![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Değilsin
Sevgiden söz etme sen ne bilirsin Sen beni mecnun yapan leyla değilsin Aşk dediğin yaralar, yakar canını Sen kalbime saplanan hançer değilsin Bir bakışın aklımda yer etti diye Bir gülüşün hüznümü dağıttı diye Dizlerinin önünde çöktüysem yere Sen benim taptığım kadın değilsin Boşuna mı özlemler tüter gözümde Hayallerde kanatlanıp uçan değilsin İçimde dağ yaratır sevgi taşları Sen o dağlara çöken bir sis değilsin Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Deli kadın
Yatabilirmisin sanıyorsun yatağında düşünmeden Kapatamazsın ki gözlerini, batar göz kapakların Açık tutsanda göremezsin hayallerini Hayallerin yok eder seni Deli kadın. Hiçmi kokmaz yastığında tenimin kokusu Uğraşma hiç yıkasanda kukum sinmiş içine birkere Bir kere içine çekmişsin ya artık; Aldığın her nefeste beni duymak zorundasın Sen nefessiz kalacak kadar cesurmusun Deli kadın? Gezebilirmisin sanıyorsun sahillerde yalnız başına Güneşi yerinde tutabilecek gücü bulabilecekmisin Deli kadın Dalgalar kıyıya değil sana vuracaklar Kuşlar sen yokmuşcasına kanat çırpacaklar üzerinde Kayaların üzerinde, ayakta durabilecek ve Karanlığa alışabilecek kadar cesurmusun Deli kadın. Başın döner sendelersin düşersin denizlere Çıkamazsın tek başına ve elini tutan olmaz Boğulursun, su olursun maviler içinde kaybolursun Dalgalar siler izlerini yok olursun yakamozlarda Deli kadın. Kaçabilecek cesaretin varmı benden Yok; sende cesaret ne gezer Deli kadın Sen benden ancak usta avcıların vurduğu Yaralı bir ceylan kadar uzaklaşabilirsin. Adımların koşturamaz seni ve ağır gelir aldığın nefes Taşıyamazsın onca acıyı üzerinde, sendelersin, düşersin Geçmişini özlersin Deli kadın yaralı halinle Ben olmazsam ölürsün yeşillerin içinde, kaybolursun Yağmurlar siler senden kalan izleri yok olursun damla damla Ve kahrolursun her geçen zamanla Deli kadın. Benden kaçmayacağını bildiğim halde Sana bu şiiri yazdım istemeden Aklımda sadece hep senin adın Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deli yarim
Dudağımda saklanıyor Sana ait olan şeyler Gözlerimden bir damla yaş Senin için dökülüyor Ne zormuş uzaktan sevmek Ne zor şeymiş beklemek Arzularım kulağıma Günah şeyler fısıldıyor Ahhh Deli yarim Aşksız ne olur halim, hiç düşünmedin Ahhh Uçuk aşkım Senle döndü bu şansım, kaybetmeden Gün doğmadan önce gel Uyandır beni Yatağımda izleri var Senden kalan sıcaklığın Yastığa sinmiş kokun Uykumu kaçırıyor Yalancı bir bahara Tomurcuk açan kalbim Nisan yağmurlarında Senin düşmeni bekliyor. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Delimiyim
Delimiyim reddedeyim ihtiyacım varken seni Ben sonbaharı yaşıyorken ve dallarım sararmış Gönlüm yıllar geçmişte eksiklerle yaşamış Neyleyim ki yarimin Yeşil gözleri varmış. Çocuk gibi olmuşum koşmadan yürüyemem Aşkın beni işte böyle dört bir yanımdan sarmış Seninle yaşamışken hayal bildiklerimi Neyleyim ki yarimin Yosun gözleri varmış. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Delisin
