![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Al Ekle Ömrüne Ömrümü..
Kelebek gönlüm, incem, kibarım. Ben senin sözcüklerinle vardım, varım. Kır, incit istersen gönlümü, Kalbini ver, al ekle ömrüne ömrümü. Çöldeydim, çiçekledin, filizlendim. Çiçeklendim, geldin öptün, sen oldu beklentim Kırma dedim çiçeğimi, kırdın ölenlerdendim. Kalbini al, ama yine de ekle ömrüne ömrümü. Senin olsun ömrüm, şarkım, türküm Sarı saçım,beyaz tenim, yeşil gözüm. Umut ver, çiçeklerle baharlarla gel Rüyalarımı ver, al ekle ömrüne ömrümü.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Altın Hızma Mülayim
Dudakları kıvrıktı Rabia'nın, Kuru çatlak. Köyün en güzel kızı. Perçemli, gözlerine dökülmüş. Gözleri iri, badem; yanakları arzuydu. Sevdi Bilal'i, köyün en bıçkını Doğuydu oralar. Toprak gibiydi elleri Bilal'in ama. Sevdi mi yumuşak severdi Rabia'sını. Sesi de bir yanıktı, yakardı ortalığı.. 'Altın hızma mülayim Seni haktan bileyim.' Ucu işli mendil yollardı Rabia Ucunda kalp olan. Bilal'e varacaktı. Eğer vermeselerdi Seyfioğlu'na. Suskundu gözleri. Sadece kulağında 'Yaz günü temmuzda Sen terle ben sileyim...'' *******den kalma....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aman İyi Olmuş, Gittiysen Gittin
Boşuna yanmışım senin için boşuna Acıdım bunca sevdiğim yıllarıma. Sevmiş, inanmıştım sana bir iyice. Eski anılardın soldun, bittin. Aman iyi olmuş, gittiysen gittin. Gözyaşıma yazık yüreğime de Yalnızlık seni seven yüreğime. Silmeye söz verdim perice. Eski şiirlerdin yandın, bittin. Aman iyi olmuş, gittiysen gittin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Annem
Benim annem nazlıdır. Anneme naz, naza gül güle ANNEM yakışır. Benim annem tatlıdır. Anneme tat, tada bal bala ANNEM yakışır. Benim annem güzeldir. Anneme güzel, güzele bülbül bülbüle ANNEM yakışır. Benim annem iyidir. Anneme iyilik, iyiliğe sevgi sevgiye ANNEM yakışır. Benim annem sessizdir. Anneme sessizlik, sessizliğe saygı saygıya ANNEM yakışır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anneme
Saçlarını öpüp öpüp okşasam. Yıldızlarla süslesem başını Yalvarsam aya. İnse gökyüzünden. Onu sana taç yapsam. Güneşi alsam gece Ufak ufak parçalasam. Sen uyurken üzerine serpiştirsem. Tüm dağlardaki mineleri toplasam. Sana giysi yapsam. Gülleri toplayıp, Geçeceğin yollara serpsem. Sonra tüm üzüntüleri bırakıp, Gülsem sana. 'Yavrum ' der misin bana? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka Sordum, Suç Aşkınmış, Benim Değil!
Geldin, öptün, sevdin, gittin, unutmadın. Uzaktasın, özledin, istedin, umutlandın Uğradın, sevindin, gitmek istemedin. Aşka sordum, suç aşkınmış, benim değil! Bitmedi tükenmedi sevgin, hep geldi şiirlerin. 'Ne yaparsan yap dedin artık seninle bugünlerim. Kalbimi verdim al eline Peri, istersen kır' dedin Kalbin benim artık, suçum yok, bak gördün mü Aşka sordum, suç aşkınmış, benim değil! Dün geceme geldin, sabah oldu ayrılamadın,gitmedin. Ne diyeceğim güneşe, aydınlattı her yeri bilemedim Al aşkımı ser yerlere, 'Güzel Sabah'ım' bitir ömrümü. Gece, aşka sordum, suç aşkınmış, benim değil! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı Hala Dün Gibi
Güzel bir kadındı teyzem, Onu hatırlarım bir aynaya bakarken. Üzerinde siyah dantel elbise. Dudağında 'Uçun kuşlar, uçun doğduğum yere.' Şarkı onu hatırlatır, aynada onun resmi. Çok severdim ben İsmet teyzemi. Keman çalarmış ince parmakları Babası bırakmamış, Mısır'a gitmiş korodaki arkadaşları. Mahallenin en yakışıklısını sevmiş, en çapkınını Sevgilinin en güzeli Mehmet Ali'yi Yıllar geçmiş, aşkı hala dün gibi. Teyzem çok sevmiş Mehmet Ali'yi. Teyzem arkasını dönünce Sevmiş Mehmet Ali başkasını ince ince. Almış çapkın, o kadını yüreğine. Teyzem kalmış üç çocukla iyice. Mehmet Ali, o kadınla İstanbul’a gitmiş Onu da çok sevmiş, eğlenmiş, gülmüş. Teyzem yalnızlıktan donmuş, üşümüş. Yıllarca, teyzem giden kocasını sevmiş. Gelmeyen Mehmet Alisini kırk yıl beklemiş.. Yıllar geçmiş, unutmamış onu, aşkı hala dün gibi. Teyzem çok sevmiş çok, Mehmet Ali'yi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımın Tadını Gördün Mü Başkasında?
Yılların içinde hep sevilen maziydin. Pembemsi aşktın, özlemdin, maviydin. Böyle aşkı aradın ama görmedin. Aşkımın tadını gördün mü başkasında? Göremezsin biliyorum böyle sevgiyi. Gözlerin kör olsa göremesen şiirlerimi. İçinde teninde hissedersin sevgimi. Avuçlarındayım, her zaman seversin Peri’ni. Doğru söyle aşkımın tadını gördün mü başkasında? Tenin yandı mı söyle, kıpkırmızı alevden? Tutuldu mu dilin heyecandan sevgiden? , Terler boşandı mı sıcak sıcak derinden? Aşkımın tadını görmedin değil mi başkasında? Göremedin, görmedin, göremeyeceksin. Sen benim aşkımı hiç silemeyeceksin. Hep beni sevecek, hep bana geleceksin. Ben de aşkının tadını görmedim başkasında… |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkların Böylesini'
Akşamdır gözlerim, ' buğulu ' dedin ya Sen benimlesin kollarıma girdin ya Dizelerim eksikti, tamamla şiirini. 'Görmedim' dedin 'Mutluluğun böylesini' Sızım sızım eridin, bittin, çoğaldın kollarımda Gözlerinden aktı sevgin, hepsi damarlarımda Sensiz olmuyor, bitir, güneşle *******imi 'Görmedim' dedin 'Sevmelerin böylesini' Mühürdü mühürledim dudaklarını, dudaklarımla Sen yalnızdın, bekle artık geleceğim, duraklarımda İster sor aşka istersen sevgiye, incelesin hepsini, 'Görmedim' dedin 'AŞKLARIN böylesini' |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ateşten kadın
Tut elimi akşam olalım tenime es. Sev beni çabuk, kızıl ateşler dengim gel. Duştan çok soğuk, ateşten çok sıcağım sev. Dudağınla sev, gözlerinle oku beni. Oku beni yeşil kitabın olayım. Sarıl bana perin, ecen olayım. Sev iyice, ateşten kadın olayım. Sözcüklerimle yakayım, boynuna dolanayım. Dudağınla sev, gözlerinle oku beni. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|