![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim *******im
Sağ yanıma döndüğümde Rüya da olsa, düş de Sen varsın O ılık nefesini hissediyorum O yumuşacık teninin Tenime değdiğini duyuyorum İçim ürperiyor ama Mutlu oluyorum İşte benim *******im Hep böyle Sensiz, ama senle dolu Sol yanıma döndüğümde Yazıkki buğulu da olsa Camdan içeri yansıyan Sokak lambasının ışığı Beni uyandırıyor Sen kayboluyorsun Yalnızlığımı farkediyorum Seni özlüyorum İşte benim *******im Hep böyle Sensiz, ama senle dolu Bazen cama vuran Yağmur damlacıklarının Bazen de tavan arasında Koşuşan fareciklerin Ayak sesleriyle Uyanıyorum Kendimi avutabilmek için Bizim şarkımızı dinliyorum İşte benim *******im Hep böyle Sensiz, ama senle dolu Kutubun ta merkezinde Yaşıyorum sanki ******* uzuyor uzuyor Aylarca sabah olmuyor Sanki güneş doğmuyor Dualar ediyorum Sabah olması için Sana koşabilmek için İşte benim *******im Hep böyle Sensiz, ama senle dolu |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benimle Evlenir misin?
Boyun boyuma huyun huyuma uygun Soyun soyuma suyun suyuma uygun Gözlerim bakar sana, kalbim hep baygın Vurgunum sana, benimle evlenir misin? Ömürlerimizi birleştirelim gitsin Bu ilişki mutluluklarla bitsin Sevenler bizim gibi sevsin sevilsin Aşığım sana, benimle evlenir misin? Evlenirsek hiç ayrı kalmayız İnan birbirimizi hiç kırmayız Yaşımız geçse de biz genç kalırız Vurgunum sana, benimle evlenir misin? Adem ile Havva'dan kalmış miras Sevmişiz mutlu olalım biraz Kış gelmeden, bitmeden bu yaz Aşığım sana, benimle evlenir misin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beşyüzüncü Şiir
Bu beşyüzüncü şiirim Ve beşyüzikinci çoçuğum Gizem bir, Ethem iki Toplam beşyüziki Dile bile kolay değil tabi Ama, hayatta yok başka Bir dikili taşım, ağacım Neyim var neyim yoksa Bir eşim, birde çocuklarım |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırak Kanasın
Kimler düşürdü seni böyle Çıkmaz sevdaların kızgın çöllerine Bir yudum sevgi var güğümümde Al iç kana kana, yarasın Beni de sen düşürmüştün böyle Uçsuz bucaksız hasret denizlerine Şimdi dinmeyen bir yarasın gönlümde Bırak dokunma, bırak kanasın |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırakın Ona Gideyim
Çok sevmiştik, inanmıştık birbirimize Mutluluklar dolmuştu gönüllerimize En zayıf yerimden vurdular beni Vurdular, ayırdılar, kıydılar ikimize Bırakın beni, bırakın ona gideyim Onu çok üzdüm, ondan af dileyeyim Bu vicdan azabı yaşatmaz beni Ölmeden son bir kez onu göreyim |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilemezdim
Seni severken Seni öperken Ayrılığın Bu denli zor Geleceğini bilemezdim Çok uzaklarda Sensiz kalınca Hasretinin Bu kadar çok Koyacağını bilemezdim Seni düşündükçe Hayal ettikçe Kalbimin Böyle kor gibi Yanacağını bilemezdim Günler geçtikçe Ömür bittikçe Sabrımın Tükenip böyle yok Olacağını bilemezdim |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Ah Çeksem…
Bir ah çeksem bin dağ yıkılır da Şu koca dünyanın dört bir yanında Senin kılın bile kıpırdamaz mı, a canım A hayırsız, a vefasız, a gönül sızım Gönlümün başucuna adını yazdığım Yüreğimin en ücra köşelerine kök saldı acılarım Bu acıyı bir ah değil bin ah bile dindirmez bilir misin? Bir ah çeksem kıyamet kopar da Dünya alt üst olur, güneş tersinden doğar da Senin inadın kırılmaz mı, a canım A acımasız, a vicdansız, a kara yazım Ömrümün her anını uğruna adadığım Beynimin her hücresinde kol gezer anılarım Bir ah değil bin ah çeksem affedip beni geri gelir misin? Ah ulan ah! .. Ah anam ah! .. Ah aman ah! .. Vah Ensar vah… |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Çocuğun Masum Düşleri
(I) Bir çocuğun masum düşleri Yanağında yeşeren gülüşleri Hiç getirebilir mi geri Bir babanın kalp atışlarını Yüreğinde yaşatmak neye yarar Bir kerecik olsun yakalayamazsa O babanın gururlu bakışlarını Kıskanmak neye yarar yavrum Babanı saran kara toprakları Ölüm sadece basit bir kavram Seni korur babanın kanatları Bir çocuğun masum düşleri İki damla yaşla yeşeriyor gülüşleri Bir gamlı çınarın gölgesinde Dokunuyor her gün babasının tenine Semaya açılan minik elleri (II) Babasını sırtından vuran eller ise Yakıyor kendi kahpe yüreklerini Her dokunuşunda babasının ellerine Kaçırıyor pervasızca gözlerini Her bakışında babasının gözlerine (III) 'Zulmü şakağından vuran mermi Bir çocuğun masum düşleri (mi?) ' |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Deste Şiir
Gönlünü almak için ne yapmam lazım, söyle bilmeliyim Sana yatlar, katlar, apartmanlar alamam, zengin değilim Yollarına kırmızı güller de dökemem, ben aciz bir şairim Gönlüm zengin benim, al sana bir deste şiir yazıp vereyim |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gelsen
Her tarafım ateşler içinde Yanıyorum sanki seni düşündükçe Bir mucize olsa bir gelsen İmkansızı aşıp bir gelsen Söndürmek için değil Aşkınla ateşleri körükleyip Kalbimi yakıp kül etmek için Bir gelsen, ah bir gelsen |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|