![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Büyünün resmi
Öylece baka kalan güzellik Ellerimde İçimden şu sarı kızı İndirmek geliyor Akçay'da İçimden Denize ulaşan Ve fışkıran a bu hayat Kanatlarının heykelini Yapıştırmak gözlere Sarı saçlarının nadide foto yenik Fotojenik, Kameraları kırdıran büyüsün sen Mısırlılardan kalma Gözlerin büyü Saçların büyü Serapsın yalnızlığımın çölünde 05 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Castro show
sofrası Aile ortamı gibisi yok dedirtecek Halen yaşadığına emin olmadığımız Havana İşte Arkadaşsız olmazlığın abidesi Açık sözlülüğü Çok dudakları Bürktü duymayalım ama yazmalı şıst Benim oropularım bile Üniversıte mezunudur Şöyle yorumlansa Aldınmı küba'lı karı Problem yok Böyle yorumlansa Üniversite bile bitirse ve si nemada görsen onu Ka rşılıksız Lı mana beklersin Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ceza
Bilmek isterdim Kulağıma söyle usulca Mahkumdum önce Makine sintinesi temizlettiler inanmam sen swetlana Sintine temizledin ha Şu an kgb polisiyim Hadi ya Korkma pajalusta Öpüyorum hala inanmıyormusun Öpme lan öpme n'payım kgb öpücüğünü Daha sı gemi personeliyim Eee servis yapayım İstemem O zaman gemiye nasıl gidecen hemen olmaz Derdime çare olmayınca Sen yolda kalıcan Nasıl seveyim seni Bizde insanız Spasiba Spasiba Bolşoy 23 09 07 Zeytinli/edremit Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ciğerci
Hatırlamıyorum Uzun bir zamandır Yolunu Ciğerci Çok gelen giden olmuş, Aşk mezatında Küçük yürekler taze tezgâhta Bi takım kalp Rica ederim ızgaralık Yürekten olmasın Tezgâhtan Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cihan'ın Babası
Gemiler geri döndü Cihan'ın babasının Haritada basmadığı Toprak kalmamış Cihan'ın babası geri döndü Cihan söndü Babam yalan söylüyor Babam yalan söylüyor Cihan hep doğru söylemiştir... Cihan hep doğru söylemiştir... 13 09 07 Zeytinli/Edremit |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Compüterden sonra Terledikten evvel
Nasılda konduk Kandemirden evvel Erkin Baba boşunamı kaçırdı Damla'yı Bit birikintileri bahane Abdülkadir Jimlastikçi kızı Chatten indirmiş yere göğe sığdıramıyor Barış barışı sevdiren çağdaş şovelyem şaman barbaros Tabutta röveşata'nın Doğa'sı Hisar Hisar Şapka memet Nariç Ben aşılıyım Neyzen boynuna asmamış osmanlıca bir HİÇ Ha Hah Ha Sanki ölüyom Alp tarafı üzülmüş Sinema geçiştiriyom Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Coşkun abi ve Noyan sümültanesi
Pina Artist tekne Oyuncu değil bunlar,Coşkun,Noyan Balık ayıklarken livara Şah çeker; oyuncuya alibaba Akasya çay bahçesindeki Güvercinin paçasındaki hamlesiyle Yünlü Çuval bir ceketi vardır Takas etmek isteyen çoktur kürk mantoyla Değişmez Kiripton gezegeninden kalmıştır,Noyan ağabey Doktor Ahmet Özlemi uzaklaştırırken Pinayla bu berduş aleminden Özlem,özler berduş alemini Noyan abi Bospouros Universitat'e Coşkun'un tuttuğu balıklar ile oyuna katılır Dişçi,sarı.tenten,hasan uzma ateş yakardı alev için Film koptu Tabu rovanşını Ahmetle geri istiyor usulcacık Uğurlular.. Adnan çok resmi Nariç öğrenci bile değil Midyeler ayıklanmış Rıza abi Küllü şeyin kadir 27 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cum
Dost kitap Elinden tutar Test kitap sonuna kadar bırakmaz seni Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çamurdan çıkarılmak
Elmas bulmuşlar Çamurda ışıldamayan Batakta çivi gibi Tabanlarında kristal çizikler Öldür beni çamura yatan çok mandalar var sıyrılan Markasını bilmediğim süt petlerinde Gırla giden Manavda meyve seyretmek istiyorum domates kıvırcık limon yeşil soğan Tablada sudan yeni çıkmış balıklar İmbikten süzülmüş Haydari Haydar,Haydar 26 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çekin beni gemiden
Çekin beni gemiden Dilekçe imza aşçı Ama bu kaçıncı bu bir Nişan yaptum,söz kestim Çekin beni gemiden Varan iki Sayun kaptanum Atacakmuş yuzugu Çekin beni gemiden Varunca inceğum aşağuya Singapur'da Çekin beni kaptanum Aşçıyı daraltmışlar,güverteden geçmiş idarelik Üstelik ekmekte pişiriyor,şimdi çıkar fırından Yettim kardaşlık Teslim meslim istemez Sana hayatta başarılar 23 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|