![]() |
|
|
#51 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57930
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aşk Diye Diye
Bilmeyenler aşkı, aşk diye diye Daha doldurulmaz, içi boşaldı Öğretilen ezberle can verdi ölesiye Dünyanın başına acaip iş aldı. Sevdim diyenler bedene hayran Yıllar yılı çürüdü güdümlü can Sil baştan dünyayı etsek de seyran Ezmek için köle sivri taş aldı. İlkel silah sivri taş ile başlamış Siyah derili atalar cildini işlemiş Yemiş saçını kel yeri güneşlemiş Köleler özgür bir güneş aldı. Çok severimi, sevdim sandılar Sisteme göre sev dedi, hayvandılar Melankoli kalanlar boşa yandılar Olmayan aşklar acaip kış aldı. Keriz düzende çok fuzuli güler Kamil At şef bilinir dürzüler Efendilik yanlıştır alçak efendiler Yüklü omuzlar çürük baş aldı. Kamil At
|
|
|
|
#52 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ateist Köyün Softası
Kinciler sevgi içinde zamanla batar Yokuşlarda bacaksız yorulur inler Doyduktan sonra tabağa tekme atar Gizli kinciyi eritir sevgi ile yüzbinler. Daha doğmadı gelecek sevgi neferi Dolduran göbek atar şişirir caferi Boşa yol alır koşar ölüme olur seferi Kulağı rüzgara kapatır fitneyi dinler. İnsana kıyan tanımazlar hiç anasını İnsanı gömer üstüne diker binasını Medya elinde yutturur çeker kınasını Öyle giderse daha çok gelişir kinler. İnadı inattır çöle yağmur yağmazmış Yiğit olan kötüye boyun eğmezmiş Sevgi ile oluşan su, aşkı boğmazmış Bulandırmak için çağrılırmış cinler. Kamil At, yarına endişedir haftası Dürüst insanın yazılmaz fiyat yaftası Boşa çaba verir Ateist köyün softası Sistemin çöküşünü çalar düğünler. Kamil At
|
|
|
|
#53 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Avrupa'da Son Cadı
Sene binyediyüz seksen iki Şeytan ile ilişkiye girdiği İddia edilerek, avrupa'daki 'Son Cadı', -Anna Göldi- Kılıçla kafası kesilerek Haksız yere, öldürüldü! . Canına kıyıldı... Cadılığını görenler iddialıydı İşkencede cadı olduğunu Kabul etmek zorunda kalmış Son cadı, ve ondan öncekiler Fakat zaman içinde Cadılarla şeytanın olamayacağı Düşünülerek cadı idamlarına Son verilmiş... Yüz binin üzerinde Cadı yakılarak öldürülmüş Kiliselerin fermanı ile Gerekçelere ise bugün Sadece gülünür... Gözleri ile insanın canına Hertürlü hastalık sokuyormuş Şeytan ile kontrat imzalıyormuş Normal bir insanın içini Gözleri ile görüp okuyormuş Birini öptüğünde, vucuduna Sonsuz bir lanet katıyormuş... Çok kötü ruhlarla pazarlık yapıyormuş Süpürgeye binip uçtuğunu Görenler varmış, İşkencede bunları Eli ayağı bağlı, kabul ediyormuş... Yapılan araştırmalarda Böyle bir şeyin imkansız Olduğu anlaşılmıştır insanın aklına sorular doluyor Peki o zaman o cadılar vardı da! Bugün niye yok? yoksa hepsi Öldürüldümü, nereye saklanmış Olabilirler acaba? Bir yerde fırsat mı bekliyorlar yoksa O çağda vardı da... bu çağda Niye yoklar, demek ki birileri Olmayan hayaller kurup Bütün insanlığa yalan söylemiş Kamil At
|
|
|
|
#54 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Azdır Dediklerim
Dünyada bak da, kimler nasıl yaşıyor Zalim haksızdır pislik midesi şişer Yoksullar birazcık yemiş boşuyor Yaptığına karşı azdır dediklerim. Yoksulu ezenler bir de haline güler İnsana kıyar, ölür de cennet diler Baskıcılar insan bilinir fakat caniler Yaptığına karşı azdır dediklerim. Yoksulun hayatı pisliğin midesinde Tehdit eksik olmaz cani sesinde Birgün anti ses gelir dünyanın ötesinde Yaptığına karşı azdır dediklerim. Nice puştlar zalimin gönüllü kölesi Ustaca suç işler halka saklı hilesi Dur demek yetmez şaşmış pusulası Yaptığına karşı azdır dediklerim. Berbat bu durumu kendi mi yaptı Düzen kuzgun leş kapital hesaptı Hainler gizlice lokmayı dişten kaptı Yaptığına karşı azdır dediklerim. Kamil At yoksula umuttur dizem Beyinsiz yaratık içinde can gizem Okyanus taşar şimdiden açık kozam Yaptığına karşı azdır dediklerim. Kamil At
|
|
|
|
#55 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Azraile Oy
