![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kafaya takmışsın gidersin
Bu halime hiç üzülmeyeceksin. Nasıl bittiğini bilmeyeceksin. Çağırsam peşimden gelmeyeceksin. Kafaya takmışsın sen gideceksin. Sarı güller seni çağrıştıracak, Martılar sensizliğe alıştıracak. Ömrümün son hazanı yaşanacak, Kafaya takmışsın sen gideceksin. Son güzün son hüzünlü türküsünü, Dağlar örtmeden örtüsünü, Maviş kesmeden ötüşünü, Kafaya takmışsın sen gideceksin. Sen ağlarken yağmurlar yağmayacak. Sen yoksan bu beden uslanmayacak. Dağlarda sesin yankılanmayacak. Kafaya takmışsın sen gideceksin. Kamil Boyraz
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kahbe
Yalnızlığın adını sen koydum sen olacaksın. Kap karanlık gece gibi gönlüme dolacaksın. Sana melek diyorlar,Şeytan bile olamazsın. Bir ömür boyu gönlümde öylece kalacaksın. Rüyalarda korkulu kabusum olacaksın. Sen kötü kaderim,alın yazım olacaksın. Hep böyle anılacak hep böyle kalacaksın. Gönül bahçemde açan siyah lalem olacaksın. Yalnızlığın kaderini kendinde bulacaksın. Mutluluğa gidemezsin yerinde sayacaksın. Sokakların kadınısın,sokakta kalacaksın. Sana beddua etmem Allah’ından bulacaksın. Kamil Boyraz
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalp Gözü
Sorunca cevabı gözlerin verir Yıllardır bilmezler yalan nedir Görünce karşında beni kim bilir Ne yalan söyleyecek dillerin senin Sunmuştum ter temiz kalbimi sana Yetmezmi çektiğim acılar bana Kastınmı var yoksa benim canıma? Ağlaya ağlaya gözümden oldum. Murat dedim murat almadım bitti Kısmet dedim kısmetim çıkmadı gitti Sahde sevgiler ömrümü tüketti. İnsana güvenim kalmadı benim. Dünyamıydı yalan yoksa senmisin. Şeytana tapıpda gidecekmisin. Seni sevdiğimi bilmeyecekmisin. Ahrete yolladım seni,aşkını Bir damla mutluluk istedim senden Onuda çok gördün yandım güneşden. Söyle hevesini aldınmı benden Yüzünü görmez kalp gözüm senin, Kamil Boyraz
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaprisli Kız
Yükseklerden uçuyorsun, Sen kime naz ediyorsun. Sonunda kayıp ediyorsun, Ben çekemem kaprisini. Söz verince gelmiyorsun, Sevenini bilmiyorsun, Hep kendine ediyorsun, Ben çekemem kaprisini. Bana göre hava hoştur, Başka kalpler bana boştur. Şimdi sen peşimden koştur. Ben çekemem kaprisini. Demedim mi sana bunu, Sonra çıkacak oyunu Bak büktün yine boynunu, Ben çekemem kaprisini. Kamil Boyraz
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kıblem Sensin
Bendeki resmine bakar ağlarım, Gönlümü, gönlüne böyle bağlarım, Irmak olurum hep sana çağlarım, Sevgin kalbimde açan son güldür… Ay mı yok bu gece,yıldız mı söndü? Tan yeri ağarmıyor, güneş mi döndü? Senle geçen yıllarım, en güzel gündü, Yeter yandığım gel beni söndür… Arı oldum çiçekli dalına kondum, Sevdanla arındım sevginle yundum, Kıble ettim seni,hep sana döndüm, Ateşler içinde bu tenim küldür... Kuru fidandım,sevginle yeşerdim, Sevdanla büyüyüp göklere erdim, Gölge değil meyve vermek derdim, Suyum ol yeşert güneşim ol soldur... Bu derde dermanım sendedir sende, Bir ömür sevecek yürek var bende, Hayatımın neşesi, ömrüm elinde, Bu canım sağ iken dilersen öldür... Kamil Boyraz
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırk İkindi Yağmuru
