![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir hüzün yarattım kendime
Bir hüzün yarattım Bir hüzün yarattım kendime Yaşadığımı anlamak için her nasılsa Yaşıyorsam acı ve hüzünde olmalı Baktığım zaman göreyim istedim En uzaklardaki küçük yıldızları Gökyüzünün aydınlığından ileri Karanlık dan bakayım istedim Gerçek aydınlığı derinlerde aradım Aydınlık dan karanlığa bakamadım Denedim bir çok kez Bu seferlik de böyle olsun Hüzün,acı yarattım kendime Karanlıktan baktım ilk kez Gün ışığından,görememişim Evrendeki küçük meteor taşlarını Gecenin karanlığında yağdılar üstüme Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir kadın geçti
Bir kadın geçti Bir kadın geçti Yanı başımdan Her yanı oynak Cepleri misket dolu Saçıyor sağa sola Ardın da Çoluk çocuk Misket topluyor Bir kadın geçti Yanı başımdan Saçları uçuk Ardın da Çoluk çocuk Ellerin de uçurtma Bir kadın geçti Yanı başımdan Elinde silah Kurşun kalbimden geçti Ardın da Çoluk çocuk Boş kovan toplar Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-05.05.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir kalem yeter
Bir kalem yeter Özgürlük kelimelerde saklı Ateş suda,dalga denizde Güneş karanlıkta saklı Yağmur bulutta Buğday toprakta saklı Öğrenci kitapta Hayat,yaşamda saklı Ruh bedende İnsanlık ruh da Sevda hep kalbimde saklı Bir kağıt,bir kalem yeter bana Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-11.02.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir kere
Bir kere Bir kere aynalara küsmeye gör Ne kadar çabalasan kafi değildir Zaman güzelliğini alır götürür Bir kere solmaya başlamaya gör Ne güneşin olur,ne suyun kalır Çekilir el etek tüm çehrenden Ver yansın eder gözlerin aynada Bir kere solmaya başlamaya gör Aynalarla başlar ilk hesaplaşmalar Sokup elini çıkarmak istersin suretini Ne var ki ayna kırılır vermez sureti Bir kere solmaya başlamaya gör Çekilirsin kabuğuna,dünyan daralır Zindan eylersin kendine üç beş günü Tüm vücudunda bilinmez ağrılar Bir kere solmaya başlamaya gör Şimdi; Küsmeden aynalara yaşama zamanıdır Esirgeme gözünü maviye iyi bak Denize,buluta,semaya,akan bir ırmağa Güneşi çek vücuduna,kollarınla sar “Bir kere solmaya başlamaya gör” Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-02.03.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir nisan havası
Bir nisan havası Uyandım baktım camdan Bir nisan havası mı ne Güneş vurmuş cama Kirpiklerim pır pır eder Uçuşuyor kuşlar Kelebekler de var Bir nisan havası mı ne Yağmur yağar belki birazdan Ah! .. yok olur kelebekler Hızlı atıyor kalbim Kanım inceldi mi ne Bahar mı çarptı acaba Bir camdan bakmayla Uçuşuverdi kalbim kuşlarla Bir nisan havası mı ne Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-24.02.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir şey var aramızda
Bir şey var aramızda Seni gördüm göreli ben böyleyim Her gün kaleme sarılıyorum Bir şey var aramızda,biliyorum Kelimeleri birbirine karıştırıyorum Bir şey var aramızda,yaklaşıyorum Giydiremiyorum kelimelere giysi Anlatamıyor,yutkunuveriyorum Çözemedim gitti ben bu sihri Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-10.10.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir şiir
Bir şiir Bir şiire bulaştım ki.. Nefes alamıyorum Gözlerimle boş duvara Hayalini çiziyorum Saçlarına yıldız ekiyorum Bir şiire bulaştım Boş duvara Harf ekiyorum. Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-15.05.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birden bire
Birden bire Birden bire mi çöktü binalar Birden bire mi oldu her şey Nereye kayboldu birden insanlar Bir daha açmaz mı güneş Ne oldu aya Birden bire mi yok oldu yıldızlar Niye boğulduk böyle karanlığa Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-17.08.2000 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitti Eylül
Bitti Eylül Geçti gitti eylül sessizce Ne sarı yaprak kaldı Ne yeşil bir ağaç Sen gönlümden gidince Yaz da bitti,bahar da Bastırdı kış ansızca Gönlüm şimdi hüzünde Sevmiştim seni gizlice Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-01.10.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biz ne zaman
Biz ne zaman Biz ne zaman aşık olsak Tutunacağımız bir dal kalmaz Kurumuş yaprak gibi düşeriz Salkım,saçak... Kalbimiz de aşk ateşi Meyhanede soluğu alırız Sallanıp sokaklarda Sarhoşu oynarız Kah Mecnun oluruz Kah Kerem..... İstanbul’u çöl,surları dağ Boğaz içini de dere sanırız Biz ne zaman aşık olsak Ege’yi, Karadeniz’e akıtırız Yıldızları Ay Ay’ı yıldız görürüz Gözlerimizi gönlümüze takar Gönlümüzü Rüzgara salarız........... Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|