![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Bedende
Yüreğim acıyor artık bu bedende Yaşayamıyor bu yürek bu dertlerle Hergün bağırtı,hergün patırtı Yüreğim sızlıyor bu bedende Ne yapsam boş,yaşamak acı Allah'ım neden almıyorsun bu canı Kaldıramıyor bu can bu hayatı Artık isyanım var kaderime can istemiyor bu hayatı Uçurumun kenarındayım Gözlerim doluyor Kalbim açıyor,yüreğim sızlıyor Allah'ım ne yapsam yaranamıyorum yare Ölüm en güzeli,kaybolup kaçmak Elveda gençliğim,elveda hayat 25.03.2007 /cumartesi -22:40 Emrah Seyfeli
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Burçlar ve Aşk
EĞER SEN BİR KOÇSAN Aslan seni mutlu eder; Terazi'den çok şey öğrenebilirsin; Yengeç sana güven verir; Oğlak seni geliştirir ve ilerletir; EĞER SEN BİR BOĞAYSAN Başak'la uyumlu ve mutlu olursun; Akrep'den çok şey öğrenirsin; Aslan sana güven duygusu verir; Kova senin kariyerini etkiler ama artı veya eksi; EĞER SEN BİR İKİZLERSEN Terazi ile uyumlu ve huzurlu olursun; Yay'dan çok şey öğrenebilirsin; Başak sana güven verir; Balık seni geliştirir ve ilerletir; EĞER SEN BİR YENGEÇSEN Akrep ile uyumlu ve mutlu olursun. Oğlak'dan çok şey öğrenirsin. Terazi sana güvenlik verir. Koç seni geliştirir ve umut verir. EĞER SEN BİR ASLANSAN Yay ile uyumlu ve mutlu olursun. Kova'dan herşeyi öğrenebilirsin, Akrep sana güvenlik verir, Boğa seni geliştirir ve geleceği gösterir, EĞER SEN BİR BAŞAKSAN Oğlak'la uyumlu ve ve mutlu olursun, Balık'dan çok şey öğrenebilirsin, Yay sana güven duygusu verecektir, İkizler senin kariyerini etkiler, EĞER SEN BİR TERAZİYSEN Kova ile uyumlu ve mutlu olursun, Koç'tan çok şey öğrenebilirsin, Oglak sana güvenlik duygusu getirecektir, Yengeç seni geliştirir ve güçlendirir, EĞER SEN BİR AKREPSEN Balık'la uyumlu ve mutlu olursun, Boğa'dan çok şey öğreneceksin, Kova sana güvenlik ve güç verecektir, Aslan senin kariyerini etkiler, EĞER SEN BİR YAYSAN Koç ile uyumlu ve mutlu olursun, İkizler'lerden çok şey öğrenebilir, yararlanabilirsin, Balık sana güven sağlayacaktır. Başak sana yaşam yolunda gelişim getirir, EĞER SEN BİR OĞLAKSAN Boğa ile çok mutlu olursun, Yengeç'den çok şey öğrenirsin, Koç sana güven verir, Terazi senin ilerlemeni sağlar, EĞER SEN BİR KOVAYSAN İkizler'le uyumlu ve mutlu olursun, Aslan'dan çok şey öğrenebilirsin, Boğa sana güvenlik ve güç verir, Akrep seni geliştirir ve ilerletir, EĞER SEN BİR BALIKSAN Yengeç ile uyumlu ve mutlu olursun, Başak'dan çok şey öğrenebilirsin, İkizler sana güven ve huzur verir, Yay seni evrimleştirir ve geliştirir, Emrah Seyfeli
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Can Pahasına
Durmadan can pahasına, kan yetiştirmeye çalışan telaşlı bir memur edasıyla,siper alıyorum.. kalpten ciğere doğru pompalandıkça artıyor artçıları depremimin mutluluktan, çatlıyor içimdeki sevgi.. Acil bakım istiyorum ... Kalbim, ağlayanların dili ki gülebilmenin onuru kendi kösnül bataklığından bir türlü süzülemiyen o en büyük yalanların en sivri yalanı olsa da uçsam uçsam kanatsız bir melek gibi kuş tüyü yeşilliğe yalnızca düşsem istiyorum Biliyorum, yetmese de adın dilimi pervane kesmeye şimdi ama bil ki yaşamak mış..! Ölünce sevemezsem seni Sevgini istiyorum Hiç değilse bir kere kaçırsam da şu günah keçiliğimin ipini azıcık elimden bir haykırsam dünyaya ve iliklerine kadar yankılansa feryadımın o sesi tüm semada senli sözlerimin ukdesi duyulsun istiyorum Emrah Seyfeli