Yine kızıllık çöktü gök yüzüne Yağmur düştü düşecek Kırk ikindi yağmurunda Kaç gecemiz böyle geçecek. Sen gelmezsen bu akşam üstü. Yağmur iliklerime işleyecek Kırk ikindi yağmurunda Kaç gecem seni bekleyecek. Kamil Boyraz
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kışlada Bayram
Kışlanın önünde çalındı düdük, Sıra,sıra durduk boynumuz bükük, Bu gün Bayram günü içimiz buruk, Anne Bayramınız mübarek olsun. İşti ma dan sora yaktım sigara, Duman selam söyle nazlı Anama Aman çavuş kıyma bugün bana Anamdan ayrılalı ilk bayramım bugün. Bayram günü konu komşu toplanır. Mübarek bayramlar orda kutlanır. Gurbette hasret ikiye katlanır. Baba bayramınız mübarek olsun. Duvarda asılı resmim durur mu Sevdiğim kız bugün beni sordu mu Gönderdiğim mektup onu buldu mu Bacı bayramınız mübarek olsun. Kamil Boyraz
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kolayı Neydi Bu Hayatın
Kolayı ne bu dünyanın Hayatın içinde mi,toprağın içinde mi gömülü olmak Aşkın denizinde mi, yalnızlığın pençesinde mi boğulmak Kolaylığı neydi bu yaşamın İnananıp koyuvermek mi, kendini korkup saklanmak mı Güvenip anlatmak mı, içine atıp kahrolmak mı Kolayı neydi... Fedakarlık yapıp uğraşmakmı sonuna kadar Ortalığı karıştırıp saklanmak mı bir kenara İçin kan ağlarken gülebilmek mi Sahtekar olup ağlar görünmek mi Kolayı neydi... Saplamak mı hançeri düşünmeden Sabredip didinmek mi Herşeye boyun eğip pusmak mı Yoksa dimdik savaşmak mı sonuna kadar Kolay olan neydi bu hayatta Bırakıp gitmek mi herşeyi Terkedilip beklemek mi Çaba harcayıp uğraşmak mı Aldırışsız olup umursamamakmı herşeyi Kolayı neydi bu dünyanın Yaşamak mı,ölmek mi Ölmeden gömülmek mi toprağa Kör olmak mı görmek mi Görüp bilmemek mi Bildiğin halde düşünmemek mi Düşünerek yitirmek mi aklını Umursamayıp yitirmekmi insanlığını Hiç kolayı yok mu bu dünyanın Kolayı neydi bu yaşamın Neydi... Hatice Kelleli Kamil Boyraz
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Komşu Kızı
Bal tutmuş dudağın elma yanaklar Basınca üstüne çatlar topraklar Kurur ateşinle yeşil yapraklar Hiç vicdan kalmamış komşu kızında Yüreğim trampet çalar görünce İki bacısı var birde görümce Nasıl sarar karatoprak ölünce Avuçları alev.alev yürek fırında Boyu bir yetmiş selvi boyunda Şeytan misalide melek huyunda Çakmak.çakmak gözler varmı soyunda Tüm meziyetler var komşu kızında Suya gider testileri elinde Ayağında hal.hal kemer belinde bir türkü tutturmuş tatlı dilinde Erkekler post olmuş onun yolunda Kamil Boyraz
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Köye Geri Dönemem
Dereleri çağlayıp akmıyor Viran olmuş köye geri dönemem Bıraktığın köyde baca tütmüyor. Ağaçlar kurumuş çiçek açmıyor Kuşlar eskisi gibi ötmüyor Çoban artık davarını gütmüyor Çiçekler eskisi gibi kokmuyor Viran olmuş köye geri dönemem Sabahları horoz boşuna öter Hasretim anama burnumda tüter Bu hasretlik bize ölümden beter Viran olmuş köye geri dönemem Torosları duman sarmış yol vermez Çıkarsın dağları yolları bitmez Emmimin düğününe kimse gelmez Viran olmuş köye geri dönemem Ağa bile terk etmiştir o köyü Bekir dayıya haciz gelmiş doğrumu Hatta mafya olmuş dediler oğlu Viran olmuş köye geri dönemem Kamil Boyraz
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|