Sen karların altından baş veren nazlı çiçek Rengin beyaz, ruhun beyaz Keşke kaderinde olsaydı beyaz. Güneşi neden bukadar çok istersin? Sen istersin ki karlar hemen erisin Sen sadece delisin....... Senin ömrün nedir ki bahar şehidi çiçek Sevgin beyaz, aşkın beyaz Keşke geçmişinde kalsaydın beyaz Yarını neden bukadar çok özlersin? Sen istersin ki yarınlar hemen gelsin Sen sadece delisin........ Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Diyeceğim Gel
Dayanamadın gülüm Direnemedin. Kader yıkarken düşlerini Ona dur diyemedin, Neden? Yoksa benmiydim seni böylesine kahreden. Sana anlattığım O umut ağacının yanındayım şimdi Yaşamasamda hayattayım Anlaki hala ayaktayım. Umutlarıyla beraber Sararmış sevgilim benim. Mevsim bahara çalmış Yağmur hergün yağarmış buralara Sen boşuna kurumuşsun. Bilsemki beni duyuyorsun güzelim Diyeceğim gel, beraber yeşerelim Bahar yağmurlarında. Yağmurlardan uzakta Sararmış sevgilim benim. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doğmayı bekliyorum
Günler nekadar kısa sığmıyorum içime Mutluluklar çok ya hani bir güne sığmıyorum Birikmişki içimde yılların özlemleri Bir ümit misali doğmayı bekliyorum. Günler nekadar kısa bense hayat doluyum İstesemde faydasız tek bir güne sığamam Birikmişki içimde yılların özlemleri Kaybolmak istesemde tek bir güne sığamam Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dostluğuna
yarım kalmış aşklara... Adını koyamadım hala Sevgimi bendeki savruk duygular Yoksa dostluğundanmı korkuyorlar Adını sen koyarsın diye. Şimdi uzaklardasın diye başlar ya şarkı Ve ssen uzaklardayken biter Ama yinede söylenir. Belki duymamıştır yar, belki yoldadır Kar yağmıştır yollarına, yar çok zordadır. Diye geçer sonrası düşüncelerde Diye biter ******* yar gelmesede… Adını koyamadım hala Sevgilimisin sen nesin? Sadece sesin varken kulaklarımda Neylesin gözüm, ne hissetsin ellerim. Bilirmisin ben her gece neyi dilerim… Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elveda
Zamanı tükettim Biliyorum artık zamanıdır gitmenin; Gözlerimde hatıran elleride sıcaklığın Tenimde kokunu götürebilseydim keşke; Ve keşke diyeceğim ne varsa alabilseydim yanıma senden Bir izmarit, üzerinde dudak izlerin olan Kırmızı bir gül hani belki ellerinde solan Yürüdüğün yolların tozunu taşıyan bir çift elbisen Dedim ya ne varsa alabilseydim senden..... Ah be gülüm; Yinemi sen özlenen olacaksın Benki senin özleminden kimbilir Kimleri unutacağım senin kadar sevdiğim. Yakarken yüreğimi haykıracağım akşamlara Mahvolurken bile yinede şiirler yazacağım sana Gördüğüm rüyalar yinemi renksiz, yinemi sessiz olacak Umut taşıyan beyaz kuş uzaklardamı uçacak hep Kanat sesini bile duyamayacağım Adını bilmediğim yerlerde sensizmi ağlayacağım..... Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eylül akşamından
Kim derdiki dökülecek sevdalar dudağımdan Kaderim gülecek kadar düşkün değilki bana Hele hele yapraklar sararmışken sonbahardan Esintin vurdu yüzüme o Eylül akşamından. Bana yabancı değildin, toz tutmuş anılardan Fazla toz pembe değil, karanlık rüyalardan Tam olarak sihirini çözmek yetmezken bana Kokunu duydum yayılan o Eylül akşamından. İnat ettim, istedim, bekledim gelmeni bana Kuşlar gibi kanat çırpıp uçarak uzaklardan Öyle beyaz, öyle temiz, arınmış günahlardan Doğuşuna şahit oldum o Eylül akşamından. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|