![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Gibi
Herkes baharı bekler,ben gibi Kış soğuğuyla ısınır yürekler,ben gibi Aşk de rüya de herşey de Bahar da güler simalar,ben gibi Belki gül daha doğmadı topraktan Yada gökmavi gülümsemedi Güneşe hasret şu güz zamanlarda Herkes baharı bekler,ben gibi Aşkda dair sözler yaşar yüreklerde,ben gibi Bakışlarda doğar ne sevdalar,ben gibi Elbet sende yanaşırsın ruhuma Baharda herkes sevda bekler,sen ve ben gibi
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Gitmişim
Gün doğmasına ramak kalmış Yine yalnızlık beni kollarına sarmış Artık güllerin yerini yeller almış Ben gitmişim, adımlarım cihanda baki kalmış Adım olmuş yalnızlık Yüreğim dolmuş bahtsızlık Neylerim ki bunca yaşanası yıllar ardından Ben gitmişim, gayrı yüreklerde bırakmışım dermansızlık
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Nerdeyim
Seni arıyorum Nerdesin Karanlıkta bir mum ışığı kadar aydınlıktır yolum Ve seni arıyorum Göremiyorum nerelerdesin Karanlıkta ateşböceği kadardır sesim Duy beni Sensizliğe alışkanlığım yok bilirsin Kayıplara gidiyorum yolumu seçmeksizin Gözlerim bakar kör olmuş aşkından Seni arıyorum nerdesin Kılavuzum sendin hayatımda Işığımdın sen, adresim Şimdi kayba dahilim Nerdesin Karanlıkta bir çocuk kadar çaresizim Ellerim donar gibi, üşümekteyim Gelde çıkar beni zift karası derinlikten Artık ben çok çaresizim Söyle bana sevdiğim, ben nerdeyim
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Tuhaf Bir Adamım - 4 -
Hala gidiyorum Dudağımda eski türkülerle Ve bilirsin ki Dönüpte bakmam ardıma Geriye dönmek yoktur kitabımda Ben tuhaf bir adamım Kazımışım yalnızlığı bağrıma Ne ******* içindeyim ki Zift karası karanlıklardayım Uçsuz bucaksız bir yoldayım Mutluluğa artık kırılmışım Ben tuhaf bir adamım Hala gidiyorum Dudağımda eski şarkılarla Bülbüllerim ötmez oldu Güllerim soldu acılarla Bana ağlamayın sevdiklerim Beni sormayın dostlarım Artık yalnızlığımlayım Ardı arkası kesilmez yollardayım Ben tuhaf bir adamım Hala gidiyorum Dudağımda eski ninnilerle İçimdeki paramparça ümitlerle Gidiyorum bu sonsuz yolda Cebimde eski bir para Bilirmisin ki senden bana Vakti zamanından kalan bir hatıra Atamadığım bir o kaldı Senin yüreksiz sevginden başka Ben tuhaf bir adamım Aslında ben her yerdeyim,senin kalbin dışında
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Tuhaf Bir Adamım -2-
Ben tuhaf bir adamım Issız bir çöl kadar uzak ve yalnızım Sessiz gecede bir karanlık gölge gibi Tepeden tırnağa isyanlardayım Doğrulurumda kalkarım bir anda Rüzgarlarla yarışır yıldızlarla çakışırım Ben tuhaf bir adamım Bir anda çeker giderim yalnızlığa Beni anlayana değildir isyanım Keskin bıçaklar saplanır sanki sırtıma Nefessiz kalsamda buralarda Bana yardım eden varmı ki bu cihanda Ben tuhaf bir adamım Artık eski birer mazi olmuş hülyalarım
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Tuhaf Bir Adamım -3-
Günler aylar yıllar geçer Zaman sularla eşdeğer Akıpta gider bilinmeyene Sis yine ağır ağır çöker düşlerime Gözlerim açılmaz olur Hüzün dolu bakışlarım Baki kalan sararmış resimlerde durur Ben tuhaf bir adamım Yol vermesede düşlerim Yırtarda yine giderim Ey yalnızlığım Gülümsemeyi özlemişim Sayende bunu da unutmuşum Vurgunlara uğramış yüreğimle Yine başbaşa kalmışım Ben tuhaf bir adamım Sen ki beni yıldıramayan rüzgar Savurupta atamadın Sen ki beni unutan yıllar Beni anılara bırakamadın En uzağa değil En güzele gitmekti düşlerim Ben tuhaf bir adamım Yolu yok ben yine tek başıma giderim
