![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Gurbet Hikayesi Benimkisi...
Soğuktu yeni günün sabahı Zordu sıcak yatağıma veda etmek… Hazır kıta bekleyen hasret yanı başımda Gözlerimi açar açmaz, Merhaba yalnızlığıma… Aldığım her nefesimde ciğerlerime dolan, Beni benden alıp yokluğa kavuşturan, Bir gurbet hikayesi benimkisi Benle başlayıp benle bitecek olan… Sessizdi yeni günün sabahı, Aydınlanmıştı dağlarımın beyazı… Perdelerin aralığından odama doğan güneş, Gülümsüyor, Gülümsüyorum yalnızlığıma… Dalınca uzaklara gözlerimden akan, Ateşe el sürmeden yüreğimi yakan, Bir gurbet hikayesi benimkisi Benle başlayıp bensiz bitecek olan... Salih Korkmaz
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Aşk Yakışmaz Ki Musalla Taşına
Bir değil Bin tane var allı narın içinde Uzarım elim. Dokunurum. Bakarım narın kızılımsı tadına… Envai çeşit meyveye el uzatsam Tutmaz ki senin yerini. Yavan bir kandırmaca bulaşır dudağıma… Kader işte Dizinin dibinde aşkı solumak varken Düştüm yolların uzağına… Merak etme ay gülüm. Bu yürek dimdik ayakta Bu can bende attıkça Kanmaz kaderin tuzağına… Sabır diye diye Döndük sabır taşına. Ne gurbetlik, ne hasretlik Kader ne kadar etse de kahpelik Bu aşk, Yaraşmaz ki musalla taşına Bin değil Bir tane aşk var şu sinemin içinde Uzanır elim. Dokunamam ki. Yanarım yüreğimin kızılımsı nârında. Envai çeşit çiçeği solusam Kokmaz sen gibi Masum bir oyalamaca bulaşır zamanıma. Yazmış yazan Dudağının yamacında aşkı yaşamak varken Düştüm ellerin uzağına… Merak etme salkım tanem. Bu yürek aşkınla ayakta Azrail’in selamı olmadıkça Gelmez kaderin oyununa… Sabır diye diye Döndük sabır taşına. Ne bensizlik, ne sensizlik Kader ne kadar yapsa da kahpelik Bu aşk Yakışmaz gülüm Yakışmaz ki musalla taşına… Salih Korkmaz
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Can Eceli Bekler
...Bu Can Eceli Bekler... Karanlık çöker gecemin sensiz saatlerinde Yüreğim boyun büker, değmez tenin tenime. Gizli saklı köşelerimden yükselir sesler. Ya sen gel, ya da bu can eceli bekler… Her gece bir mum yakarım sensizliğime Sen gibi aydınlık vermez ki geceme. Rüzgâr susar, selamı sabahı keser Kalkıp yarın mumunu üflemek bana düşer… Neye yarar ki? Aldığım nefes sensizliğimde. Yüreğim sende, bu beden artık gitmelerde… Gece midir? Belli değil. Yoksa mahşer. Gel be ecel. Gel. Bu can seni bekler… Her gece gider gelirim vakitsiz ölmelere. Dayanamam bazen, senli sensiz beklemelere. Dün, bugün, yarına salma beni. Yeter. Giden yaptı, bari sen kahpelik etme kader… Gel ve al. Al götür beni sonsuz *******e. Son ver dilimden dökülen elem hecelere. Gel be ecel. Gel. Bu can seni bekler. Hayırdır güzelim. Sen misin gelen. İstemem gülüm. De get. Bu can ölümü bekler… Salih Korkmaz
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() CaNLICeNAZE
Ne güneş, ne yüreğim Isıtmıyor artık beni… Kasımın beyazında Üşüyorum… Bir ölüm soğukluğu var üzerimde Sen gittin gideli… Kasımın ayazında Üşüyorum… Gelişin Ateş gibi düşmüştü sineme Yüreğim yangın yeriydi... Ben, Seve seve yandım… Gidişin Düştü sineme, başka bir ateşti Yüreğim kara yangınlarda... Ben, Öle öle yanıyorum… Senle yaşadım… Senle öldüm… Şimdi soruyorum kendime Kimim ben? Kimim? Diye. Fısıldıyor yüreğimin derinliklerinden bir ses Canlıcenaze… Canlıcenaze… Salih Korkmaz
