![]() |
|
|
#51 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hülya
umutlar büyük olmalı yaşam büyük olmalı sana olan sevgim sana olan bağlılığım gibi büyük olmalı canım büyük olmalı (hülya ceylaner 29 aralık 1995 tarihinde, trafik kazasında yaşama veda etti. Hülya on dokuz yaşındaydı ve onu çok seviyordum. Ama umut yok artık yok!) |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Iraklı Çocuklar
düşünmeli özgürce düşünmeli yapabilmeli her istediğini bir çocuk olmalı ırakta ya da köle kabilde bir orak buğday tarlasında ya da yelkenli akdeniz de kocaman yüreğe sahip olmalı ırakı kaplayacak kadar kocaman o yüreği kalkan yapmalı füzelere kimyasal bombalara ekmek olmalı aç sofralara su olmalı çatlayan topraklara ya da sıcacık bir yuva olmalı elleri üşüyen ıraklı çocuklara |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İkilem
umuttun sen beni böyle düşünecek sevecek kabullenecek bir umut beklentiydin kardeşim sevil beklentiler olmazsa hayak kırıklığı olmaz fizik öğretmeni sevgili osman bayazıt bekleyen her zaman haksızdır ve babam yaşam sevdikçe ve umut ettikçe güzeldir demez miydi işte yine ikilemdeyim seviyorum umut ediyorum bekliyorum ve haksızım eh çözüm yolu bulamayınca bekle beni carolıne bekle beni ölüm hoşça kalın |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İmdat
yardım edin bana abla tut elimden sana yaslanıyorum abi sensin her şey anne demet şu seslenişimi unutma dostum kardeşim aşkım gerçek sevgi aradığım sevgili yardım edin sevgili öğretmenim bülent aydınel ve beni sevenler yardım edin bana ne olur yardım edin |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İnan artık
seviyorum seni diyorum inanmıyorsun uğruna canım feda diyorum inanmıyorsun çığ gibi büyüyor sevgim diyorum inanmıyorsun inan artık güzel kız seni çok seviyorum sıradan bir ilişkiyse adiyim sevmiyorsam seni namussuzum ölmezsem senin için ********im bırakırsam seni seviyorum seni güzel kız seni çok seviyorum |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İnanmadılar
sömürdüler yıllarca emeği alın terini inançları sömürdüler sevgiyi değer yargılarını üç kuruş için insanlığı unutup insanları sömürdüler kanı döktüler boğuldular sonra İnanmadılar dökülen kan yerde kalmaz inanmadılar sevgiye ve inanca inanmadılar emek emekçinindir ve inanmadılar o şiara yaşasın kardeşliğimiz inanmadılar |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İnsan
araba egzozları fabrika bacaları kimyasal maddeler ezenler ezilenler insanın insana kulluğu çok kazananlar açlıktan ölenler sevgiyi saygıyı unutmuş yaratıklar üç beş kuruş uğruna dini alet eden yahudisi hristiyanı müslümanı bizim yaşamımız hepimize yeter dünya seviyoruz yaşamı diyemeyenler alacağız elinizden kuracağız kendi dünyamızı sevgiyi eşitliği insanca yaşamayı öğreteceğiz kazanacağız göreceğiz insanı |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İnsana
bilirsin sevmem küskünlüğü barış dedim barışı sevin dedim kavgada etmedim şimdiye kadar insan dedim insanız dedim bilirsin güzel şiir yazamam yine de kitap okuyun dedim gül yerine kitap verdim kızları çok sevdim ingiliz italyan fransız karşılıklı olsun yeter bilirsin hümanist insanım ezseniz de beni insan hümanistim dedim beni bilirsin insan sevgiye emeğiniz geçiyorsa umuda emeğiniz geçiyorsa barışa emeğiniz geçiyorsa yanınızdayım tut elimi insan tut |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İnsancık
biz insanlar çok uyumsuzuz canlı varlıkların en zekisi en nankörüyüz biz insanlar yaşamımıza bir şekil vermişiz çeşitli buluşlar yapmış gerektiği gibi kullanamamışız ateşi bulmuş ormanları yakmışız elektriği bulmuş işkencede insanım diyene idam sandalyesinde düşünüyorum diyene kullanmışız öldürücü hastalıklara çare bulmuş öldürmek için kimyasal silah yapmışız denizlerden yararlanmış ödül olarak pisliğimizi ve artığımızı vermişiz farklı din dil ırktanız diye birbirimize düşman olmuşuz yararlı besin kaynakları bulmuş uyuşturucusunu sigarasını alkolünü eksik etmemiºiz nedensiz savaşlar yapmış dünyaya ve tüm canlılara zarar vermişiz sevmeyi sevilmeyi öğrenmiş layık olmamışız o duygulara tüm insanlar suçlu değildir bunda bazılarının para ve güçlü olma hırsı bazılarının konuşturmama ve yok etme hırsı bazılarının da çıkar üzerine sevip sevilmesi kısacası böyle gelmişiz böyle gidiyoruz ben de diyorum ki istersek böyle gitmeyiz yaşam bu haliyle de güzelken eşit haklarda daha güzel olacaktır sevgi dolu barış dolu mücadeleyle |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İpek Böceği
ipek böceği girdi kalbime en güzel sevdayı örmeye |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|