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Tuhaf bir Adamım -5-
Ayrılık ve hüzünle yoğrulurum Sıcak yaz akşamında Yalnızlığımın gölgesinde üşürüm Ben hala buradayım Ve hala o çiğ yağmış yollardayım Ben tuhaf bir adamım Akıl almaz düşlerdeyim Karışırım rüzgarlara Kırılırım hüzünlü bahar akşamlarında Sevgiyedir hasretim Ben tuhaf bir adamım Yüzüm güneşe ellerim ellerine dönük seni beklerim Gel yanıma bekletme ne olursun Yalnızlık boğar beni Bir sen beni kurtarırsın Bekletme beni acıtma gönlümü Herşeye razıyım Bir seni beklerim Ben tuhaf bir adamım Korkma benden Hayal değil hissettiklerim Düşler içinde olsamda Ben seni gerçekten sevdim Ne günler geçirmişim bilemezsin Ne mevsimler geçmiş üzerimden Acılar damla damla yağarken yüreğime Ben seni sevmişim Seninle ölmeyi istemişim Ben tuhaf bir adamım demişim Bağrımı ziftler kaplarken Gözlerimi senden ayırmamışım Uzak durma benden Ben ömrümü sana adamışım Ben tuhaf bir adamım Yalnızlığımı ancak seninle yakarım
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Tuhaf Bir Adamım
Ben tuhaf bir adamım Kimse anlamaz beni Ne düşler kurarım zihnimde Ne aşklar yaşarım gönlümde Öylesine uzak görünsemde Aslında ben yanındayım Ben tuhaf bir adamım Takat yetmez hislerime Dosta dost düşmana düşman takınırım Dedim ya ben tuhaf bir adamım Aşkı gönlüme kazısamda Hep üzülen ben olurum İşte bende bu yüzden Umuduma sarılıpta uyurum Ben tuhaf bir adamım Yakamoz parıltıları içinde Yol alırım sevgi hürmetine Suskun yüreğimin yakarışlarını Bir ben duyarım sessizce Ağlamak yasaktır gözlerime Ben tuhaf bir adamım Duy sesimi Feryat figan etmem kimseye Yad ederim aşkımı gönlüme Hatırlanmasamda bu yörede Geriye dönmem asla Ben tuhaf bir adamım Ziyade olsun beni unutanlara
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Uyurken
Yattım uykulara Uzandığım yerden kaybolur oldum Yürüdümde gittim yalnızlıklar yolunda Ve ümitlerimi bir meşe dibine ektim düşler ormanında Hor görmeden sevdim Hor görülmeden geçtim sevda yolunda Hor nedir bilmeden tuttum yıldızları dilekler gibi Bir düş içinde saklı kaldım bu uğurda Toza dumana sarmalanmadan yaşadım Düş, rüya yada hülya Değmeden kimsenin ahına Kendi düşlerimi pembelere boyadım umarsızca Yattım uykulara Yattım, kalkmadan hayallerimi süsledim yıldızlarla Bir yanda ay'dan bir sima Bir yana da çizdim güneşten bir pencere Ve saldım kendimi düşler ormanında sevdanın kollarına
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Yağmuru Seçtim
Ben yağmuru seçtim Mavi gökyüzündeki güneşin ışığına Ağlayan bulutları,esen sert rüzgarları sevdim Sevginin sonsuzluğunda aşkın ateşine O güz yağmurlarını denk düştüm Sevgiyi ararken,hüznün bahçesinde koştum Eski anılarımı toplarken Benim ile ağlayan O güz yağmurlarıyla coştum Ben yağmuru seçtim Güneşsiz ve loş Aşksız ve boş kalbimi Çok uzakta bir papatyaya diktim Yağmurlar Hazan mevsiminin sesi Güneşsiz aşkların serin su perdesi
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|