![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hülya
gözlerimde kalsın gözlerin yüreğime dokunsun ellerin uzak diyarlardan sesin birkez duyulsun hülya seni sevmek heves değil canım bunu bil sana amde bu kul bunu cihan bilsin hülya ecel şerbetini sen ikram et ama çetin geldi hasret kahrolası şu gurbet gönül der gelsin hülya her yanım senin hayalin aklımdan çıkmaz gözlerin sen yurdum gibi güzelsin sevdiğim yalnız sensin hülya Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hüzünlerdeyim
yüreğim ayazlarda üşüyorum yanlızlar rıhtımındayım şubat zalim şubat her yan hicran heryan hüzün sevgisizim yarsızım yürekte kanar yar sızım eylemci ruhum firari sevdalara okyanuslara ummanlara salmışım kalbimi bir şubat akşamı sorgusuzca çaldılar gençliğimi yaktılar yıktılar umutlarımı üç kuruşa pazarda sattılar ey hayat ey dünya ey ömür çekilen çilenin yoktur durağı hangi mevsimdeyim acaba mahkumken böylesi ayrılığa tahammülü tüketmek üzereyim sevgilerde sevgisizim biraz acımasız biraz masum bi okadarda çaresizim ey şubat ey zalim şubat donuyorum ağlıyorum duysana o vefasıza haber salsana derdim büyük ey şubat anlasana Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstanbul
karanlık geceden gündüze ererken sevdan dokundu kalbime ey gözleri mavi düşüncesi derin istanbul sana geldim herşeyi ardımda bırakıp vuslatına ermek için tadına varmak ve yaşamayı yüreğinde bırakmak için geldim istanbul... dert çemberinden geçerek aralayıp bütün kapıları aydınlığına ulaşmak için geldim ne mübarek şehirsin zalimede,mazlumada bağrında yer var ey fetihler şehri tarihin yorgun savaşcısı istanbul... bugün düşlerim bir başka ben mavi gözlerine vurulmuşum kaçıp diyarın birinden acılarımı depreşdirmeden sessizce dayandım kapına sen yüreğimdeki en güzel yan istanbul... çok şeyler gördüm ve yaşadım ama senin gibisini asla sen hala nazlısın hala taze sen güzeller güzeli lakin bağrında mesken eyler nice serseri ey bahtımın karası bizansın yarası istanbul... Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstanbul Kardeş
merhaba günaydın canım istanbıul bu gün canım çok sıkkın ne bileyimişte içimde bir huzursuzluk var dünyaya sığmıyorum sanki sıkıntımın sebebini bende bilmiyorum istanbul kardeş akşamları dışarı çıkıyorum şöyle biraz dolaşıyorum nice insanlalrla tanışıyorum selamlaşıyorum konuşuyorum gülüyorum kahkaha atıyorum ama sonra tekrar kahroluyorum bu günler nede sıkıcı oldu dost dersen yok ne bileyim işte ne bileyim istanbul kareş gerçi seninde bendende farkın yok sende galiba benim gibi aynı dertten muzdaripsin kalabalıklarda yalnızzsın oy istanbul kareş oy söylesene ne olacak halimiz hep böylemi olacak hep yalnızlıklamı yaşayacağız bak yine akşam oldu yine soğuk odalara gireceğiz iyi ******* istanbul kardeş iyi ******* Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kanlı Düşünce
yanlızım sevgili kendinde değil düşüncelerim hayaligece yağmurlarına emanet bıraktım yaralıyım sevgili sensizliğe alışamadı hala kalbim ne bileyim bir divanelik bu hangi masum düşünce hangi firari eylem beni kendime getirir sevgili akşam alacasyla bıraktı kalbime isyanı kuşların kanadına bebeklerin gülüşüne dokundum belleğimden silemediğim duyguları kaldırım kenarındaki simitçiye pazarladım gurur değil yaptığım sadece öylesi bi boş vermişlik sevgili düşüncem sabit değil bu gece akşam susuz bir dudağa benzer yanlızlığım yetim bir çocuğa en umarsız anlarda bile hüzün *******ine sığınırım sevgili sende bırakıp gitme yoksa dağılırım Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kelimeler Suskun Bugün
yorgunum kelimeler suskun bu gün alacasındsyken *******inin gökçek sevdalara yol açmış yüreğim deli bir yanımı aldım azık olarak yalnızlığın kucağına atıp gençliğimi serseri sokaklarda yürüdüm düşünmeden sonumun ne olacağını neyleyim gönül ferman dinlemiyor Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kıvılcım
bir ateşki bu söndürecek kuvvet mevcut değil hasret gibi bir şey özlem gibi bir şey bu yıılar dır çekiyorum yangın misali közden farkım yok aşkın kıvılcımı yanarken susuz bağrımda hayallere doğru gidiyorum sevgiye ramak kala isyan ediyorum her sevda da yenilgim var bazen isyan bazen de hicran vuslatın adını bile anmaya gerek yok fırtına bende alev bende dertten yana ne ararsan hepsi bende ama mutluluğu sorarsan eser yok çünkü kaderden yana bir kıvılcımın mahkumuyum Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kızılelmaya
yolumuz kızılelmaya gideriz atlı ve yaya serhade bakar gözümüz bu davadadır özümüz erzurumdan ağrıya dek düşeriz yola tek yürek kızılelma turan deriz bizler ülkücü gençleriz Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kuruyan Düşler
acımasız bir hayat kavgasında sigara külleri arasında yaşayan sonuçsuz izdüşümdür o telafisi mümkün mü acaba kalbi kırılan bir candan özür dileyebilmek ve hep masum kalır mı yalanların kucağındaki beyoğlunda gül pavyonda konsmatris sercan evet onunda bir hikayesi olmalı onunda umutları yaşamı taşıyacak bir ağır yanı olmalı onunda sevda gibi bir duyguyu tatmışmıdır acaba bir anne şefkatini bir baba sıcaklığını yaşamışmıdır acaba sercan beyoğlunun kalabalıktan tepindiği vakitler kalbalık sokakların yalnızlığı oysa onunda mutlu olmaya hakkı yok mudur ağlayan kahkahalar atarken sessiz sessiz bir köşede kahrolurken kim anladı onu kim yarasına melhem sürdü kim dokundu yüreğinin yamacına kim anladı onu kim kimse kimse anlamadı onu sercan beyoğlunun gülü gül pavyonun gözde güzeli çirkin heveslerin yenilgisi sercan yorgun bir gece güzeli Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kutlu Olsun
toy düğün eyleriz bu gün hareketimiz kutlu olsun yıldıramaz bizi sürgün hareketimiz kutlu olsun gölgesinde üç hilalin talibiyiz istiklalin ezan sesinde Bilalin hareketimiz kutlu olsun başbuğdan emanet kaldı gönüller ülküyle doldu sanmayın gülümüz soldu hareketimiz kutlu olsun rehber kuran hedef turan hep aynı fikirde duran adımız belli alperen hareketimiz kutlu olsun amacımız dokuz ışık liderin yeridir eşik gönüller bu aşka aşık hareketimiz kutlu olsun halka hizmettir gayemiz çile olsada payemiz gönüldür tek sermayemiz hareketimiz kutlu olsun canım feda olsun feda boyun büktürmesin hüda emmi dayı torun dede hareketimiz kutlu olsun Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|