Seçimde seçtiğinin emri ile Büroya geçen dayı kesilir Şimdi dayak yersin güle güle Zıplayıp kükresen ayı kesilir Artık bürokrasiye sen ganimetsin Örtmezsen suçu bozuk aletsin Çalışacak vergi için nimetsin Piyasa da vücudun sayı kesilir Birazdan masada hesap yapılır Bir imzayla odağın satılır Hemen ölmüşsen leşin kapılır Yaşıyorsan bile duyu kesilir Bağıran riyakara oy verdin Canını dümene koy verdin Azrailine kıvamında çay verdin Ölümünün artık beyi kesilir Kamil At der neler söyledim Kulağa kaçtı yalan yedim Ağrıyan belim hayli inledim Kaynaklı acının neyi kesilir Kamil At
|
|
|
|
#56 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Baba - Sigara Ciğerler
Başladığımdan beri Babamın yanında içiyorum Sigarayı. Ciğerlerim paslanmış Egsoz'dan beter, Babama saygıyı ezelden biliyorum... vücuduma bedenime Ciğerlerime büyük saygısızlığım devam ediyor Nikotin filtreyi gizlice delip geçiyor İçine çeke çeke gizli zehiri Yanan tütünü sigarayı Onları kül etmişim Nikotin, katran'ı bile bile Kamil At
|
|
|
|
#57 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bana Beni Anlatma
Ben kendimi gayet bilirim Bana beni sen anlatma Asimile edemezsin gülerim Şeytanla kucaklaşıp yatma. Dünya yokken ben vardım Geniş göklerde uçardım Bütün canlıya bir bakardım Boşuna çamurunu ıslatma. Sen uyurken saz çalardım Kovalar aklımı yakalardım Bir okyanusum taşıp dolardım Kafamı boşuna patlatma. Çabalar boşa farkındayım Sana göre bitirmen var sayım Seni korkutmaktır huyum Yapıştırılmış kaşını çatma. Senin değil dünya benimdir Fikir baban da kimdir Eşi olamaz, sevgi dinimdir İnanma öbür cihana iletme Kamil At der sizi şakşaklar Sizde ölümdür haklar Kar etmedi sizin yasaklar Otur da artık kendini aldatma Kamil At
|
|
|
|
#58 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bardakta Beton Yoğurduk
Mağaraya benzer bir ev yaptık Hırsıza büründük harç kaptık Balyozla bütün duvarları öptük Bardakta beton yoğurduk. Fidanımız gizliden söküldü Çok acı yerine çıkra dikildi Yukardan halimize takıldı Verimsiz yıldız doğurduk. Hırsız yaptık hedef komşuyu Erken yayıldı olunmaz duyu Kendimize kaptık dipsiz kuyu Dibinde davul zurna kurduk. Sonsuz sinmiş içinde kiminin Güzelliği bilinmez gizli kinin Dostluğa havalanan güvercinin Arkasından küfür uçurduk. Sel içinde selamladık girdabı Üzümü yaktık olmadı şarabı İnanmadık sıcağına yaktık kitabı Hergün daha da soğurduk. Kimine çatlar diye açtık arayı Yanlış tuttu gizledik numarayı Konak bitmeden çaldılar parayı 'Hesap' diye Kamil At'a vurduk. Kamil At
|
|
|
|
#59 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Baskıcı Kafa
Baskılar altında ezilen yoksulun Namlu gölgesinde kokuyor midesi Hedefi belirlenmiş yanlış bir okulun Taraflı olur, sarıklı sakallı faresi. Yoksulun midesi kokar doğrudur Baskıcının daha kötü kokuyor dişleri Bazı yoksullar ıssız çölde çadır Zalimden nefret etmektir tek işleri. En kirli şekilde bitirir başladığı işi Kılık giyer melek olur baskıcılar Kan kustuğu saraydan yakındır inişi Çok sorun çıkarır sakallı hacılar. Dışardan güzeldir parlak sokaklar Karanlıkta saklı, çok kan dökülür Mazlumun canına kıyılır alınır haklar Kapısına bin bir çeşit çivi çakılır. Kamil At yoksul gökte umut toplar Baskıcının içinde dışında yanlışlar Korunmaya alınır siyah coplar Son gülen de sonsuz olur gülüşler. Kamil At
|
|
|
|
#60 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Baskıcı Üniforma
Kokmuş sistemini korumak için Kafada beyninin farkında değiller Eğitimde kaptığı karşılıksız bir kin Ondan devrimciye kıyar cahiller. Aldığı kurslar insanları soymaktır Yoksula kıyıp canına doymaktır Karga soyları işleri can oymaktır Beyni sermaye, soyar cahiller. Sürekli yeni serüven arıyanlar Gözü dönmüş sistemi koruyanlar Sokak ortasında insan tarıyanlar Baskıcı üniforma giyer cahiller. Onlara göre onlar var onlar tek Eğitimi ısırmak içindir köpek Üstüne el kol ile serpilecek gök Patrondan ıslık duyar cahiller. Kamil At sözü şimdi kesmeliyim Düşüncemi göklere asmalıyım Cahile kalsa hemen susmalıyım Örümcek kafa tarumar cahiller. Kamil At
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|