![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bitmiş Bir Aşk(Yenilmiş Bir Adam)
Uzun olmuştu Çokça zaman geçmişti Seni görmeyeli Karşımda duruyordun Uzansam dokunacağım Ama korkudan durmak üzere Kalbim titriyor bedenim Zaman durdu dünya durdu Sensin evet sen Kaybettim sandığım Üzülüp kahrolduğum kaybettiğime Karşımdasın işte Kahretsin tutuldu dilim Oysa neler demek isterdim Bir bilsen neler söyleyecek Çözülse bir dilim, tutuldum Yüzün aynı sen ama Geçmiş içinden ben Silmiş belli yüreğin Sus tamam söyleme Biliyorum aslında söylemek istediklerini Sende sevmiştin beni çok zaman önce Ama unutmak olmuş sonunda O sevgin işte Anladım söyleme ben anladım Anlattı bana bakışların Anlattı o soğuk bakışların Anladım unutalı çok olmuş beni Git diyorsun bedeninle İtmese bile elin Yaklaştırmıyor beni sana yüreğin Unutulmuşum işte Kal sağlıcakla al senin bu ev bu yer Yanında olup yaşayamadıktan sonra Seninle seni ve sevgini İstemem ne malı ne de mülkü Söker atarım bende bu yüreğimi Ezerim sevgilim ben beni Giderim bende unutmaya çalışırım seni Bakmam ardıma bile Çıkmam korkma bir daha karşına Unutulmak zaten pis vurdu beni Gitmek en iyisi Ben gibi kadere yenilmiş bir adama Sağlıcakla kal Elveda
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bitsin
Bitsin bu bendeki sen Gitsin kalbimden Sevmem seni bir daha İstemem görmeyi yüzünü Çık git evimden barkımdan Kaybol şu hayatımdan Terk et beni Sil aklından def et beni Yettin artık bu cana Yıktın beni Artık bırak ta yakamı Kurayım sensiz hayatı Unuttum bil seni.
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitti
Yazamıyorum durdum Bak halime bilmem ne oldum Durdu elim Tutuldu dilim Düşünemiyor ki artık şu beynim Ne oldum yar ne oldum Azgın bir aşk seliydim bak Bende duruldum Yoruldum artık yoruldum Tutul uzvum Durdu nabzım Artmıyor eski gibi yüreğim Kurudu kalemim Soldu defterim Söndü ateşim Eridim mum misali Bittim işte Bilmem ne zaman dönerim Belki bakarsın bir köşede Bende ölürüm giderim
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biz
Sen ve ben İkimiz mayın tarlasında Açan iki çiçeğiz Her ölüme hazır Hiç ayrılmayacakmışçasına seven İki gülüz biz Etrafta patlayan bombalara Ölen nice âşıklara Üzülen ve her darbede Daha güçlenen bir sevgi ile Birbirimizi saran ve seven iki gülüz biz Ne sararan nede solan Her yeni güne severek başlayan iki gülüz biz Sen gülüm dinle beni Nasıl anlatsam seni sevdiğimi Ne desem sana bilmiyorum ama Şunu bil seviyorum seni Ölsem de unutmam asla Seni
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biz Ayrıldık
Ayrıldık şimdi seninle Geride bir sen ve bir ben kaldı Biz ise ayrılık aldı Yerine biten bir aşk Ve bu aşktan arta kalan bir kaç anı kaldı Ve bitti biz bittik biz Şimdi geride bir sen birde ben kaldık Evet, ayrılık fırtınasına kapıldık Evet, anladım anladın anladık Biz ayrıldık
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biz İkimiz
Biz iki sevgiliyiz Birbirinden habersiz İki çiçeğiz aynı dalda Birbirinden farksız Habersiziz yalan dünyadan Aşktan sevgiden habersiz Biz iki sevgiliyiz Hayaliz rüyayız Birbirini seven Ama birbirinden habersiz Sen gökteki yıldızsın Ben mi ben ne olduğu belirsiz Nereye gittiğini bile bilmeyen Bir yolcuyum Ama hep seni izlerim Bir gün gelecek birleşeceğiz bilirim Sen gideli çok oldu buradan Yakındır bu sensizlik acısı Beni de sana getirecek Ve biz iki yıldız olup Birbirimizi hep seveceğiz Biz ikimiz birbirinin yarısı Ayrılmaz iki sevgiliyiz
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boşuna
Yazıyorum nedensiz Bitmiyor ne kelimelerim Ne kâğıdım mürekkebim Yazıyorum dursuz duraksız Yazıyorum işte Bir seni bir beni Bir bizi yazıyorum Sonra çiziyorum Bir seni bir beni Geride kalan ise Boş birkaç kelime Aşk, sevgi, sevmek ölümüne Onlarında başına Ayrılık, hasret ve ölüm yazıyorum Ve anlam kazandırıyorum kendimce Ama yinede Nedensizce Boşu boşuna Yazıyorum işte
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Buldun mu Aşkı
Aşkımı gönlümü yoluna serdiğimdin Uğurunda ölüme vardığımdın Şimdi neredesin söyle nerede Hayatım aşkım nerede Dünyamı yıktın Aşkımı bir kağıt gibi yırtıp attın Bilmem şimdi mutlu musun? Söyle buldun benden çok seveni Sana değer vereni buldun mu söyle Buldun mu söyle dengini Buldun mu sen gibi seveni Sıkılınca aşkı sevgiyi silip atan Bir vefasız buldun mu söyle Anladın mı söyle aşkın sevginin Değerini anladın mı?
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bumu sevgi
Yürekte yarasın Canda acı Sen kimsin Nesin de bana bu kadar gamı kederi verdin Evet sevdim Ama böyle olacağımı ne bilirdim Yıkılmadım ama ayakta da değilim Ölmedim ama yaşamıyorumda Şimdi bak eserine Bumu sevgi Bumu sevmek Söyle ey acımasız sevgili
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ceza
Vurdum kendimi yalnızlıklara Karanlığa attım benliğimi Dipsiz kuyulara herşeyimi Mutluyum belki inanmazsın Kimse yok karışan bu yalnız hayatıma Belki perişanım Belki hastayım sersefilim Ama mutluyum Polyanna değilim oynamıyorumda Süleymanım sadece benim kendimim Karanlıklarda bir başıma Vurdum kendimi yalnızlık zincirine Ayrılık cezasıyla karanlıklara Bir hücreye attım kendimi Kilitledim yüreğimi sevmelere Çünkü o azmettirdi beni Sevmeye, o yaptırdı herşeyi Şimdi de cezasını çekmeli Hergün yalnız kalıp ölmeden sürünmeli Bana gelince ne kadar karanlıkta kalsamda Yalnızlıkla başbaşayım sonuçta Ve mutluyuz biz onunla Her anımızda
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|