![]() |
|
|
#51 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57966
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bebekler
böyle gitmez kara yazi degil seni kandiran isçim köylüm emekçim anlar bizim için gözlerinin isigi sönmesin uyanda bak kemirmesin ruhunu bedenini yilanlar çiyanlar adi konulmamis mikroplar umut ol yarin ol oynasin gelecegin umudu bebekler 07-12-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#52 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ben Ağlarım Akdeniz Ağlar
Gizlerim kilitli sandıklar içindedir düşlerim akdenize düşer yosunlu bakışlarım kanar içten içe ölgündür Ürker sokakların sessizliğinde *******e sığmayan düşler yabanıl değildir seslenişler uykulu ayılmalar Limanlar dolar boşalır bakışlar çakmak çakmak tek tek göze gelir inenler gözlerim deli bir ırmak Girdabında koyların deli divanedir sevdam etekleri ateş almış düşlerden hoyrat bir çırpınıştır Çoğalır arayışlarda sığınmak isterken yalnızlık falezlerinde titrer yokluğunun uçurumlar sarmaşık olur Naçar zamanlardır tan ağarırken terli kısraktır koylar sürgüsü çekilmiş yüreğimin ben ağlarım akdeniz ağlar 21-08-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#53 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben Aski Seviyorum
coskunum sel gibi yüregimi kosturmaktan yorulmadim hep bir sizi olsada sonunda ask dolu bu yüregi seviyorum bazen dalar gider gözlerim sevgi ucurumunda dudagimda tebessüm anlamsiz bakislar olsada üzerimde kelimelerin sevismesinden duymaz olur kulagim görmez olur bana bakislari ben aski seviyorum aski. 07-11-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#54 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben Bir Kadını Sevdim
Kaç kez özür dedim Tanrı adını anıp Dualarım onaydı Yaradandan diledim Oniki resmi vardı Hepsi ayrı profil Onikiden vuruldum Gözlerin de ok vardı Mavilerden süzülüp Şimşek olup işledi Gözlerinde hareler Şükrandı yaradandan Güler ağlar dinmez di İçinde ki yaralar Yıllar yorgun bahtiyar Dilinde kekemeydi Nasıl diye sormayın Selvilerden boyu var İnce bel kalem kaşlı Kıskanır dı yaradan Yandı kavruldu yürek Dinmez acılarıyla Sızısı var içim de Ben bir kadını sevdim Cemal Karsavran
|
|
|
|
#55 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben Geceye
yollardayim çisi çisi yagmur kirarken isiklari aydinlatiyor geceyi sokak lambalari basim duman duman ayak seslerimde sen varsin tak tuk eden sen sap sup eden ben bir sag yanimdasin bir sol bir sol çaprazimda bir sag önümde arkamda durdugumda lambanin altinda ben ve sol yüregimde sen dolunay aya gebe ben geceye 26-11-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#56 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben Hayat Verende
sen narcicegisin gülün pembesinden baharla dogan yüreklere tadidir öpüslerimizin narcicegi tadinda sen yüreksin yüreginden öte dost canlisi dost yüreklere içinden sevda akan irmaksin engebeli topraklarda gel desem gelirim diyecek kadar yürekli sev desem engel tanimazsin sen senden öte varsin seviyorum diyene paylasmak umarsizca siginmak *******e sen narcicegi tadinda ben hayat verende.. 21-11-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#57 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben Insan'ım
bir merhabayla basladi sevda. tanistik, paylastik ortak noktalarimizi esitti pay ve paydalarimizda uyumlu bir ikiliydik sevdik. tutku olduk kisa zamanda costuk çisi çisi yagmurlarla estik deli rüzgarlarla bahar olduk. dogdum seninle; yeni bir dünyaya özlem oldun. aliskanligimdin sesinde sesimi buldum seni buldum sevdim. her gün dogusuyla benimle doğdun aklim gibi aklimdaydin. seni yazdim buldugum her kagida gözlerim çakili kalırdı bekleyislerime baktigim yerde buldum bakislarimda. lal oldum konusmadim kimselerle seni bildim. kör sagir dilsizdim yoklugunda. güldüm; agladim seninle erkekler aglamazmis yalan. günlere sigmadin *******e tasidim yildiz olup düstün yastigima uykusuzluklarim oldun; düs oldun çocuktum seninle düslerimde büyüttügüm. ekmek oldun su oldun hava oldun nefes alislarimda. senden bir seyler vardi sen vardin her animda anlatilmaz, yazilmaz sigmazsin kelimelere ruhumdun. beklentim olmadi sevgiden asktan baska basimi yasladigim omuzdun yalnizligimda ilk defa kokladigim gül bensizligimde ben. israr etmedim her şeyde özlemlerime zincir vurdum sorumlulugumu bildim sevdim askim; sevgilim, canim dedim seni sevdim. anamin aksütü gibi sigdiramadim sevgini yüregime dayanamadim sormalara insan gibi sevdim kiskandim. ben insanim Cemal Karsavran
|
|
|
|
#58 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben Kendimle Arkadaş
pencereden bakıyorum; istanbul karanlığını renkli ışıklara bırakmış yüzümde ki hüznü okur ay ışığı gece karanlığında her günün akşamı sanki kendimi buluyorum yıldızlar ay arkadaşım oysa kadere inat her gecenin bir sabahı var yaşamak istiyorum yalan dolandan uzak yüreğimin derinliklerinde can yoldaşımı bulmak... gizeminde gecenin ışıkları ben kendimle arkadaş 01/10/2007 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#59 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben Sevgiye İnanırım Sen Sevgi Değilmisin
senin hayalinle yaşıyorum davetkar bir içtenlik var gözlerinde eğiliyor yüreğin yüreğime saklasanda salkım saçak hislerini yüzüne vuruyor samimiyetin daha ilk görüşte etkilenmiştim bu baharda aşk kısmetmiş gizli gizli yüreğimde büyütüp bekledim sabırla mayalanmanı hayalini düşlerime esir ederek gün be gün özlemin büyüdü bende zincirleri kırıp uçmak istiyor dilin kemiği önünde engel zor zanaattır gizli sevmeler yardımını esirgeme kulundan yanlışmı anladım yanılgımısın içimdeki sen dışamı vurur söyle hangi kelime anlamı bulur kurtar beni kabusumdan ne olur düşlerime beni yalancı etme bir müjde ver bana hadi durma soldurma bağrımda açan çiçeği utandırma beni şu yüreğimden insanım onurum içtenliğimle haketmiyormuyum bu mutluluğu ben sevgiye inanırım sen sevgi değilmisin 04-07-2006 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#60 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben Sırlarda Giz
ağaçlar sessiz ışıksız gece sıkışmış ruhum dört duvar arasına ne bir yıldız ne ay çatılarda oynaşıyor yarı baygın sonbahar sisli perdelerin gerisi gizemli dünyaya açılan sessiz karanlıklarda aradığım bir iz/ışık gece sırlı ben sırlarda giz Cemal Karsavran
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|