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Can vereceğim
O essiz yesil gözlerine su an cok muhtacim sensiz gecen her saniye alev alev yanarim hasretinin acisini icime atip gündüz gece kavusmamizin hayali ile yasarim ve bilki bitanem son nefesimde dilim seni söyleyecek adini sayiklayip sadece senin ugrunda askimizin ugrunda can vereceğim... Emrah Seyfeli
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cennetim gözlerine
Ya sıcaklığı ol göz yaşlarımın yada tuzu Sensiz her bahar hüzün açacak ağaçlar Bir dilsiz gibi haykırdı yokluğunu Gidişinden beri içimde büyüyen yıllar Yorgun düştü gözlerime ulaşmamış gölgelerin Hasretimi adadım sürgün yaşadığım CENNETİM GÖZLERİNE Gönder soluğunu ne olur renk versin Doğan güneşimle sensiz *******ime Emrah Seyfeli
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canım anam
güzelsin sen güzelsin gercekten hayat seni süzdü ince elekten dilerim allah'tan canı yürekten güleç yüzlerine keder gelmesin ömrün boyu zaman ile yarıştın sıkıntılı hayat ile barıştın güçleri fedakarla aştın güleç yüzlerine keder gelmesin doğurdun dünyaya geldik bizlerde büyüttün bizleri kol ve dizlerde alıştım hep sana gülen yüzlere güleç yüzlerine keder gelmesin kıymetin cok büyük allah katında bütün cennet ayakların altında korusun allah'ım hep seni anam güleç yüzlerine keder gelmesin derdime dermansın ağrıma şifa ben sana borçluyum her zaman vefa canım veda olsun sana bin defa güleç yüzlerine keder gelmesin şöyle dursun sana hakaret etmek çekip yaka,paça yerlere itmek rabbim haram kılmış öf bile demek güleç yüzlerine keder gelmesin annesiz yuvada bülbül ötermi annelerin hakkı saysak bitermi yılda bir gün bir gül versek yetermi güleç yüzlerine keder gelmesin dünyayı hep ayaklarına getirsem her lokmayı ellerimle yetirsem bindirsem sırtıma haca götürsem ödeyemem hakkını helal etmesen Emrah Seyfeli
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çağırsan gelirim
bir zamanlar seni sevmiştim üstelik uzaklarda olmana rağmen ama seni sevdiğimi söyleyemedim kimbilir şimdi sen nerdesin ne yapıyorsun bilmiyorum hayatında başkaları vardır belkide bense yine kalem elimde bembeyaz kağıt ise önümde senin yanımda olduğunu hayal ederek bir şiir daha yazıyorum sana kimbilir belki bir serap görüyorum uyumadığıma rağmen bir hayal görüyorum ne görürsem göreyim hep sen varsın aklımda biliyorum ki sen nerdesin ben nerdeyim ama bunu iyi bilki cağırsan gelirim Emrah Seyfeli
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çiçeklerin Dili
Açelya (Hint) : Gerçek şu ki, her şey bitti Akasya (Pembe veya kırmızı) : Seni beğeniyorum Akasya (Beyaz) : Bizimki temiz bir sevgi, belki biraz arkadaşça Akasya (Sarı) : Platonik aşk Ananas: Sen kusursuz birisin Ardıç: Seni koruyacağım Ayçiçeği: Sana tapıyorum Badem: Aşkımızın sürmesini ümit ediyorum Çan: Aşkımıza sadakatle bağlıyım Çingülü: Zarif ve çok güzelsin Çuha: Çok güzelsin Elma: İtiraf etmem gerekirse, seni görünce şeytana uyasım geliyor, ya senin Erik: Sözüme sadık kalacağım Fındık: Barışmak istiyorum Fulya: Sevgilim geri dön Gardenya: Gerçek aşkımsın Gelin El Çiçeği: Mutlu olabiliriz Gül (Pembe) : Arkadaşımsın Gül (Kırmızı) : Seni seviyorum Gül goncası (Kırmızı) : Genç ve güzelsin Hanımeli: Sana olan bağlılığım sonsuza kadar sürecek Hercai Menekşe: Beynimi işgal ediyorsun, ama ben bu durumdan şikayetçi değilim İspanyol Yasemini: Bence sen çok seksi, şehvetlisin Kaktüs: Aşkımız için zorluklara katlanmalıyız Kamelya: Kusursuz bir aşıksın Karanfil (koyu kırmızı) : Kalbimi kırdın Karanfil (pembe) : Seni unutmayacağım Karanfil (Kırçıllı) : Üzgünüm, ama bitmek zorunda Karanfil (Sarı) : Beni hayal kırıklığına uğrattın Krizantem (Beyaz) : Bana gerçeği söyle Lale (Kırmızı) : Aşkımı itiraf etmek istiyorum Lale (Alacalı) : Gözlerin çok güzel Leylak (Mor) : Sana ilk görüşte aşık oldum Menekşe (Mavi) : Sana sadık kalacağım Menekşe (Mor) : Düşüncelerimi zapt ettin Melekotu: İlham kaynağımsın Mimoza: Fazla alıngansın Nane: Sana karşı içimde sıcak hisler besliyorum Orkide: Aşkım, sen çok özelsin Öksekotu: Sorunların üstesinden geleceğim Papatya (Bahçe) : Fikirlerini paylaşıyorum Pelesenk: Aşkım daha fazla bekletme Petunya: Umudunu yitirme Portakal: Ben de seni seviyorum Sardunya: İçin rahat olsun, her zaman yanındayım Sarmaşık: Aşkıma sadığım Sedir Yaprağı: Senin için yaşıyorum Süsen Çiçeği: Sana bir haberim var Şeftali: Seninim Yasemin: Güzel ve çekicisin Yenibahar: Acını paylaşıyorum Zambak: Seni neşeli buluyorum Zeytin: Barışalım Emrah Seyfeli
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çok mu şey istiyorum! ! !
içim kanarken taa derinden, bi de ufkum ateşlendi... hayallerimi,Ümitlerimi,seni, bi kenara atamam... sensiz bir ben dÜşÜnemem... yapamam,yaşayamam ben sensiz... olamam,gÜlemem... beni bi kere dÜşÜn, bi kere seni seviyorum de... biliyorum,belki de hiç bir zaman söylemiceksin... ben seni sevdiğimi bir ömÜr söylicem... hiç bakma bana öyle, söylenme kendi kendine, ne diceksen yÜzÜme de... çok mu şey istiyorum, sadece bi kere de olsa beni sevdiğini söylemeni istiyorum... çok mu şey istiyorum... dilin başka, gözlerin başka, yÜreğin başka şeyler söylÜyor... söylermisin ben hangisine inanim... sen,içimde yaşıyorsun... yÜreğimde,kalbimde bir sen yaşıyorsun... sadece beni sevmeni ve gitmemeni istiyorum... çok mu şey istiyorum... Emrah Seyfeli
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çok Zor
Btünüyle yorgunken, vücut,hafıza,kalp perişanken duygular, kapanmak istemese de gözler sevmiyorum, istemiyorum dese de gözler 'her şey yalan seviyorum' diyebilmek çok zor. kaybetmekten korktumsa suç bende mi? gerçek sanma görüp de sahte neşemi kimmiş yıkılan gel gör şimdi beni 'gururum el vermiyor' diyebilmek çok zor. hani gülen gözler? nefretle bakıyor, hani güzel sözler? seviyorum demiyor, her ayrılık sonrası bunlar çok özleniyor 'özledim bir tanem' diyebilmek çok zor. bak üşüdü ısıtmak için tuttuğun ellerim imkansız, onarılmaz paramparça yüreğim ama ısıtıyor beni sağlam kalan sevgim 'hala sıcak, gel sarıl.'diyebilmek çok zor. mutsuzken neşene, ağlarken teselline kıymetini bilmediğim şefkatine, sevgine sen bari acı çektirme 'her şeyine ihtiyacım var' diyebilmek çok zor. Her şey bitti diyen benim, ama böyle gidemezsin inkar etme ne olur sen bensiz edemezsin bir parça seviyorsan yine bana dönersin 'pişmanım bir tanem dön' diyebilmek çok zor... Emrah Seyfeli
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|