![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ayrılık Benimle Kaldı
sen çekip gittiğinde ayrılık benimle kaldı gözlerim buğulu pencerelerde ellerim ismini yazdı demir prangalar girdi düşünceme ben sensiz çaresiz kaldım öldükten sonra değil yaşarken uyanmak kavuşmak sana maksadım bu sessizlik bu susuş çıldırtacak beni ne zormuş yaşamak sensizliği seninleyken senin bilmedim kıymetini çok pişmanım gel affet beni müzik (fatih çınar) Fatih Çınar
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bahar Sevdası
bir bahar sevdasıdır gidiyor bende unnuttum çiçeklerin kokusunu unuttum gökyüzünün mavisini ormanların yeşilini denizlerin o çılgın sesini rüzgarların o serinleten çehresini bir bahar sevdasıdır gidiyor bende ismi bahar amma kış var sanki gözlerinde Fatih Çınar
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bayramda Gelirmisin?
bu gün yine sensiz bu gün yine yalnız açtım orucumu belki yalnız değildim belki yanımda belki soframda melekler vardı ama sen ama sen yoktun elimde kumanda dolaştığım tüm kanallarda her dizide her filmde her programda okuduğum tüm kitaplarda sen vardın sen vardın ferahlamak için döktüğüm limon kolonyasında dilimdeki şarkılarda dualarda sen vardın bu garip evde pencerede kapılarda duvarlarda sen vardın sen yoktun aslında bu gün yine yalnız kalktım sahura sokaktaki davulcu seni hatırlarttı bana o neşeli maniler okudukça ben ağlıyordum yanıyordum gecenin kör karanlığında dualarım sanaydı tüm sabah ezanları boyunca kimbilirdiki bu ramazan sanada oruç tutacağımı sanada hasret kalacağımı dışarıda lapa lapa kar yağıyor şimdi ramazan yine bu sene kışa denk geldi teravide sen iftarda sen sahurda sen beynimi arındıramıyorum senden hoş zaten unutmaya çabalamıyorumki zaten istesemde seni silemem istesemde unutamam unutamamki bu gün yine sensiz açtım orucumu yine yalnızdım zeytinle hurmayla gündüzki su gibi ekmek gibi tütün gibi susadım acıktım sana malumya önümüz bayram bayram gelse ne çıkar hani şu türküdeki gibi 'bayaram gelmiş neyime anam anam garibem... kan damlar yüreğime anam anam garibem...' hay yazanın canına rahmet bende bu sensizliği kimlere satam bilmem kimlere dökem içimi sensizliği yazan mürekkebi hangi silgilerle hangi silgilerle silem! biliyormusun ben yinede çarşıya çıkınca bayramlık alacağım kendimle birlikte sanada yastığının üzerine bırakacağım yeni pabuçlarını hani eskisi gibi hani çocukluğundaki gibi hani olurda gelirsin gittiğin gibi gecenin bir yarısında sarılırsın boynuma yanaklarımı öpersin soğuktan donmuş ellerini ellerime sürersin yine gelen misafirleri ağırlarız sen kahve pişirirsin kapıyı çalan çocuklara biraz para birde mendil veririz bayramın coşkusu dolar içimize sabaha kadar eğleniriz şimdi şimdi ne olur söyle bana yalnızdım ramazanda iftarlar boyunca sahurlar boyunca şimdi şimdi ne olur söyle bana bayramda gelirmisin? bayramda gelirmisin? Fatih Çınar
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beklerim Seni
gece sabahtan çöker dünyama damarda alkol sarhoş sokaklarda bulutlar sevdalı bakışlarımda yağmur yağmur yağar beklerim seni yüreğimde kururken gözyaşlarım hep hasreti söyler şarkılarım giderken silahta tetiğe parmaklarım kurşun kurşun patlar beklerim seni caddelere vurur sanki gölgen renkli ışıklarda yanar çehren rakı-bira cin-şarap derken yudum yudum içer beklerim seni Fatih Çınar
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Geldim
