![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bayrak
Utan ey zavallı utan biraz Nerdesin bayrağıma el uzatan Meydanı boş buldunuz sanırım Yine kıpırdanmaya başladınız Bayrağımı yakacaktın aklınca Sen değil bayrağımı beni yakamazsın Hala Türkler hayatta unutmuşsun Elini kırarda dokundurmam ona Zaman yaklaşıyor savaş başlayacak Bu bayrak yine semada duracak |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bedduam Olsun
Gözyaşlarım yağmur olup sana dokunsun Sevdanın asi çığlığı kulaklarından dinmesin Ben olmasamda ruhum seni terk etmesin Benim olmadın ya bu sözler Bedduam Olsun En büyük mutluluklar, her zaman seni bulsun En fena düşünceler Kaf Dağı'nda hapis olsun Bir gün oğlun olursa adı sadece Siyahii olsun Benden kaçtın ya bu sözler Bedduam Olsun Gün gelsin sevdiğinin acı hasretini çekesin Öyle bir aşık ol ki, elinden resmi düşmesin Sevdiğin ah deyince sen ise ağıtlar yakasın Sen beni ağlattın ya bu sözler Bedduam Olsun Bir gün gelir aklına düşersem ki sanmıyorum Sende beni seversen ki buna hiç inanmıyorum Ya mapus damında cinayetten yatıyor olurum Ya da Zincirlikuyu'da intihardan ölmüş olurum (Beddua benim edilen sen olunca böyle oluyor) |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekle
Bir nefes çek sigaradan Sonra bırak gökyüzüne Ulaşsın parlak yıldızlara Dağlara haykır son nefeste Zirvedeki buzullar titresin Eteklerinde ki kuşlar ötüşsün Bir taş at uçsuz denize Mercanlara saklansın balıklar Sahile aşkımızı yazsın dalgalar Bir bakış bırak boşluğa Bana ulaşana kadar izle Taki göz göze gelene kadar Bir el salla perdenin arasından Hafif bir rüzgar oluşsun Durma el ele tutuşana kadar Zamana aldırma bekle beni Uzan yatağına şarkı söyle Susma, sana bir buse verene kadar Bekle benim gibi bahar yüzlüm Zaman bize inat yavaş geçiyor Burda olmazsa toprakta kavuşacağız Bekle.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekledim
Köşe başında bekledim Ama sen yine gelmedin Saat ile dertleşir oldum Seni konuştuk gün boyu Ben gelir dedim ısrarla Az sabret yavaş ilerle Zaman bu akıp gider Benim gibi beklemez Bir şarkı takıldı dilime İçinde sen sadece sen Uzun uzasıya söyledim Yine gelmedin bir türlü Sesimi dahi duymadın Sana seslendim yalnınlıktan Ağladım güldüm düşündüm Ama bir tek seni sevdim Belki saat yanlışdır dedim Ama güneşte kayboldu Zamanda akıp gitti hızla Gözyaşlarım gibi akıp gitti |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekleyiş
Bana dönmeni okadar çok bekledimki Rengarenk olan çiçeklerde sonbaharın hüznü var Güneşin yaktığı bedenim şimdi üşüyor Yemyeşil olan ağaçlarda yazın yorgunluğu var Kuş sesleri olan ormanlar rüzgarların elinde Ağaçlar arasında artık dolaşan kelebekler yok Sadece kuru yapraklar var ağaç aralarında Ana kucağındaki yavrular artık büyüdü Kuytu köşelerde aşk yaşıyorlar gizlice Ben hala senin bıraktığın yerdeyim Kalbim eskisi gibi değil atmıyor belki Ama ben hep seni bekleyeceğim burda Ha ben toprağın üstünde Ha toprak benim üstümde |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Böyleyim Arkadaş
İnsanım görünüşündeyim Demek ki insanım değil mi? Düşündüğümü söylüyorum Demek ki özgürüm değil mi? İslama aşığım saklamıyorum Demek ki Müslümanım değil mi? Türkiye için canımı veririm Demek ki vatanseverim değil mi? Saklasamıydım duygularımı Yalan mı söyleseydim insanlara Hadi onları kandırdım ya Allah'ı Onu kandırabilecekmiydim? Ben buyum arkadaşım Bir et ve kemik yığını Türkiye sevdalısı bir vatan aşığı Peygamber aşığı İslam sevdalısı Memleket deyilince doğduğum yer değil Memleket vatan demek Türkiye demek Ben anama aşığım Ben yarime aşığım Ben babama saygılıyım Ben kardeşime duyarlıyım İslam'a Türkiye'ye dil uzatanı yakarım Anama namusuma yan bakanı harcarım Elhamdulillah ilk başta müsliman sonra Türk'üm Tipime bakıpta aldanma zevkim bu İçimi bilirmisin nasıl yanar volkan gibi Hislerimi bilirmisin çılgındır Karadeniz gibi Övmem kendimi asla iyiysem sen söyle Kötü olduğumda da çekinme gücenirim Ama hakkımı sakın ha sakın yeme İşte size Fatih Kuşak Beğenen beğenir. Beğenmeyen beğenmez. Ama arkamdan kuyu kazmayın Ölsemde kabusunuz olurum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Daha Çocuğum Bakma Yaşıma
