştuğu gün Bugün 10 Kasım Bayrakların yarıya indiği, Düşmanların sevindiği, Milletimizin minnet yaşını döktüğü gün Bugün 10 Kasım Dış güçlerin bayram, Planların seyran, Emellerine ikram ettiği gün Bugün 10 Kasım Düşünceleri beyin kütüphanemize, Sözleri kulak teybimize, Bedeni maalesef anıtkabire girdiği gün Bugün 10 Kasım Savunduğu Laikliği, Kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizi Bayrağımızla koruduğumuz gün Bugün 10 Kasım Saatler dokuzu beş geçiyor Yine ağlayarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk e, Vatanımızın toprağına Yepyeni evlatlar yeşerttiği gün. Fatih Güler
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bugün Benim Doğum Günüm
Bugün benim doğum günüm Kadehlerin içip içip ağladığı Sarhoşların sızıp sızıp ayıldığı Narkozların bayram ettiği gün Bugün benim doğum günüm Yazların güneşe hasret çektiği Güzlerin berivana yetim kaldığı Baharların bulutu aradığı gün Bugün benim doğum günüm Romanı bir türlü bitmeyen Şirin,Ferhat’a hep küsen Ecel minderine çömeldiği gün Bugün benim doğum günüm Haklarımın dürüm yapılarak yendiği Göz yaşlarımın bardağa boşalıp Güneşsiz sabahlarımın içtiği gün. Fatih Güler
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulut Dünyam İçin Ağlıyor
Kalbim aşk yangını içinde, Bağrım aileme yanık biçimde, Her iki ateşi söndüremediğim içinde Yağmur benim için yağıyor Şehitler veriliyor toprağa, Tuzaklar kuruluyor vatanıma, İşgalcileri yanaştırmamak için Bulut ülkem için gürlüyor Ortadoğu da kan gövdeyi, Afrika da açlık ecele, Doğal afetler hayvanları götürüyor Bulut dünyam için ağlıyor. Fatih Güler
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Can Simidi İstiyorum Kaptanım
Can simidi istiyorum kaptanım Azgın hayat dalgalarında boğulmamak için. Akşama bedenini istiyorum babam Ruhunu kaplamak için. Paran varsa işten gelirken Tek ekmek istiyorum babam Alnının terine banarak gururla yemek için. Fatih Güler
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cenneti Hafife Alırsan
Kapat gözlerini,nem dolmadan. Hisset duygularını,utanmadan. Et hayallerini,çekinmeden. Gör rüyalarını,çalınmadan. Uyanma uykudan,hayata sarılmadan Aç gözlerini,düşün, İyiliği,güzelliği,doğayı, Kardeşliği,dostluğu,akrabalığı, Vatanını,dünyayı,dürüstlüğü, Maddi,manevi borçlarını Hiç düşünme, İntikamı,intiharı, Kini,kanı,kötülüğü Hep şükret, Sakat değilsin hiç değilse Cenneti hafife alırsan, Cehennem kapısı açıktır kula. Fatih Güler
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çaldım Aşk Kanunu
Ela gözlerinden nem, Kumral yüzünden papatya, Pamuk ellerinden sevgi, Yumuşak dizlerinden yastık, Uzun saçlarından rüzgar, Temiz kalbinden aşk, Melek yüreğinden cennet, Tebessüm gülüşünden bahar, Şirin sözünden şiir Çaldım aşk kanunu, Eğer suç işlediysem Kerem ile aslı, Mecnun ile Leyla, Ferhat ile şirin affetsin ruhumu. Fatih Güler
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çapkın Kaynanam
Cevizi kırdım kaynanama verdim Teşekkür ne gezer surat beş karış Dişi yok diye cevizi eledim Kıymet ne arar surat ikiye katlar Tadı yok diye tatlı yaptım Bir tepsi midede surat üçe katlar Belki hasta diye ilaç aldım Eli yüzü nurlu surat dörde katlar Kırık var diye doktor çağırdım Doktor beyi görünce suratı güller açar Vay kaynanam vay çapkın kaynanam Kocalarımızı öbür tarafa Çapkınlının göndermiş kaynanam Kulağıma fısıldasaydın da kocamı kurtarsaydım Ben kendi herifimi, Sende elin heriflerini yaşatsaydın. Çapkın kaynanam. Fatih Güler
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|