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Celladım Ol
Bakmaz. Senden başka salkım saçağa… Baksa da görmez bu gözler. Kör olur, a’ma olur. Gözler Seni getirecek aşkın yolunu… Anlamaz mısın? Bilmez misin? Sana tapuludur bu yürek… Olurda bakarsam, Başkasını görürse bu gözler, Cellâdım ol. Helaldir Beni idam sehpasında görmek… … Laf etmez Senden başka aşkın uğruna… Etse de konuşmaz bu dudaklar. Lal olur, sus olur Bekler Seni yaşatacak aşkın mutluluğunu… Sevmişim en karasından. Yanarım en sönmezinden. Senden başka bilmez bu yürek… Olurda laf edersem, Başka söz dolanırsa dilimde, Cellâdım ol. Hakkındır Beni idam sehpasında görmek… Salih Korkmaz
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dağlarımda Dolu Meşe
Düştüm yola ekmek için Nasip oldu gurbet sıla Yazar kalem sevdam için Salih kula aşk sen ola. Dağlarımda dolu meşe Yol vermez ki gidem eşe Kes ormancı, vur baltayı Gitsin hüznüm bulsun neşe… Sülbüs Dağım bülbül sesi. Dinmez yanar aşk mı nesi Ötsem bile duymaz ki yar. Dilimdedir son güftesi… Periçayım akar durmaz. Benden yâre selam olmaz. Al beni de götür desem. Susar yolum aşka varmaz… Sensizim ya, hasret bitmez Gurbet elde yüzüm gülmez Salkım saçak kar beyazım Sen ben gibi kimse sevmez Salih Korkmaz
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deli Sevdam
Yanındayken bile özlediğim Uzaktayken Gece gündüz düşlediğim Delicesine sevdiğim Deli sevdamsın sen… Bilmezdim aşkı senden önce Yalancı baharmış sevmelerim… Her şeyden vazgeçip inzivadayken Demek ki senmişsin gel gel dediğim… Güneş aya bakarken Ay güneşten kaçarken Gece gündüz beklediğim Kadere isyanım Kadere ithafımsın sen… Bilmezdim aşkı senden önce Çekip gidermiş sevmelerim… Yüreğimin kapılarına kilit vurmuşken Demek ki senmişsin sev sev dediğim…
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dökmem Sözyaşı
Uyandırma beni bu tatlı rüyadan Sanki hayal misali. Gelişinde sessiz olsun Gidişinde olduğu gibi… Uzat tut Gözlerini gözlerimden… Üzülürsün belki Sensiz gecen yılların acısı orada gizli. Görmeni istemem Üzülmeni hiç istemem… Benden habersiz Belki sitem eder gözlerim. Bunca yıl neredeydin diye. Hesap sorar Niye gittin Niye gittin diye… Belki birkaç damla gözyaşı Gelişini karşılayan. Ama merak etme sakın Dökmem Dökemem sözyaşı… Ve yıllar sonra parlar gözlerim Işıl ışıl olur. Yıllar sonra gelen sen Ve mutluluk. Aydınlanır geleceğim, Karanlığa diren Bir deniz feneri misali… Salih Korkmaz
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Durmak Yok! ! !
… Hasret demirbaş olmuş … … Yokluğunla geçen *******e… Göz yaşlarım yaren … … Dilimden dökülen hecelere… Elimde kırık bir kalem Aşk-ı ilan ediyorum sahipsiz dizelere… Bende kelam hep aynı Durmak yok! Seni sensiz sevmelere… … Salih Korkmaz
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düştü Son Kalede
Gözüm bir yerden ısıracak Tanıdık geliyor Ben gibi Ama yabancı sanki… Aynadaki adam bana bakıyor Ben ona... O bana gülümsüyor Ben ona… Düştü son kalede Teslim oldum… Gitti. Gitti bıyıklarım… Feda ettim Aşkın uğruna… Feda olsun Aşkın yoluna… Salih Korkmaz
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|