sevdan başımda kristalden bir taç bir allahın bir senin aşkına erdim yoluna kul ayağına toprak sana muhtaç kır gönül kilidini aç kapını ben geldim yaşadım ben aşkını zengin bir hazla sen yavaş adımlarla geliyorsun edayla nazla ben sana koşuyorum inanki hızla kır gönül kilidini aç kapını ben geldim kalmadı hiç şüphem sevdadan aşktan korkum son buldu son durak topraktan tek endişem var oda sana uzaklardan kır gönül kilidini aç kapını ben geldim aşkla dolu bak bu sınırsız feza kimi zaman olur dayanılmaz cefa tüm aşıklar duyunca gönülden seda kır gönül kilidini aç kapını ben geldim ses ver gönlünden şarkıların duyulsun çağlayan misali akıp gönlüme dolsun tüm gurbet aşıkları sılasını bulsun kır gönül kilidini aç kapını ben geldim sevgiden sağanaklar yağsın bu kuru çöllere aşkımın gülleri açsın kaktüslerin yerine seninde gönlünde oynasın aşk perde perde kır gönül kilidini aç kapını ben geldim doğarım senin için güneş gibi tepelerden duyulur kalbimin sesi ezan misali minarelerden taşar sevgi dalgaları en büyük denizlerden kır gönül kilidini aç kapını ben geldim senden uzak olsamda sen hep yanımdaydın hatıran silinmedi gözlerimdeydin yadımdaydın artık son durağıma az kaldı gözlerin aydın kır gönül kilidini aç kapını ben geldim Fatih Çınar
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Geliyorum ANNE
bugün en mutlu günüm bitiyor tüm özlemim anne yanına geliyorum gülüyor bak gözlerim sanki kahpe bir pusudan çıkar gibiyim bir fırtına dağıtıyor sanki ufkumdaki kara bulutları adeta uçar gibiyim anne şehir gitgide küçülüyor gözlerimde ellerini hissedebiliyorum hissedebiliyorum anne ellerin ellerimde bitiyor artık sen gittiğin gün başlayan gurbetim kurtuluyorum bana senin acını yaşatan bu kahpe dünyadan ve kinaye yapar gibi hayat devam ediyor diyen insanlardan çünkü sen gittiğin gün anne tövbe ettim yaşamaya yemin ettim senin acını unutmamaya tam kırk yıl sürdü yasım ne evlendim nede çoluk çocuğa karıştım hayatımda birtek sigaram vardı ve senle geçen günlerin hayali yemek içmek desen mecburiyetin adıydı allahtan korkmasam zaten o gün bu ruhum yanındaydı... Fatih Çınar
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Seni Sevdim
Ben senin en çok sesini sevdim yağmur ertesi gibi buğulu bazen aşk dolu bazen küfürlü ama bana hep samimi dosttu Ben senin en çok ellerini sevdim rüzgar gibi serin pamuk gibi ak Nice eller uzandıda ellerime en güzeli ellerini ellerimde bulmak Ben senin en çok gözlerini sevdim denizleri kıskandıracak kadar mavi dağlar ormanlar bulutlar yağmurlar Hiç biri anlamlı değil gözlerin gibi ben senin en çok saçlarını sevdim deli gönlüme bağladığın saçlarını sarı bir fırtına estirirdi çok ötelerden viran eylerdi yüreğimin bağlarını Ben senin en çok gülüşünü sevdim içimde isyankar kardelenler açtıran nisyan eyler tüm acılar kederler güneşler doğar içimde sen güldüğün an Ben senin en çok ben olmanı sevdim aynalarda bana bakmanı beni görmeni su gibi dupduru oluşunu sevdim su gibi Ben seni sevdim ben seni sevdim seni Fatih Çınar
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Şairim Elbet
başka meziyetlerimde var'dır benim lakin ben şairim elbet her bir güzel bir şiir dizesi'dir benim için dağlara denizlere normal gözle bakamam ben dağlar bir canavar denizler bir çift mavi göz olur bana bu böyle gelmiş böyle gider ilelebet ben şairim elbet ister hayır deyin ister evet umurumda değil hiçbirşey karnım aç olsa ne gam sırtımda olmasa ceket ben şairim elbet Fatih Çınar
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Hatırla
elleri cebinde hali perişan benliği bozulmuş umudu noksan bir garip görürsen beni düşün beni hatırla hayatta ümidi sararıp solan ömrünce gülmeyip hep ağlayan bir mezar görürsen beni düşün beni hatırla ömrünce çok sevip hiç sevilmeyen sonunda tanrıya isyan eden hep karşılıksız sevgi çeken bir aşık görürsen beni düşün beni hatırla Fatih Çınar
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim Şarkım
dinlediğin heryerde beni hatırla bu hüzünlü çalan benim şarkım istersen gözyaşını bana yolla bu seni ağlatan benim şarkım sen yatıp durdukça namert koynunda ben sensiz gezerken yalnız rıhtımda bin defa ağla bir kere çalda bu yürek kanatan benim şarkım elleme çağlasın gözünde yaşlar titresin ellerin ağarsın saçlar duydukça otursun kalbine taşlar bu taş eden benim şarkım gönlümden armağandır sana her notası maziyi hatırlatsın sana her kıtası geçmişi sığdıramaz amma her sayfası bu pişmanlık veren benim şarkım Fatih Çınar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 4 (0 üye ve 4 misafir) | |
|
|