![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Elveda
eğer gözlerse konuşan sözlerin anlamı yoktur benim lügatımda eğer mazeretse yalan gerçeklerin cismi yoktur benim nazarımda temiz bir aşk almak istemiştim sevda denen bu pazarda ama olmadı bahane karıştı hesaba elveda gülüm sanada elveda,banada sende gelmek istersen tut ellerimden yürüyelim senin istediğin yolda bu yolculuk zorlu,gülmekte var,ağlamakta mevsimi belirsiz,donmakta var,yanmakta vedalaş sevdiklerinle,ölümde var,kalmakta ama bir tek bırakmak yok yarı yolda korkmasın gözün,korkma,ben varım yanında ne bir şüphe olsun içinde,nede bir tasa tutacak dalın olsun ellerim,başını daya omzuma uzaklar yakın,yeterki atsın yüreğin,atsın şuramda cesaretin yok demek,peki bakma bile arkana ben sana bir ömrü sundum,sen bağışladın beni bana seninde yolun açık olsun; benim yolumdan uzakta sende anlamadın beni,sende bıraktın yolda,elveda 14:34 02.06.2005 Seyfettin Çabuk |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Esir Aldın
yüzünü her görüşümde bir heyecan sarar içimi bakmaya kıyamam,gözümden bile kıskanırım seni rüyalarımda sen varsın artık,esir aldın düşlerimi gönlümde sen varsın artık,esir aldın yüreğimi sen yeni bir aşkın başlangıcı,mazinin bitişi sen yeni bir umudun haykırışı,yüreğimin sesi dünyamda sen varsın artık,esir aldın evrenimi ruhumda sen varsın artık,esir aldın bedenimi hep yanımda olsan ve tutsan,bırakmasan ellerimi başka yere bakma sen,gözümden ayırma gözlerini aynamda sen varsın artık,esir aldın cemalimi şiirlerimde sen varsın artık,esir aldın kalemimi 21:24 30.12.2004(Ankara) Seyfettin Çabuk |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Farkında mısın
sensiz geçerken günlerim,çaresizce öleceğim farkındamısın? sensiz yanarken yüreğim,kan ağlıyor gözlerim farkındamısın? gidişinse ecelim,merhemim olacak gelişin vuslatı çok gördün bana,hep hasreti verdin ne olur dön artık,dönmessen öleceğim farkındamısın? hiçmi hatırım yok,hiçmi sevmedin hiçmi hatırlamadın,hiçmi özlemedin hayatın anlamı sensin,yoksan öleceğim farkındamısın? 20:37 12.01.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Feda Olsun
yine bir şiir yazmak geldi içimden içinde sen olan bu mısralar döküldü kağıdıma kalemimden değdiği dili yakan sıktım yumruğumu geçtim kendimden kork artık hırsımdan sanma ki bir anlık bir öfke bu sanma ki bir şey gelmez elimden değil kaçmak uçsan ne çare bu hançere kan lazım kan kim bilir belki sabahı olmaz bu gecenin kim bilir belki giyilmeye hazırdır kefenin kıyamam ben sana kıyamam can senin için dönerim her sözümden sana feda olsun bu hayat senin için yaşıyorum ölürümde inan 17:58 14.10.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Garip Bir Aşk
bu ne garip bir ateş,sönmesi yok yandıkça yanıyorum bu ne garip bir gece,sabahı yok daldıkça dalıyorum bu ne garip bir çile,eyvahı yok sustukça susuyorum beynim kurşun sıkıyor sanki yüreğime boynum bükülmüş,kollarımda hasretten bir kelepçe bu ne garip bir idam,sehbası yok,darağacı yok öldükçe ölüyorum bu ne garip bir adam,tövbesi yok,pişmanlığı yok sevdikçe seviyorum bir bilinmeze demir atmiş umudum,denizi yok bir meçhule diz çökmüş gururum,gururu yok bu ne garip bir aşk,leylası yok,maşuğu yok düşmüşüm bir çöle,kumu yok gezdikçe geziyorum benim derdim başka,anlatılmaz söz ile,cümlesi yok eğer dinleyeceksen yüreğinle dinle,sesi yok 15:02 17.05.2005.(Ankara) Seyfettin Çabuk |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ******* Katil Olmuş
ah yar neden bu kadar uzaklardasın dağlar eşkiya olmuş keser yolumu ah yar neden bu kadar aklımdasın ******* katil olmuş vurur uykularımı inan ben sende kaybettim ve yine sende ararım bütün duygularımı 00:00:53 16.9.2006(Ankara) Seyfettin Çabuk |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin Karanlığında
gecenin karanlığında sen dalarken uykulara ben adını yazmaktayım sokaklara gecenin karanlığında sen gezerken rüyalarda ben resmini çizmekteyim hülyalara 06.25.2005 02.34 Seyfettin Çabuk |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Ey Zalim
gel ey gül yaprağında yağmur damlam gel ey gündüzün aydınlığında gözleri karam gel ey virane gönlümde kanayan yaram gel ey zalim gel artık gel bitmeyecek mi bu hasret doğmayacak mı güneş gel ey zalim aşkımı çakallara ettin leş yakamaz beni hasretin kadar hiçbir ateş gel ey zalim gel artık gel boş bir mezarın ölüye seslenişi bu can çekişen bir aşkın haykırışı bu dönmezsen bir intiharın kurşunu bu gel ey zalim gel artık gel sonunda kırdı kalemimi geceye kafa tutan gözlerin tetiğe basan parmağın suçu ne ki merminin gittiğin yollara göm bedenimi seni orada beklesin gel ey zalim gel artık gel 18:04 25.07.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gereği Yok
zaman aşımına uğradı bu sevda itirafın gereği yok maşuğun hışmına maruz kaldı bu kavga ısrarın gereği yok saatler gitme vaktine kurulmuş kim tutar artık beni kalmanın gereği yok vaatler yalan makinesine tutulmuş kim kandırabilir artık beni sevdanın gereği yok 14:00 17.02.2007(Ankara) Seyfettin Çabuk |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Git Allah Aşkına
köprüler yıkılmış,kapılar kapalı kaderim kadersizlikle örmüş yine ağını bilmem ki nasıl becerdin,uzak ettin en yakını yürü yollar senin artık,çıkmam birdaha karşına çeviririm başımı,rastlamaz bakışım bakışına senin geleceğin yok.bari git Allah aşkına (21.10.2006.Eskişehir) Seyfettin Çabuk |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|