Yaşım yirmidört kafa kağıdında Sırtım üşüyor anam yok yanımda Cebimde para yok babam sıla da Ben daha çocuğum bakma yaşıma *******i ağlarım karanlıktan korkar Sabahları kalkmaz biraz naz yapar Ama yemek yapan bacım uzakda Ben daha çocuğum bakma yaşıma Askerden çağırdılar vatan hizmeti Elim silah tutmaz kalem ayrılmaz Anneme babama hasretim durmaz Ben daha çocuğum bakma yaşıma Sakallarım çıkmış şaşkılığım geçmedi Bıyığım terlemiş çocukluğum bitmedi Bir kız var beni güvey olarak belledi Ben daha çocuğum bakma yaşıma Ben büyüyeceğim az daha sabredin Askere gideceğim vatanı koruyacağım Zamanı gelir elbet yuva da kuracağım Ben işte ozaman adam olacağım |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Hiç Çocuk Olamadım ki
Ben hiç çocuk olamadım ki *******i hiç ağlayamadım Okula dahi tam gidemedim Ben hiç çocuk olamadım ki Yaş ondörtte çaldılar ruhumu Elime bir paslı demir verdiler Biraz yağlı ve soğuk demiri Ben hiç çocuk olamadım ki Çaldılar içimde ki çocukluğu Adam oldun dediler gülerek Böyle adamlığı ben neyleyim Ben hiç çocuk olamadım ki Çocukların hepsi masum olur Güler oynar neşe saçar etrafa Ben ise dehşet saçtım hayata Ben hiç çocuk olamadım ki Benim hiç oyuncağım olmadı Olmasını istedim ama almadılar Oyuncak yerine silah verdiler Ben hiç çocuk olamadım ki Bahçede afacanlık yapamadım Sevinçle oynayıp bağırmadım Hatta lise de aşık bile olmadım Ben hiç çocuk olamadım ki Ben hiç çocuk olamadım ki Çocukluğumu çaldı kötüler Gülüşümü sakladılar benden Ben hiç çocuk olamadım ki |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Küçükken
Ben çok küçükken insanlarda sevgi vardı İnsanların yüzlerinde gülücükler olurdu Korkmazdık sokaklarda asice gezerken İnsanları tanımaya çalışmadık tanırdık Diyorum ya ben çok küçükken böyleydi Ne oldu bizlere niçin bu şiddet dünyası Benim suçum yok demeyin mutlaka var Herkes el ele verip yok ettik güzellikleri Zalim olmazsak huzuru bulamamız zor Artık güzelliklerin dünyası değil burası Saygı, sevgi ve güven biteli çok oluyor Onlar eskide kaldı ben çok küçüktüm Bakmayın bana yanlışım yok inanın bana Suç maddiyata mahkum olan ruhumuzda Ben çok küçükken elma şekeri satılırdı Macun vardı rengarenk ve de çok tatlı Artık kalmadı o renkler her şey siyahi Gökkuşağı bile artık oluşmuyor semada Onu da yok ettik el ele verip zalimce Geleceğe ne kaldı ki bırakabileceğimiz Sadece şu toprak parçası kaldı elimizde Hazır başlamışken bunu da yok edelim Ben çok küçüktüm bilmiyordum sonu Şimdi büyüdüm görüyorum anlıyorum Ben yok ettim bu dünyayı biz hepimiz Eskiden insanları severdim güvenirdim Korkmazdım aynadaki yansımamdan En azından acıma duygum vardı eskiden Şimdi oda kalmadı kaçtı bu sahte benden Ben çok küçüktüm ama çok mutluydum |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben mi Deliyim Siz mi?
Bir deli çıkmış meydana Seslenmiş tüm insanlara Siz mi? Yoksa ben mi? Deli olanımız kim acaba Ben aşık olmam ruhsuzlara Paraya tapar gibi bağlanmam Hayatın kötüsünü denize atarım Siz bakarsınız geriye ben bakmam Ağlıyorum insan oğullarına Neden bu aciziyetlik acaba Aşkmış palavraoğlu palavra Paraymış kağıt parçası işte Sonunuz ne olacak bilinmez Benim sonum iki metre kefen Birde ebedi huzur toprakhane Sizinki ebedi eziyet parkı Ben mi Deliyim Siz mi? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|