![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Esmerim
Seni neden sevdiğimi soruyorlarken bana Ezberimde bir şarkı söylüyorum onlara Lakin anlamıyorlar aşık değiller tabi İnsan sevdikçe yaşar yaşadıkça sevmez mi? O kadar yüce ve karşı konulmazdır ki Güneşten daha fazla yakar bu aşk bedeni Anlayana kadar ne olup da bittiğini Ne yapsan önlenemez kül edersin bedeni Bazen sorarsın kendi, kendine bu sevgiyi Acaba nasıl kurtara bilirim ben kendimi Ne ******* ne günler bitirirlerken seni Uykusuz sevdalı çaresizsin yetmez mi Sözcükler yetişemez kalbinin bu hızına Ürkek bakar ürkek konuşursun hayatla Titrersin yağmurlarda ıslanıyor casına Esmerin hayalinde evinin karşısında Uğur Çakmak
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ey Asker Kalk
Ey asker kalk: Düşman sarmış tüm vatanı Acıma vatanına yan gözle bakanı Kalk ranzanı düzelt Al silahını kepini tak Bu terör karartısına bir kandil yak Bul onları vur isteme hak Anan bacın yatar onlar yatarken sen kalk Bu vatana akıtılmaz mı aciz kan Düşmemek ayıp olur bir karış toprağa Aile ecdadını düşün vermedi bu vatanı Sende durma al silahını kalk ayağı Vurulursan bir kafir kurşunuyla Melekler doluşur hemen sen düştüğün anda Al sancağı düş yollara ara onları dağda Bir kere bak gözüne kafiri bulduğun anda Onunda evladı var düşün ama bırakma Bırakırsan arkandan gelir senin yurduna Anan bacın tetirgin bakar senin yoluna Gözlerinde ki yaşa bak ve ona acıma Sen şehit evladısın canını ver vatana…. Uğur çakmak Uğur Çakmak
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ey Peygamber
kaç asır geçti bilmiyorum senden yana kaç alim ciğerleri pişe,pişe girdi tara toprağa senin aşkın ne kadar büyükmüş onca insan var ardında sordum gittiğin yol yokuşmuş bana babam söylemedi seni kimseden haberini almadım duymadım da ismini kimse bana; orada yatan bir peygamber demedi ve aşkına yanamadım en son kerbela da semadan bakarken gördüm sanki seni bunlar ne yapıyor dediğini duydum sanki bana kimse dinimi anlatmadı senin getirdiğin bir kitap vardı onu aldım elime birinden bahsediyordu sırlar aleminde seni oradan tanıdım ya resul Allah sendin o kutulu peygamber dedim ve senin ümmetinden olmayı kendime borç bildim sonra sen geldin aklıma bir gece acaba şimdi ne yapıyor dedim kendi kendime senin kabrin aklıma geldiğinde burnuma misk gibi bir koku geliyordu senin kabrin aklıma geldiğinde ravzan cennet kokuyordu birisi cennet dediğinde aklıma senin ravzan geliyordu yanına gelemedim ya resul Allah ravzandan öpemedim beni bağışla karşında oturup ağlayamadım sana gücüm yetmedi ya resul Allah gücüm yetmedi… şimdi bıraktığın ümmete bakıyorum birde kendime bunca sene kendime yazık etmişim seni nasıl duymamışım Mekke den ağlayarak Medine ye gittiğinde Hıçkırıklarını nasıl duymamışım Bak Ahmet im ağlıyoruz Aşkın ile yanıyoruz Bülbüllerle şakıyoruz Muhammet ya resul Allah…hak la ilahe illallah Uğur çakmak Uğur Çakmak
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fermanı Kalpler Yazsın
Yazık değimli iki gönül sevmiş sevince Allah tan kork zalim olma delice Bak yanıyorum işte böyle her gece Mahşer günü hak çıkar hece, hece Bırakalım sevenler sevdiğiyle yaşasın El ele tutuşarak bülbül gibi şakısın Gönül ferman dinlemez fermanı kalpler yazsın Hep gülsünler göz yaşı sevgiden ırak kalsın Uğur Çakmak
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Feryadın Tek Kelimeydi La İlahe İllallah
