![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Boş Hayaller
Boş hayaller peşinde koşturuyorum.. Parçalandım dağıldım....dökülüyorum.. Ben bu hayallerden hangisiyim.. Seni bulup gönlümde mutlu olamıyorum...... Bulut oldum yağmura döndüm.. Damla damla hayallerimden yağdıkça.. Islandım bi çare oldum Sevgi adına koşmaktan Gönlüm'de.. Kendime bir yer bulamıyorum......... Hayal”miyim gerçek”miyim onu”da bilmiyorum.. Ağladıkça gülüyorum.. Baktıkça kör oluyorum.. Ben.. Bu dünya'yı hiç”mi hiç anlayamıyorum..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Böylesi Dahamı iyi olacak...
Nerden aradım sordum Seni o gün Senden gelen İnanılmaz rüzğarların Son konuşulan esintisinde O an kendimi Sende kaybettiğimi anladım Üzerime düşen Paramparça olmuş kayalar gibi Ben de artık yıkılıp çöküyordum Bir yere tutunmak ne mümkün Sanki Tüm düşüncelerim de çözüldüm eriyordum Böylesi daha mı iyi olacaktı Bir türlü anlayamıyor anlam veremiyordum Yağmursuz kalmış çöller gibi Cayır cayır yanıyor Kendim de kaybolmuş düşüncelerimle Bu yalan dünyaya hesap veriyordum Ağlıyamıyor Gerçekten, ağlamakta istemiyordum Kaskatı kesilmiş bedenimdeki çaresizlikle Seninle sensizliğe vedalaşıyordum Gezgin rüyalardaki fırtınalar Sensizliğe müsaademi etmişti Yoksa.. Üzerime tonlarca Yanmamış düşüncelermi çökmüştü İstemesem de anlamıştım Senden gelen gerçek görüntündeki Yalan olan bu sevgi esintisini Böylesi daha mı iyi olacaktı Kendimi Sendeki sensizlikte değil Ruhun da düşüncelerin de Beni kaybetmene üzülüyordum Artık.. Yorgun, vurgun yemiş gönül gözümle Haklıyı, haksızı Ne arayıp Ne de soracağım Kadersiz kaderimle Sevgime İlaç olacak bir çare arıyorum Bilemiyorum. Böylesi daha mı iyi olacak. (Yaşam Parantezi aralığına sıkışmış sevgiler adına yazılmıştır) .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Gece Yılbaşı
Bu gece yılbaşı Sıfırları, yok sayacak olursak İki'lerin uzayıp gittiği Dörtlerin ise, kaybolduğu bir gece Düşüncelerim, sırt yükü Duygularım, avuç teri Bir boşluk'ta uçuyorum Tutunup, saklanmak olsa kadere Karanlık damlıyor İstemesem'de, yıldız olmuş gözlerime Bir yaş belirtisi,tenim'de İz bırakmış,belirğin yerlerime Acısı, yıllar büyüklüğü, bedenim'de Keskin bir ok'tur, bu gece Saplanıyor gönlüme Hislerim,karmakarışık Sevgidir yanan,gönül gözlerim'de Dönüp bakamıyorum,ben'siz günlerime Bir sessizliktir kaplanmış, gerçek perde Tüh.....demek yerine Gülüyorum,eyleniyorum Kendimle, bu gece Hayat havuzunda yıkanıp,kurulansam Karbeyazı tenime deymiştir,yıllanmış leke Bir sayıdır artmıştır,kimlikte Acıtmaz, acılarım beni bu gece Yıl'da bir defa olsun,söylenir bu şarkı Tüh.....demek yerine İyi yıllar dercesine Bu gece yıl başı Sanki bir bitimin, başlanğıcı Ben neyleyim, ben ben'den gittikçe Gülüyorum,eyleniyorum ağlasam'da, bu gece |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Buz Tutan Gönlüm
Sen'siz kaldım üşüyorum titriyorum Buz tutmuş gönlüme kar tipi olarak yağıyorum.. Kahroldum Ağlamak nedir bilmiyorum Sensiz kaldığım Bu ayaz günlerde kendimi sevemiyorum Yalnızlık acılarıma seni ektim Baktıkça ağlıyor gönlüm Sevgi diye Kendimi biçiyor gözlerim Güzelim, güzelimsin diyordum Senin güzelliklerinde öldüğüm Kaderime yenik düştüm Yanlızlıkların zabdetti, esir etti Sevgin ise karanlıklarına hapsetti Alev alev sen diye yanıyorum Sen'siz kaldım Sevgine hasret kalmış gözlerimle Buz tutuyorum Seni seven, sen'siz kalmış gönlümde |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canım'dan Can Vereyim
Sevgini bir güneş gibi Usanmadan Yıllarca taşıdım avuçlarımda Damladıkça, parmak aralarımdan Kalp seslerime Sen giriyordun her gün düşlerime Nasıl bir sevgi tufanına kapıldım Estikçe sana geliyorum Yüzüne bakmaya doyamıyorum Elini tutmak'mı Tenine dokunmaya kıyamıyorum Kalbimde saklıyorum Gözlerimden sakınıyorum Görmessem, yanıp yanıp harlıyorum Ve gönlümden ağlıyorum Hislerimden terliyorum Sen Benim vazgeçilmezimsin Sana olan sevgimi Tanrı bana yazmış Ben, Tanrı'ma nasıl karşı gelebilirimki Söyle, nur yüzlüm bal gözlüm Sevgi kutsaldır de Seni cennet gibi seveyim Melek'ler gibi senin etrafında döneyim Sevgim uğruna Sana Canım'dan can vereyim |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|