Ya resul Allah aşkından deli derler adıma Bilmezler ki yüreğim gizli sancılarında gel cemalin seyredeyim bir kez gir şu rüyama gaflet sarar idi beni yanmasaydım aşkına nuruna yaratıldı bunca kul teker, teker bir kez dudağın yorup selevat getirmezler şefaatin günahlara şifasını bilmezler görse idin derdin ki yarabbi bilemezler kuran ın yetim kaldı gel yüreğinde yara sinesi parçalandı resul deyip yanana ümmetim, ümmetim deyu, deyu cihana feryadın tek kelimeydi la ilahe illallah biri dediği zaman ne mutluluk duyardın yüzünde tebessüm var hiç kahkaha atmadın sahabeni doyurup sen açlığa dalardın affet beni ey resul aşkına tam yanmadım Uğur Çakmak
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Garibim Diye
Felek acımadı ayırdı beni Neden hep acılar toplandı bende gelen geçen vurdu savurdu beni boynum bükük kaldı garibim diye sevdiğim cemalin gözümden gitmez elden birşey gelmez askerim diye açıpta bağrımı bağırsam bile hiç sesim duyulmaz garibim diye Yaşadım hatıran aklımdan gitmez herkez benden kaçar ağlıyor diye beni garip yapan görmezden gelip karşımda gülüyor garibim diye hiç sesim çıkmıyor soluğun yetmez felek izin vermez güleyim diye imkansızlık içinde boğulur ölürüm cesedim soğumaz garibim diye.... Uğur Çakmak
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fırın Karası (Yüreğimizi Zindan Mı Sandın)
bir fırıncı türküsüyüm... okursan... notalardan yoksun belki... kulaktan dolma atarım... bazen dışarı çıkar gelen geçene bakarım. bende severim bakma üstümüzdeki fırın karasına bizde gönül bağlarız bakma silgimizin koptuğuna.... senin gibi özgürlüğe doyamasakta gönlümüzde cenneti yaşatırız... hey.... sen... niye baktın sinsice... üstümüzde fırın karası gördün diye, yüreğimizi zindan mı sandın? Uğur Çakmak
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Yandığım Aşkım Gülüm
Durulmayan yaram kanar Gönlümde pınarlar akar Senden gayri yar kim bakar gel yandığım aşkım gülüm... sana sitem etmem asla uçurumdan fırlatsan da bülbül oldum divanında gel yandığım aşkım gülüm.... Ferhat şirine yanarmış Çöller mecnunu yakarmış Gökten bir, bir sevgi akmış Gel yandığım aşkım gülüm... Durulur mu gözden yaşlar Kalbim yalnızlıkta kışlar Bir ahudur gözle kaşlar Gel yandığım aşkım gülüm... Benden çok seven belki var Bir kez sevmedin beni yar Beni de seven Allah var Gel yandığım aşkım gülüm... Belki gelirsin bir yandan Gözümü ayırmam camdan Sevgi verdim sana candan Gel yandığım aşkım gülüm
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geldin mi? (Ay Yüzüne Kurban Olduğum)
Geldin mi ay yüzüne kurban olduğum Yine seni mi görecek gözlerim İnanamıyorum Yeni sevindi bak gönlüm Nasıl özlemişim seni Nasıl Bu kadar sevinmedim hiç Bu kadar özlememiştim kimseyi Allahım hamd olsun sana Verdin yine gönlüme rahatlığı Mutluluğu verdin Seviyorum yarabbi seni Lakin hüzünlüyüm yine Sevecek gönlüm ama Görecekte gözlerim Ama O başkasını seviyor O nun gözünde ben kimim Yarabbi sen bilirsin Yine aşkına yanacağım Yine düşlere dalacağım Gözümün önünde evlenecek Yarabbi sen verdin bu canı Sen bilirsin elbet Ama olsun Yine ay yüzlümü göreyim de Al canımı… Uğur Çakmak
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelin Olduğun Gece
Sana dünyaları versem de ellerinsin artık Git mutlu ol onunla ardına bakma Seni seven bu gülün kurudu artık Mezarı gel beni yalnız bırakma Aşkımı gönlüne dağıtmak isterken Sen girdin gönlüme ben dilenirken Başkası var ve onu istiyorken Ben ölmeye bile tebessüm ettim…. Düğününde buralarda olamam belki Soğuk kışlalarda ölürüm belki O gece ellerin olduğun zaman Damarımdan aşkını atarım belki Uğur Çakmak
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|